تایید رسمی: پارگی رباط صلیبی والدز، نیاز به جراحی و دوری شش ماهه!
با این مصدومیت آینده ی والدز به یقین تغییر کرده و باید امیدوار باشیم که پینتو بتونه عملکرد مناسبی در دروازه داشته باشه!
Printable View
تایید رسمی: پارگی رباط صلیبی والدز، نیاز به جراحی و دوری شش ماهه!
با این مصدومیت آینده ی والدز به یقین تغییر کرده و باید امیدوار باشیم که پینتو بتونه عملکرد مناسبی در دروازه داشته باشه!
خب برگشتیم به دوم جدول ! ایشالا به زودی بر میگردیم صدر جدول جایی که به بارسا تعلق دارد فقط حیف این شب خوب با مصدومیت ویکی خراب شد .
1 سال صدرنشین بودیم حالا 2-3 هفته هم نباشیم زیاد مهم نیست :n02:
توئی تر:
سسک فابرگاس
پیروزی خوبی بود ولی برای والدز ناراحتم.امیدوارم هر چه زودتر خوب شوی.
آندرس اینیستا
شب واقعا دردناکی بود . با همه وجودم به تو دلگرمی می دهم برادر (والدز) !
آلوارو آربلوا کوکا
ویکتور ! تو قوی هستی و قدرتمند تر از قبل برمیگردی.
داوید دخه آ
به ویکتور والدز ،که همیشه او را تحسین کرده ام دلگرمی می دهم و به او می گویم که امیدوارم هر چه زودتر به دروازه برگردی.
باور کن 27 فروردین بدون ویکتور والدز به زئال میبازیم.اگر ویکتور جان نباشه خیلی گل میخوریم.ای کاش زودتر خوب شه.تقدیم به ویکتور والدز عزیز.:n16::n16::n16:نقل قول:
اه کوفتم شد این برد و باخت دیشب.......:n28:
چرا اینقدر بد شانس؟؟؟کسی اگه فیلم مصدومیت رو داره بزاره دیشب تا زدم دیدم روی اون ماشینه داره می ره بیرون:n27:
شانسش وقتی داشت بهترین گلری رو می کرد مصدوم شد اونم نه یه روز دوروز تا آخر فصل.:n15:
واقعا ناراحت کننده ست مصدومیت والدز ، الان تکلیف رفتنش از بارسا معلوم نمیشه شاید همین مصدومیت باعث بشه 1فصل دیگه موندگار بشه
از طرفی با نداشتن یه دروازه بان درست و حسابی مطمئنا در بازیهای حساس پیش رو مخصوصا چمپیونز لیگ به مشکل می خوریم
اصلا این پینتو قشنگ منو یاد ابراهیم میرزاپور میندازه!!! کلا رو اعصابه
من نمیدونم چرا بارسا در این چندسال دروازه بان و دفاع نخریده، همش دنبال فروارده، والا من اگه بودم بجای نیمار 2تا دفاع خوب و 1دروازه بان می خریدم
مارتینو: «بازی پیچیده ای را شاهد خواهیم بود»
خراردو مارتینو در نشست خبری پیش از بازی اسپانیول عنوان کرد که این تیم حریف سختی برای بارسا خواهد بود. این مربی همچنین خطرناکترین بازیکن اسپانیول را سرخیو گارسیا دانست و اعلام کرد که مدافعین بارسا باید به خوبی از او مراقبت کنند.
خراردو مارتینو سرمربی تیم بارسلونا روز جمعه در یک نشست مطبوعاتی شرکت کرد و به صحبت در مورد دیدار آینده تیمش در مقابل رقیب همشهری خود یعنی اسپانیول پرداخت. او در ابتدا ضمن خطرناک دانستن سبک بازی اسپانیول، عنوان کرد: «سبک بازی این تیم شباهت زیادی به سبک بازی اتلتیکو مادرید دارد. آنها تیم حریف را تحت فشار قرار می دهند و می توانند برای هر تیمی خطرساز باشند. انتظار دارم که بازی پیچیده ای را شاهد باشیم. اطمینان دارم که آنها بازی فشرده ای را انجام داده و به خوبی فضا ها را پوشش خواهند داد و این موضوع کار ما را در این بازی مشکل می کند». او در ادامه ضمن تمجید از سرخیو گارسیا بازیکن اسبق تیم بارسلونا، این بازیکن را اینگونه توصیف کرد: «یک فوتبالیست استثنایی که می تواند هر دفاعی را در هم بریزد. او به خوبی گل می زند و بازیکنان حریف را دریبل می کند».
سرنوشت در دستان بارسا!
پس از پیروزی در ال کلاسیکو برگشت و شکست رئال مادرید در خانه سویا، بار دیگر بارسا می تواند با پیروزی در دیدارهای باقی مانده خود بدون هیچ اما و اگری به عنوان قهرمانی لالیگا دست یابد، تاتا درمورد این موضوع عنوان کرد: «اگر ما موفق شویم در لیگ به قهرمانی برسیم، من تنها دلیل آن را در داشتن تداوم بیشتر نسبت به رئال و اتلتیکو می بینم. اکنون بار دیگر سرنوشت لالیگا در دستان ماست و این موضوع اهمیت زیادی دارد، زیرا ما باید در آخرین دیدار فصل به مصاف تیم اتلتیکو مادرید برویم».
زمان هنرنمایی پینتو
با پاره شدن رباط صلیبی والدس، بدون شک پینتو در دیدارهای باقی مانده فصل از دروازه بارسا محافظت خواهد کرد، تاتا در مورد این موضوع اظهار کرد: «اطمینان دارم که اکنون والدس به خاطر از دست دادن ادامه فصل و از همه مهمتر جام جهانی بسیار ناراحت است. این تیم تاکنون بر مشکلات زیادی غلبه کرده است و این نیز یکی دیگر از همان مشکلات است و ما با قدرت از پس آن بر خواهیم آمد. من در مورد مسائل تاکتیکی با پینتو صحبت کرده ام و همچنین از او خواسته ام تا اگر لزومی در تغییر شرایط می بیند به من اعلام کند، زیرا من دوست دارم که او احساس راحتی کند. اگر در یک بازی موفق شویم، همه ما در آن نقش داشته ایم. این موضوع در مورد مواقعی که شکستی را نیز متحمل می شویم، صدق می کند».
احتمال شکست در بازیهای پیش رو
او همچنین در پایان به صحبت در رابطه با احتمال شکست در بازیهای باقیمانده فصل پرداخت: «شما ممکن است در یک بازی به این دلیل که بازیکنان حریف از شما بهتر بوده اند و یا اینکه عملکرد مناسبی را از خود به نمایش نگذاشته اید، شکست بخورید. پیروزی در ال کلاسیکو برای ما از لحاظ روحی یک جرقه بود، زیرا بار دیگر ما را به کورس قهرمانی لالیگا باز گرداند».
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیست 18 نفره برای شهراورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سانگ، پویول، والدس، دوس سانتوس و کوئنکا به دلیل مصدومیت و آفلای و مونتویا به دلایل فنی از لیست بازی با اسپانیول کنار گذاشته شدند.
لیست 18 نفره برای شهراورد روز شنبه ساعت 19:30 برابر اسپانیول در کورنیا ال پرات اعلام شد. سانگ به علت مصدومیت از ناحیه ساق پا در این لیست حضور ندارد ولی آندرس اینیستا با وجود این که به خاطر مشکل ماهیچه ران در نیمه دوم بازی با سلتا تعویض شد؛ همراه تیم حاضر خواهد بود.
الکس سانگ تمارین بخصوصی را به دلیل مصدومیت انجام داد و در تمرین غایب بود. پویول، دوس سانتوس، ایساک کوئنکا و ویکتور والدز که در دوره ریکاوری به سر می برند جداگانه تمرین کردند. مونتویا و آفلای نیز از این لیست خط خوردند.
تمرین امروز با تبریک به تیو آغاز شد؛ کسی که پنج شنبه برای اولین پدر شد. کادر فنی تصمیم گرفت که تیم امشب در هتل نماند اما بازیکنان فردا 14:30 در نیوکمپ حاضر شوند. سپس تیم در هتل پرینسسا سوفیا به صرف نهار می پردازد و بعد به کورنیا ال پرات منتقل خواهد شد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir
بزرگ ترین سه تایی تاریخ فوتبال
گل انگلیسی 2 روز قبل از ال کلاسیکو
مردیم تا بردیم بازی امروز رو.این اسپانیول به همه میبازه میاد جلوی بارسا شاخ میشه.واقعاً بازی سختی بود.
بازی سخت و پیچیده ای شده بود
بارسلونا اهنگ همیشه رو نداشت و نیمار موقعیت هایی رو که باید یک مهاجم تراز اول گل کنه رو خراب کرد میتونست روند بازی رو خیلی تغییر بده
به هر حال 3 امتیاز گرفتیم و این اسپانیول که جلوی خیلی ها بازی رو میده جلو بارسلونا اینجوری بازی میکنه
باید نتیجه به مراتب بهتری بدست می آوردیم به هر حال تو این ورزشگاه همیشه مشکل داریم و خداروشکر اینبار امتیاز مورد نظرمون رو گرفتیم