سلام علیکم
موضوعی که مطرح کردم در واقع یک پست مجزا یا یک نقل قول مشخصی مد نظرم نبود. کلیت یک نظر را که از دید خودم گاهی اوقت مشاهده میکردم بیان کردم.... به هر حال اگر شما مطرح نکردید که جای بحثی نیست.... حالا یه وقتی هم یکی آنتی یکسری تعاریف برای یک مخرب خاص برای افزدون به دیتابیس اضافه میکنه که جای بحثی نیست... حتی محصولی که من دارم با اینکه حجم آپدیت روزانه اش حدود 1 یا حداکثر 2 مگابایت هست یه وقت هم میبینیم که یه آپدیت 4 مگی داد.... اینها را مطرح کردم چون همیشه طرفدار کاهش حجم اپدیت و کاهش حجم دیتابیس بودم/هستم/خواهم بود...
و اون برداشتی که از حرف من داشتید و عنوان کردید که دوستان مشکل دارند با این محصول، که البته قبلا هم در یک تاپیک دیگری مطرح کردید همون روز هم من یکم فکرکردم ولی دلیلی ندیدم (دلایل رد این مورد پیش من محفوظه) کسی با این محصول دشمنی داشته باشه......
من که چنین تصوری ندارم، فکر نمیکنم کسی مشکلی داشته باشه با هیچ محصول خاصی.... شما برداشتتون اینجوریه؟
البته اگر دید تبلطغاتی داشته باشیم برای یک محصول این فکر در ما ایجاد میشه..... منم هر وقت رفتم سمت تبلیغات کومودو احساس کردم انگار یه عده باهاش دشمنی دارند.... هر وقت هم یه کاربر عادی کومودو میشدم و اینجا بودم.... هر چی نگاه میکردم دشمنی نمیدیدم!!
در پایان هم بابت توضیحاتی که در مورد کاهش حجم آپدیت محصول خودتون فرمودید تشکر میکنم.