فاییده نداره که کلا 30 نفرم پلیر نیست رو هم!
:n30:
Printable View
فاییده نداره که کلا 30 نفرم پلیر نیست رو هم!
:n30:
نقل قول:
جدی در همین حد نظر داری خوب مثل بگو 100 به هر حال هر چی تو سولی که پرسیدم جواب بده همین کارا رو میکنید ادمو بی انگیزه میکنید دیگه که ادم بگه حیف مفتی پول خرج کیا کنم یکی مثل شما که جا نظر دست میندازی
نقل قول:
یه سرمایه گذار پیدا کردیم که حاضر یه سرور 200 نفری بزن
حرفایی که تو میزنی، از اولین پستت تا الان به هیچ وجه جنبه سوالی نداره فقط میخوای جو رو متشنج کنی ،:n18: اگه وی پی اس داری بده من خودم برات سرور و ران می کنم :n05: الان با این گرونی ماهی کم کم 200 تومن باید بزاری تا یه چیزه نسبتا خوب بگیری (ماکس پلیر 40 تا هم نمیشه باز ) تازه که کم تر کسی جای ماین یه همچین پولی میده :n01: الانم سرور مهران هست ، تعریف الکی هم نمی کنم سرور خوبیه لگ نداره واسه همین لازم نیست کس دیگه ای سرور بزنه :n27: اشتباه کس دیگه ای بزنه ، صبر کن هر وقت این سرور آف شد ، یکی دیگه از بچه ها 500 ت داره داده من واسش سرور بزنم :n17: بعد من تو بزن :n02: الان مگر اینکه مهران سرور pvp نزنه که اگه نزنه تو با کله بزن که همه الان میخوان بیان pvp :n02:نقل قول:
به نظرتون بزنیم اصلا میگره این کار
بعله :n02: سرور ما هم هویج :n02:نقل قول:
سرور ما هویجه دیگه نه ؟ :دی
سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای پی سرور SkyBlock Creative Survival و Minigame ها با هم : mc.bluegamers.ir
ای پی سرور PVP (پی وی پی) : mc.bluegamers.ir:25566
یه سوال دارم اقا چطوری باید با پلاگین Protect Block کار کرد فعالش کرد کد در موردش نزد میتونید راهنمای کنید خلیل ممنون میشم فقط همین یه کد موند اگه کسی بلد با پلاگین ucar کار کنه فعال کنه ممنون میشم کمک کنید بهم
ما که فعلا دستمون از ماین کوتاهه! ولی این مسخره بازیا چیه؟؟؟؟!!
خب یه نفر یه سرور خوب بدون لگ بزنه (مثلا الان مهران زده سرورو) بقیه هم حمایت مالی کنن کسایی که میخوان جدا سرور بزنن
اگه بتونین یه سرور رو 1 سال نگه دارین اون وقت هنر کردین...نه هرکی برا خودش یه سرور 1 ماهه بزنه بعد جمعش کنه
الان کسایی که میتونن پول بزارن...هم ادمینی سرور رو بگیرن هم تو نگه داشتن سرور کمک کنن!
به همین سادگی به همین خوشمزگی!
سلام
تو سرور اصلی نمیتونم بازی کنم.وقتی وارد میشم تو زمینه بعدشم میاد بیرون و میزنه kicked for flying یعنی چی.
سرور pvp هم فکر میکردم قشنگه ولی دیدم خیلی بی معنیه.یکی اومده اون وسط یک چی ساخته دورش پر از lava تمام وسایلشم تا آخر قویه.فقط بلده بگه نوب.
یک آموزشی چیزی هم برای pvp بزارین ماین کرافت که تی ورلدز نیستش یه مدت بازی کنی خودت یاد بگیری.اگه از روی آموزش نری همون اول کار آدم نمیدونه چطوری میشه یه کلنگ ساخت.
4 تا راه داره از یکی دیگه برو که نکشتت... آموزش خاصی نداره تو game همه چیو بهت میگن اگه بپرسی
(اونیم که میگی میکشتت پول داده همه چیش فوله) (سرور نیاز داره به پول برای برپا موندن)
ببینید دوستان اونایی که الان پول دادن و god arm خریدن جمعا دو نفرن که یکیش 24 ساعته انلاینه:n02:
تازه شما ها درست میرید از همون دروازه ای که قلعه اون اونجاست spawn جمعا 4 تا دروازه داره از اون یکی ها برید
و سعی کنید دور از spawn خیلی دور نزیک 2000 متر اون طرف تر از spawn برید و مخفیگاه بسازید و نه اینکه درست بیارید جلوی spawn یک مخفیگاه بسازید
و اگه شما بتونید faction بسازید و power جمع کنین و land claim کنید دیگه کسی نمیتونه خراب کنه مگه اینکه power هاتون کمتر از land هاتون باشه
در آخرین خبر در اومده از مهران News سرور تا 2 روز دیگه آف هست ( برای ارتقا وی پی اس و ریست شدن + اضافه شدن خیلی چیز های دیگه به سرور ) شما از تاریخ 3 شنبه 3 اردیبهشت میتونید به سرور متصل شید و از سرور جدید لذت ببرید :دی
بنده از سرور bluegamers خارج شدم و سرور هم اکنون در دست اقای خان محمدی میباشد که سرور تا 10 روز دیگر تمدید است بعد ان را دیگر خود جناب اقای خان محمدی میدانند
و برای تک تک شما دوستان عزیز آرزوی موفقیت میکنم در هر کجا که هستید
با تشکر