سلام .من لپ تاپ دل 1545 دارم .می خوام ویندور xp نصب کنم.
یه قسمت تو ویندوز هست که باید کلید f8 رو بز نیم ولی کلید f8 کار نمی کنه.
لطفا راهنمایی کنید با کدوم کلید f8 رو فعال کنم .
ممنون
Printable View
سلام .من لپ تاپ دل 1545 دارم .می خوام ویندور xp نصب کنم.
یه قسمت تو ویندوز هست که باید کلید f8 رو بز نیم ولی کلید f8 کار نمی کنه.
لطفا راهنمایی کنید با کدوم کلید f8 رو فعال کنم .
ممنون
نقل قول:
سلام ...
دقیقا این ارور رو لبتاپ منم میده موقع بازی کردن موست وانتد!! فکر می کنم نمی کشه لبتابم !!
منتها مال من inspiron 1525 هستش ... گرافیکم هم پایینه .
خواهش می کنم جواب بدید :11::42:نقل قول:
کلید F8 که فعال کردن نیاز نداره! باید به صورت عادی و بدون مشکل کار کنه مگر اینکه صفحه کلیدتون مشکلی داشته باشه. در ضمن اگر از صفحه کلید لپ تاپ استفاده نمی کنید ممکنه دکمه Function در حالت روشن باشه که باید خاموشش کنید.نقل قول:
دوباره سلام .
ممنون از جوابتون ولی من صفه کلیدم در حالت عادی تموم کلیداش کار میکنه فقط وقت نصب ویندوز کلید f8 غیر فعال می شه.
بعد منظورتون از اینکه گفتید دکمه ی Function رو باید خاموش کنم همون دکمه ای که روش نوشته fn ؟؟؟
شما اول این رو بگو! از صفحه کلید خود لپ تاپ استفاده می کنی یا صفحه کلید خریدی و به لپ تاپ وصل کردی؟
سلام دوستان
من یه vostro 1510 دارم که وقتی wireless رو روشن میکنم پیغامی میده که میگه found new hardware و میخواد درایورش رو نصب کنم در صورتی که اگه چندین بار کنسلش کنم میتونم با bluetoothش ارسال کنم . چیکار کنم که دیگه این پیغام نیاد.
یه سوال دیگه : وقتی تازه لب تاب خریده بودم دکمه volume رو که میزدم روی صفحه نشون میداد که چقدر کم و زیاد میشه اما الان نشون نمیده . اینو چیکارش کنم
plz help me!!!!!!!!!
من از صفحه کلید خود لپ تاپ استفاده می کنم
برنامه Dell Quick Set شما دچار مشكل شده ، بريد سايت دل دوباره دانلود كنيد و نصب كنيد ،ممكنه رو هاردتون هم فايل Install داشته باشهنقل قول:
یه سوال دیگه : وقتی تازه لب تاب خریده بودم دکمه volume رو که میزدم روی صفحه نشون میداد که چقدر کم و زیاد میشه اما الان نشون نمیده . اینو چیکارش کنم
plz help me
اين مشكل براي خيلي ها كه دل دارن پيش مياد و نگراني نداره
:worried:تازه اینم بگم صفحه کلید جدا هم که به لپ تاپ وصل می کنم نمی شناسه :41:نقل قول: