سرعت دانلود ART4 چقدره؟
Printable View
سرعت دانلود ART4 چقدره؟
سلام
دوستان برای منطقه غرب تهران شاتل پیشنهاد میدید؟
سرعتهای بالاتر از 2 m به کاربران خانگی میدن؟
ممنون
منم یه هفته ای بود هر شب دانلود میکردم حدود ۳۰ گیگ دانلود کردم بعد یه مدت سرعت افت کرد ولی با پشتیبانی تماس گرفتم بعد دو سه شب درست شدنقل قول:
Sent by Asus Zenfone 2
سلام دوست عزیز. یک سوال داشتم که شما میتونید راهنماییم کنید. امروز برام یه ایمیل اومده که پیش فاکتور صادر شده و در سایت میتونم پرداخت کنم. عکسشو براتون گذاشتم. همونطور که مشخصه مهلت پرداخت 1 شهریور نوشته، در حالی که سرویسم از 4 شهریور شروع میشه. میخواستم بدونم اگر پرداخت کنم در این بازه اگر محدود بشم و بخوام برم پله بعدی ارت بالاتر چه جوری میشه؟نقل قول:
شما چه جوری پرداختتون رو انجام میدید؟ میذارید روز آخر یا به چه شکله. ممنون میشم روش پرداخت ها و بازگشت به سرویس آرت یک رو بهم بگیم.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور: پارس انلاین
سرویس:Eco128nfg-12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور:شاتل
سرویس:Eco128nfg-12
سلام
چند وقتیه دچار مشکل شدم
بعد از اینکه تمام خط های شاتل روی 15مگ بسته شدن من نویز خط بالایی داشتم
مجبور شدم به ده مگ کاهشش بدم اما باز از سر شب تا صبح خطم نویز داره و خطعی ppoe دارم
خطم هم اسپلینتر داره ، از دمدر هم گرفتم ، با مودم دیگه هم تست کردم ، مودم خودمم آپدیته بازم مشکل رو دارم حتی شبا برای استفاده از نت باید گاها تا 4مگ یا یک مگ کاهش بدم سرعتمو ک پشتیبانی زحمتشو میکشه ،
خطم رو 4مگ SNRش 19 هست اما از 10مگ به بالا عددش به 10 و زیر ته تا 7 کاهش پیدا میکنه
صبحا هم ک مشکل ندارم و روی 15مگ بسته شده بازم SNRم بین 10 تا 7 نوسان داره
چیکار باید بکنم تا مشکل قطعی PPoEام برطرف شه
یک هفته هم هر شب دارم میگم برام گزارش خرابی رد کنین و پورتم رو عوض کنید اما باز با همین چواب های کلیشه ای بالا یا عوض کردن DNS و ریست DNS رو ب رو میشم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
15 مگ؟نقل قول:
همه؟
واس ما چرا رو 15 مگ نیست؟
چی کار کنیم واس ما رو هم رو 15 مگ ببندن؟
سلام دوستان
میخوام یه چندماهی بیام شاتل رو تست کنم:n12:
بهترین سرویسی که شبانه رایگان داره دقیقا کدومه:n11:
برای مارو ک روی 15 مگ بسته بودن و گفتن مال همه رو بستن میتونی از تنظیمات مودم چک کنی ببینی مال شما رو چند بسته شده ، بعد تماس بگیری پشتیبانی تا برات اگه جا داره بالاتر ببرننقل قول: