پیشنهادتون رو برای من هم پی ام کنیدنقل قول:
Printable View
پیشنهادتون رو برای من هم پی ام کنیدنقل قول:
اره ولی متاسفانه امکان خرید از گناوه رو ندارم !:41:نقل قول:
دوستان خواستم بدونم مدل st30 زیرنویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟!! توی زبان های زیرنویسش عربی داره؟!!
نقل قول:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم ، هر چی میگیری فقط سری V بگیر .
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها مونده تو تصویر
چیکار کنم توروخدا کمک کنین
یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟:41:
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست ST30 50 اینچ رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته هاکمرنگ مونده تو تصویر
یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟
ببخشید اگه تو این تاپیک پست دادم(فشار زندگیه دیگه)
نگران نباشید تی وی شما هنوز اب بندی نشده بعد مدت کوتاهی بر طرف می شه این مشکلات بیشتر تو همون 100 ساعت اوله و بعدش کمتر ریسک burn-in هست.
آقا به دادم برسین
یه هفته بیشتر نیست این تی وی رو خریدم چند روزه تا این لحظه 50 ساعت بطور متناوب واسه صد ساعت اولش با تصاویر BREAK IN گذاشتم
الان تی وی یه ساعتی بود روشن بود.1 دقیقه فلشمو وصل کردم و یه تصویر سه بعدی گذاشتم و بعدش برگشتم روی حالت قبل دیدم نوشته های صفحه ی قبل که اسم فلش و مدیا پلیر و PLAY و... خلاصه همه ی نوشته ها کمرنگ مونده تو تصویر
یعنی همیشه این بدبختی رو دارهههههههههههههه؟؟؟
ببخشید اگه اینجا پست دادم
جدی میگی!!! چه بد. سفارش کجاست؟ st30r یا st30pنقل قول:
سلام
اگه كسي تلويزيون V20 دست دوم داره و ميخواد بفروشه من ميخرم