دوستان خواهشا کاری نکنید که تایپک رو قفل کنند لطفا رعایت کنید!!
دوستان خواهشا کاری نکنید که تایپک رو قفل کنند لطفا رعایت کنید!!
دوستان میخوام گالاکسی بگیرم به مبلغ 825 تومن ....
با پلمپ کارخونه ...
هیچ مشکل خاصی نداره؟ به نظرتون بگیرم؟؟
این جریان داغ کردن چیه ؟؟ (لطفا کسانی که گوشی رو دارن یا اطلاعاتشون دقیقه بگن)
زردی صفحه چی؟؟؟
من یه ساله کابر آیفونم اما گالاکسی 1 هم دارمنقل قول:
از لحاظ سیستم عامل و اپلیکیشن و اینترفیس هم که نیازی نیست برتری رو بگم
یه چیزایی هست که تا با محصولات اپل کار نکنی دستت نمیاد که من چی میگم ، یکیش کیفیت ساخت و طراحی محشر
خدایی گالاکسی خیلی بهتره
اصلا لذت کار آندروید خیلی بیشتر از آیفونه ...
خدایی الان دیگه همه بازی های با کیفیت واسه آندورید هم هست ...
و طبق امار 38 درصد بازاز هم دستشه ولی آیفون 27 درصد
این نشون دهنده پیشرفت آندورید هست ....
گالاکسی 2 هم که دیگه هیچی کم نزاشته
دوستان سلام .
من تو همین هفته میخوام گوشی بگیرم نمیدونم چیکار کنم ؟!!!! میدونم جای سوالم اینجا نیست اما کمکم کنید بین ایفون 4 با گالکسی اس 2 موندم . درسته ک گالکسی سخت افزار پیشرفته تری داره اما میخوام مطمئن بشم ورژن جدید اندروید برای این هم میاد ؟ ( 2.4 ایس کریم )
ایفون هم از 1 لحاظ هایی بهتره سیستم عامل خیلی خوبی داره نرم افزار و بازی هاش خیلی بیشتر از اندروید هست ، اپدیت نرم افزاری هم حداقل تا 2 سال داره ( سیستم عامل ) از همه مهم تر ابهت داره ....
ممنون میشم کمکم کنید.
این جا رو بخونیدنقل قول:
اصلا iphone 4 با گلکسی قابل مقایسه نیستکد:http://gsm.ir/news_details.php?id=9583
مثل این میمونه که بخوای Audi رو با سمند مقایسه کنی
IOS رابط کاربری عالی ای داره ولی خوب آندروید رو دست کم نگیرید
هیچ چیزی از IOs کم نداره و خیلی هم امن تر و از نظر من واقعا بهتره
Cpu Gpu Ram بالای گلکسی هم در نظر بگیر و تصویر برداری فول اچ دی
طبیعتا Iphone 5با این گوشی مقایسه میشه نه 4
و مطمئن باش تا جایی که فعلا هست آپدیت میشه
واقعا این طرفدارای اپل خیلی تعصبین !
بابا باشه گالکسی سمند ( اصلا پیکان ) آیفونم لامبورگینی ! خوب شد ؟ راضی شدین ؟ دیگه بیخیال این تاپیک میشین ؟
همه تاپیکو خراب کردین !
خدا رو شکر آمار فروش تو دنیا داره میگه چه برند و چه گوشی های خوب و پر فروشن !
به خدا دیگه بیخیال شین !
آقا من نمی خوام نظم تاپیک رو بهم بزنم ولی یه چیزی بد جوری منو به فکر فرو برد:دی
این الان یعنی چی؟نقل قول:
خدا رو شکر آمار فروش تو دنیا داره میگه چه برند و چه گوشی های خوب و پر فروشن !
به خدا دیگه بیخیال شین !
بعد Kinect رکورد سریع ترین فروش برای iPad و iPhone 4 ـــه : دی
خوب این زیاه خواهی سامسونگ(قویترین CPU تو نازیک ترین گوشی ) به نظرتون به ضرر مصرف کننده نیست؟نقل قول:
مثلاً شاید دوستان بگن که رم آتریکس هم 1 گیگ هست ولی دقت کنید که رم گلکسی ddr3 هست که برای اولین بار تو گوشیها استفاده شده و کلاً چه تو بنچ مارک چه تو سرعت از بقیه گوشیها با هر سیستم عاملی سره
این قدرت فوق العاده رو بزارید در کنار قطر بسیار کم این گوشی ... خودتون چه انتظاری دارید
مطمعناً گوشیهای دیگه به فرض سنسیشن هم پردازندشون همینقدر داغ میشه حالا شاید کمتر به خاطر ضعیفتر بودن ولی ببینید گلکسی 2 قطرش فقط 8.5 میلیمتره و پردازنده فاصله خیلی کمی تا سطح گوشی داره ... در برابر گوشیی که 11 میلیمتره 2.5 میلیمتر به سطح تماس نزدیکتره و همین انتقال حرارت رو خیلی کمتر میکنه
بعدشم ممکنه همونجایی که داغ میشه اصلاً برای دفع گرما تعبیه شده باشه
گوشی داغ می کنه ولی سامی پـُــز نازکی گوشیش رو میده :|
گالاکسی اس 2 برای سیستم عامل 3.1 طراحی شده و به طور قطع این سیستم عامل براش میادنقل قول:
در ضمن این نکته رو در نظر بگیرید شایعاتی در مورد عرضه آیفون 5 شنیده میشه که حتما خرید این گوشی کاملا اشتباهه آیفون 4 منظورم هست
اما خوب ios جدید چیزی برای گفتم نداره مگر اینکه آیفون 5 سیستم عامل جداگونه ای داشته باشه
به هر حال انعطاف پذیر ترین سیستم عامل و رابط کاربری گرافیکی و ساده در دست آندروید هست
هر گوشی آندرویدی خوبه :12:
این نکته رو هم در نظر بگیرید برنامه نویس ها قول کنتر گوشی با حرکات بدن رو دادن یعنی نسخه ای مثل کینکت مایروسافت برای ایکس باکس
که البته برای گوشیهایی با دوربین دوم در نظر گرفته شده که فعلا گالاکسی اس 2 بیشترین رزولوشن رو داره
سیستم عامل 3.1 هم واس تبلته جیگر جان :دی
همه می گن که سامسونگ فکر همه جاشو کرده و گرما مشکلی به وجود نمیاره ، اما من موافق نیستم... سامسونگ عادتش اینه که یه چیزی میده همه برن تو کف ولی به این چیزا دقت نمی کنه... اولین بار نیست سامسونگ از این گنده باد :دی ها میکنه... توی خیلی محصولات دیگه غیر از گوشی هم از این کارا کم نکرده :دی
دوستان بهتره آمار فروش گوشیای اندرویدی رو با آیفون مقایسه نکنیم ، چون همه میدونیم که اندروید شونصد تا مدل که هر مدل رو شونصد نفر خریدن و این شده ، اما آیفون فقط یک گوشی بوده که به این فروش (که فروش آیفون فقط یه مقدار از اندو کمتر بوده) رسیده... 1 در جنگ با شونصد مدل = شونصد مدل با اختلاف کم فروش بیشتر :دی
ما فقط داریم اطلاعاتمون رو به اشتراک میگذاریم
همین الان هم میدونیم که آیفون accessory هایی که داره که هیچ گوشی نداره
اما باید دید که یه کاربر چی از گوشی میخواد
اینکه بگیم آیفون شاخ و آیفون غوله که نشد راهنمایی باید بگیم آیفون اینها رو داره اینها رو نداره
فروش بیشتر ملاک نیست دوست عزیز (این همه پراید تو خیابونا داریم ولی آیا ماشین خوبیه !)
اقای ایفون بکش بیرون از این تاپیک/صاحب نداره اینجا.بابا این عقده ایا به گند کشیدند تاپیک رو.:5:نقل قول: