من در موضوع تایپیک می گم من دوست دارم ازدواج کنم چون عشقو خیلی دوستش دارم:n16::n12:
Printable View
من در موضوع تایپیک می گم من دوست دارم ازدواج کنم چون عشقو خیلی دوستش دارم:n16::n12:
آرزوهای انسانی یا ایدئولوژیکی و مسلکی؟!نقل قول:
تربیت صحیح به چه روشی؟!
دزدی گاهی اوقات می تونه خوب باشه : مثل همین کاری که ویکی لیک کرد و اطلاعات رو آزادانه در دسترس عموم قرار داد...کی می گه دزدی بده؟! کی تعریفش می کنه؟ چرا دزدی می کنیم؟ دزد کیست؟
موفق باشی:n16:نقل قول:
اما ازدواج عشق نمی آورد عشق ازدواج می آورد و تعریف عشق فراتر از نگاه و جنسیت و تحریک و ... است. یکی شدن افکار در عین تضاد و در عین تفاوت های فرهنگی. پس مواظب مهریه باشید کماکان:دی
ظواهر رو نفع نمی کنم حتما اثر دارد اما ترکیبی از این ها نیاز هست.هیچ وقت برای زندگی مادام العمر با یک شخص زودتر از اون چیزی که عقلتون رسیده باشد و دخود نمانده باشید لطفا تصمیم نگرید. چون مناسب آینده اون فرزند و جامعه نخواهد بود.
بله.....درست می فرمایید....نقل قول:
کسی که بخاطر یه لیوان شیر نمیره گاو بخره!نقل قول:
همیشه عزیزان کنارتون نیستند . خدای ناکرده بالاخره پیری یا بیماری و ... چیز ها برای خیلی ادم ها پیش میاد .نقل قول:
یه وقتی هست که انسان ها تنها میشند . تمام عزیزانشوت از این دنیا رفتند و یا تعداد کمی هستند که واقعا دوستت داشته باشند .
وقتی یک انسان تنها میشه ...:n03:
در این زمان تنها کسی که باهاتون میمونه ، همیشه نگرانتونه مثل خانوادتون ، همیشه به فکرته ، در غم و غصه و شادی همیشه همراهت هست . تنها همسرت هست . کسی که خوبی و خشبختیتو میخواد .
در این زمان
از نظر خودت بدترین جمله میشه برای دلیل عدم ازدواج میشه .نقل قول:
اون دوستمون گفته بودن عشق رو خیلی دوست دارن خب من هم خیلی دوست دارم ولی یه هزینه سنگین مثل ازدواج رو براش پرداخت نمیکنم.نقل قول:
من معیارهای دیگه ای واسه ازدواج دارم و بله برای تمام اون لحظاتی که گفتید میخوام همسرم در کنارم باشه و من هم در کنارش.
اتفاقا من به ازدواج فکر میکنم ولی دیدگاهم با اون دوستمون متفاوته و البته که کمی هم مزاح کردم در اون پست قبلی.
عجب.......به خاطر یک لیوان شیر نیست خیلی چیز هاست من یکی از دلایلش رو گفتمنقل قول:
بصورت کلی بخوام نتیجه گیری بکنم:
ما تو دوستامون یه اصطلاحی داریم میگیم ازدواجی هستی یا نیستی؟
اگه کسی ازدواجی نباشه هر چقدر از ازدواج و خوبیا و مزایاش بگی نظرش بعیده که عوض شه.برعکس اگه کسی ازدواجی باشه هر چقدر از سختیاش بگی نمیتونه اونارو ببینه...
پس کلا به خود ادم و طرز فکرش ربط داره.همونطور هم که اسم تاپیک رو میبینیم اومدیم بگیم به هر دلیل خوب یا بد ازدواج میکنم یا نمیکنم نه اینکه نظمون رو بقبولونیم به بقیه و جو رو متشنج کنیم
Sent from my GT-I9082
این صحبتا خیلی قشنگن وخیلی ایده آلن... اصلا من اعتقادم اینه که انسانی روی زمین وجود نداره که از این جفت شدن وکامل شدن فرار کنه یا اونو دوست نداشته باشه. حالا از صحبت اصلیم خارج نشم. یه سوال دارم از شما :نقل قول:
- چه تضمینی وجود داره که این همسر تا دوران پیری با من بمونه یا به عکس من براش بمونم؟ دلیل نموندنم طلاق وجدایی ویا مرگ فرض کنید. وضعیتی که این آدم همسر مرده یا مطلق/مطلقه در اون سن وسال داره خطرناک تره یا آدمی که همسر وعشقی خیالی داشته و همچنان داره؟
نقل قول:
اگر کسی بخواطر پول و ثروت ، فقط رفع مسائل جنسی ، انتقالم خانوادگی ، هوس ، بچگی و ... با دختری ازدواج کنه . و یا بعد از ازدواج به هم دیگه توجه نکنند ، بی حرمتی کنند ، همسر کمتر محبت ببینه ، این زندگی
معلومه پایدار نمیمونه و تضمینی برای ادامه حتی یک لحظه هم نیست .
اگر طرف فقط و فقط به خاطر عشق بره جلو و ازدواج کنه . جز محالات هست که زندگی به هم بخوره . چون وقتی عشق وجود داشته باشه . از سد بزرگترین مشکلات هم میشه گذر کرد . خیلی از عیب ها نادیده گرفته
میشن .
من حرفم اینه که ازدواج بسیار بسیار خوبه . اما هر کسی معیار های خودش رو داره .
اما این حرف که برای یک لیوان شیر کسی ازدواج نمیکنه خیلی سنگین هست و کاملا ازدواج رو نفی میکنه .