آهان. حالا این شد جواب! لااقل دیگه توجیه الکی نمی کنی! سرویسم تموم شه پینگ درست نشده باشه معلومه دیگه تمدید نمی کنم.نقل قول:
Printable View
آهان. حالا این شد جواب! لااقل دیگه توجیه الکی نمی کنی! سرویسم تموم شه پینگ درست نشده باشه معلومه دیگه تمدید نمی کنم.نقل قول:
من هر چی میگم شما حرف خودتونو می زنید!!نقل قول:
من بر میگردم میگم مشکل موقتی هست حل میشه،از اون ور 200 نفر علیه من موضع می گیرن که نه حل نمیشه!!!!!
الان من به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
شما اومدید از های وب سرویس گرفتید بعد هی از مخابرات تعریف می کنید!!!خب کسی جولوتون نگرفته می تونید برید از مخابرات سرویس بگیرید!!
و در جواب دوستانی که می گن الکی دارم تعریف می کنم با ید بگم اگه شما از ما سرویس بگیرید یا نگیرید هیچ فرقی به حاله من نمیکنه،نه به حقوقم اظافه میشه و نه کم میشه!!
چند بار گفتم بازم میگم،حرف های من صرفا برای اطلاع رسانی هست نه این که شما رو ترقیب کنم سرویس بخرید
اقا طاها وضعیت ما چی میشه؟نقل قول:
فقط در پخ گفتید :
من چی بفهمم از این؟:n02:نقل قول:
دوست من براتون چک کردم،مشکل خاصی وجود نداره و هیچ گزارشی مبنی بر ضعیف بودن بودن سرویس تو مرکزتون اعلام نشده
مرکز ما تا چقدر پهنای باند ج میده؟
اصلا دینامیت رو میشکه؟(همکارات همونطور که گفتم بهم گفتن تا 2مگ نمیکشه)
این سرویس 1مگ که میگید 6 مگ بسته میشه در مرکز ما جواب میده؟
شبانش بالای 4مگ سرعت میده؟
ممنون میشم شفاف سازی کنی خیالمو راحت کنی
عزیز کی بهت گفته ۱ مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟! اصلا همچین چیزی نیست. 1 مگ و 2 مگ روی ۴ مگ بسته می شه دینامیت هم که 8 مگه. 6 مگ هر کی گفته چرت گفته. شبانه سرویس 1 مگ هم سرعتش 2 مگه یعنی 200-210نقل قول:
اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 2284 رو ببین
پس اون 512 که تو تاپیک ما بود چجوری شده بود 440 کیلو؟؟؟
اطلاع رسانی یکبار ، دوبارنقل قول:
و در جواب دوستانی که می گن الکی دارم تعریف می کنم با ید بگم اگه شما از ما سرویس بگیرید یا نگیرید هیچ فرقی به حاله من نمیکنه،نه به حقوقم اظافه میشه و نه کم میشه!!
چند بار گفتم بازم میگم،حرف های من صرفا برای اطلاع رسانی هست نه این که شما رو ترقیب کنم سرویس بخرید
نه اینکه به زور کل ملت رو وادار به خرید کنی !!!
اون زمانی که ما داشتیم ، پهنای باند کم آورده بودن و هی مشترک جمع میکردن ... از بس شکایت و اعتراض کردیم که مجبور شدن اعتراف کنن پهنای باند کم آوردن و دارن پهنای باند جدید خریداری میکنن...
با تغییر اسم شرکت ، کیفیت هیچ تفاوتی نمیکنه ، حالا دلیل اینکه اسم شرکت چرا چنج شده خدا میدونه!! :n09: شایدم بخاطر فریب عوام بوده :n10:
عزیز شما خیلی داری بد صحبت می کنی،فکر نمی کنم مخاطب حرف ایشون شما بوده باشید که جواب دادید بهشنقل قول:
اندروید جان اجازه بده پاسختون رو تو جواب خصوصی می دم
میشه بگید تو کدوم پست من ملت رو واردار کردم که از های وب سرویس بگیرننقل قول:
بعد از کی تا حالا 2 3 نفر شدن یه ملت؟؟؟؟؟؟
همشهری ۱مگ و دو مگ روی 4 مگ بسته می شه. والسلام. دیگه تقی و نقی گفت رو ولش کن! تست کردم که بهت می گم.نقل قول:
پ.ن: الان رفتم توی تعرفه ها دیدم یه مشکل دیگه هم اضافه شده به مشکلات! نوین نت اصلا و ابدا هزینه رانژه نمی گرفت که این یکی دیگه از نکات مثبتش بود که اونم الان دیدم زده ۹ تومن! تازه بدتر از اون زده هزینه جمع آوری رانژه: 2 تومن!!! شما تا حالا شرکتی دیدین که برای جمع آوری خط هزینه اضافه بگیره؟!! جل الخالق! هر دم از این باغ بری می رسد! یعنی ما بخوایم جمع کنیم سرویس رو باید ۲ تومن هم پول زور بدیم؟!
کاری کردن که از این شرکت به این راحتی جدا نشی:n02::n08:نقل قول: