من Xperia P دارم. میخوام بفروشمش.
کاملاً تمیز، همراه گارد. کارتن و لوازم جانبیشم مثل روز اول هست. چند میخرنش؟
Printable View
من Xperia P دارم. میخوام بفروشمش.
کاملاً تمیز، همراه گارد. کارتن و لوازم جانبیشم مثل روز اول هست. چند میخرنش؟
پیش موبایل فروشی خیلی کم میخرننقل قول:
سعی کن تو انجمن ها و سایت ها بذاری
780
با سلامنقل قول:
به نظر من چون سونی داشتی دوباره سونی بگیزی تغییر چندانی احساس نمی کنی
اما به هر حال من xperia tx رو پیشنهاد می کنم بین گوشی های سونی واقعا ارزش خرید داره با توجه به امکانات و قیمتش انتخاب خوبیه .
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ممنون ، خودمم خیلی به اس 3 علاقه دارم ، امیدوارم قیمتش بیاد پایین تا بتونم بگیرم . اگه تا 1500 بیاد پایین میگیرم . ولی در مورد گرند من باهاش تو نمایندگی سامسونگ تو بازار موبایل کار کردم و درسته تراکم پیکسلیش کمه ولی در کل من که تو همون چند دقیقه کار کردن باهاش خیلی صفحه نمایش را بد ندیدم و باهاش ویدئو هم تماشا کردم ، خداییش بد نبود .نقل قول:
من چون خودم الان سونی دارم میخام ترجیحا سامسونگ بگیرم ، چون اس 1 هم داشتم و به شدت راضی بودم .نقل قول:
با سلام
به نظر من چون سونی داشتی دوباره سونی بگیزی تغییر چندانی احساس نمی کنی
اما به هر حال من xperia tx رو پیشنهاد می کنم بین گوشی های سونی واقعا ارزش خرید داره با توجه به امکانات و قیمتش انتخاب خوبیه .
گوشی زدگی که نداره ولی همینجوری فکر کردم اینقدر ورمیدارن حالا شایدم بیشتر ورداشتن .نقل قول:
خیلی کم داری میدی. ضرر میکنی. مگه اینکه زدگی اینا داشته باشه گوشیت.
بد نیست اما حالا که پولتون به اس3 نمیرسه بهتون گلکسی نوت1 رو بیشتر از گرند توصیه میکنم شاید فرقش از لحاظ قیمت با گرند 150 هزار باشه، به نظر من مهمترین فاکتور گوشی صفحه نمایش اون هست که همونطور که خودتون حتماً با اس1 تجربه داشتید هیچی به Super AMOLED نمیرسه!نقل قول:
به نظر منم در هر صورتی Xperia T و Xperia Tx بهتر از بقین تو این قیمتانقل قول:
بله قیمت گوشی های سونی واقعاً مناسبه و اگر خود من بخوام یک گوشی زیر 1 تومن و با قیمت مثلاً 700 - 800 گوشی بگیرم صد در صد انتخابم سونی (یا الجی) هست با توجه به قیمت های منسبشون اما در گوشی های بالای 1 تومن واقعاً سامسونگ بهتر عمل کرده مثلاً توی بحث صفحه نمایش اگر به سایت GSMArena و review هاش مراجعه کنید میبینید که گوشی های سونی در مقایسه با صفحات S-AMOLED سامسونگ واقعاً افتضاح عمل کردند (از نظر کنتراست، رنگ و سایر فاکتورها)! حتی توی بعضی مدل ها گوشی های اچ تی سی صفحه های بهتری نسبت به سونی داشتن!! در زمینه پردازش سونی فرقی با دیگه برندها نداره اما به بحث ساپورت و آپدیت هم برسیم سامسونگ بهتر عمل کرده مثلاً همین گوشیهای نوت و S2 براش آپدیت اندروید 4.1 جلی بین اومده و اندروید 4.2 هم اعلام شده ظرف 3 ماه آینده براشون میاد در حالی که سونی اعلام کرده چند ماه دیگه آپدیت 4.1 برای Xperia های 2012 (به جز T و TX) من جمله Xperia S میاد! در کل در گوشی ها و اسمارت فون های high-end و البته اسمارت فون های بالای 1.200 در درجه اول سامسونگ و در درجه دوم اچ تی سی توی دیوایس های اندرویدی بهتر عمل کردند.نقل قول:
من اکثر حرفاتون رو قبول دارم .. ولی میشه بگید در قیمت زیر 1.500 کدوم گوشی به پای Xperia TX و یا LG 4X میرسه!نقل قول:
HTC نتونسته توی این قیمت ها در کورس با دیگر برند ها بمونه و حرف اول رو در حال حاظر سونی و ال جی با موبایل های خوبشون در این قیمت ها (1.000-1500)می زنن ( Xperia T - Xperia TX - Xperia Ion _ L9 LG - - 4X - True _ Acro S Sola و ...
در قیمت های زیر 1 که اونقدر موبایل های مناسب با قیمت زیاد هست که نمیشه نام برد!
... هر چند می دونم دو برند سامسونگ و اچ تی سی در حال حاظر 2تا از بهترینان.
اچ تی سی و بهترین ها؟:دی
اون ته مه ها داره دست و پا میزنه
مهدی جان یکم Money Saving کن برای نسل بعدی ، شاید وقتی بیان گرون باشن ، ولی S IV میکشه به سمت 2تومن حداکثر ، خیلی ارزشش بیشتره
طبق اخبار سایت GSMArena قیمت تمام شده S4 در UK (بریتانیا) حدود 35 تا 40 درصد از S3 گرونتر خواهد بود (در موقع عرضه). یعنی اگر الآن اس3 در ایران 1.750 هست با این حساب S4 حدود 2.500 خواهد بود البته شاید با وجود نمایندگی و ارز مبادلاتی ارزون تر وارد بشه.نقل قول: