نقل قول:
یک پیشنهاد از طرف من
که همه مشکل های شما رو حل میکنه .
به محض این که ویندوز رو نصب کردید بزنید تا آپدیت شه تو لیست آپدیت همه تیک ها رو بزنید به جز گرافیک اینتل و amd بزاید کامل بگیره
بعد سیستم رو ریست کنید و بعد از بالا اومدن اول از همه اینتل و بعد amd و بعد چیزای دیگه مثل فینگر البته اگه لازم دارید
خود بنده روز اول که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 زد واسم فینگر هم داشت یکی دو روز خیر کیف شدم و بعد ویندوز 8.1 ریختم و به صورت قانونی از روش اسکایپ اکتیو کردم .
و همین روش بالا رو پیش رفتم و هنوز که هنوزه هر روز ویندوز رو آپ میکنم که تا به حال هیچ مشکلی واسم پیش ندارم و همه چیز اوکه
در ضمن اینقدر هم ویندوز عوض نکیند مشکل از ویندوز شما نیست !
مشکل از راه نصب کردن شما هست راه اشتباه نصب کردن درایور ها
نکته بعد الان ورژن جدید دات نت اومده پیشنهاد میشه فقط و فقط از طریق ویندوز آپدیت نصب کنید
اگه این روش بالا تست کردید و جواب نداد بیا بزن زیر گوشم :n14:
بسیار خوب/محض اطلاع شما دوست عزیزم این کار رو هم کرده بودم البته موقع آپدیت اجازه ندادم درایور های اینتل و ای ام دی و نیز آپدیت های اینترنت اکسپلور رو بگیره.این روش رو هم در فروم اچ پی مشاهده کرده بودم با این مضمون :چگونه یک ویندوز ۷ بدون مشکل نصب کنیم.این هم مدرک: How to install windows 7 on a probook 4540s without issues.
Post options
07-09-2013 04:00 AM
After about a week of pain i figured out how to install win7 ultimate on the laptop without crashes.this is a sort of a guide to others to make their life easier.
you need a win 7 boot disk (i used x64 bit )
goto bios and disable swichable graphicks.
if you want to install in uefi dont select native the setup will most likely freez.select hybrid or bios.
boot up the disk and install.
before you install drivers update windows 7 unselect driver updates if you can install drivers fron hp driver page.
when update finish enable switchable graphicks fr6 bios and install drivers.
the reason i switched of switchable graphicks because one windows update keeps conflicting with the amd drive and system crash without BSOD or a dumpfile.so before you install drivers do FULL update and if you can install windows 7 update on hp probook 4540s driver site.
HOPE THIS WAS HELPFULL...
خوب آقا الان کجایی می خوام وعده ای رو که خودتون دادید عملی کنم!:n24:
آقا بنده خیلی شوخ طبع هستم جدی نگیرید و جز دوستان خوبم با کس دیگری شوخی نمی کنم.از لطف شما که مشکل مرا پیگیری کردید متشکرم.ارادتمند شما .Epelem:n16: