یادش بخیر پارسال این موقع ها :دی چه زود گذشت :دی حیف محروم شدم دیگه نمیتونم کنکور بدم =)) درس بخونین سراسری / آزاد قبول شین فرق نمیکنه کجا قبول شین این شمایین که آیندتون رو میسازین نه دانشگاهتون
Printable View
یادش بخیر پارسال این موقع ها :دی چه زود گذشت :دی حیف محروم شدم دیگه نمیتونم کنکور بدم =)) درس بخونین سراسری / آزاد قبول شین فرق نمیکنه کجا قبول شین این شمایین که آیندتون رو میسازین نه دانشگاهتون
دقیقا همینه که می گی.نقل قول:
تعداد داوطلب ها 2برابر هم که بشه ، شانس کسی که تلاش خودش رو کرده و زحمتش رو کشیده اصلا کم نمیشه.:27:
che farghi mikone chan nafar gharare msal sherkat konan bikhiale in bahsa beshino b darsetun beresin...hashie ha mese inke tamumi nadaran :(
آبجی میگفتی یه شتری به افتخارتون زمین میزدیم =)) :دینقل قول:
che farghi mikone chan nafar gharare msal sherkat konan bikhiale in bahsa beshino b darsetun beresin...hashie ha mese inke tamumi nadaran :(
حرفشو گوش کنین این حاشیه ها کنکوریا رو بدبخت میکنه فلان درس فلان جوره از فلان مبحث 100ساله داره تست میاد فلان کتاب فقط از اینجاهاش تست میاد اون یکی بیثار .......
نمونه هم واسه هر کدومش دارم !!!
بچسبین به درستون
یادم نمیره پارسال طرفای مهر بود گاج اون مجله آزمونه چیه که چاپ میکنه عکس سر در 50تومنی رو زده بود تو آینه پایین آینه هم اشیا از آنچه میبینید به شما نزدیکترند :دی شما هم فکرتون همین باشه
همیشه می نالیدم که چرا ترازام ثابت مونده و تغییر نمی کنه که امروز به سلامتی تغییر کرد! و تقریباً 100 تا کم تر از دفعه ی قبل شد! البته برعکس دفعه های قبلی تنبلی نکردم و مریض بودم و دقیقاً 4 روز رو نتونستم اصلاً درس بخونم و 4 تا آمپول پنی سیلین زدم تا زنده موندم تا حالا!!:31: امروز هم حالم خیلی خوب نبود! به هر حال حقم بیشتر از این تراز بود اگه مریض نشده بودم... برای آزمون دفعه ی بعد که فقط از پیش 1 هست و 3 هفته دیگه برگزار میشه خیلی درس می خونم و ترازمو میارم بالا تا تنبلیام و کم کاریام تو این مدت جبران شه... :5:
در ضمن دوستان چرا این قدر کم کارنامه میذارید؟ مگه هر وقت خوب شدین باید بذارین؟! لطفاً همه کارنامه هاتونو بذارین... حالا مگه من خیلی ترازم خوبه که میذارم؟ باور کنید باعث میشه بیشتر درس بخونید... یه هر حال امیدوارم کارنامه بذارین... ببخشید که این قدر حرف زدم...:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: یه خرده تار هست به خاطر ScrnShots
سلام به کنکوری های عزیز3>
منم امسال پشت کنکوریم و یه جورایی مطمئنم دانشجور میشم! : دی
از جمله مثبت هم استفاده کردم !
شغل و حرفه : دانشجو : دی
دوستان واسه منم دعا کنید که موفق شم و حتما معماری تهران بیارم:20:
یه نکته مهم هم اینه که بعد آزمون حتما آزمون نقد و تحلیل کنید مطمئن باشید هیچ ضرری نداره اگه 10تا آزمون بدید و هر 10آزمون با دقت تحلیل کنید و نکات موجود یاد بگیرید در آخر بر بیش از 2000 سوال و نکته مسلط میشید:46:
این هم کارنامه من:13:
باز هم خوب نشد:2: نمی دونم شاید موفقیت من در گرو زدن عربی و فیزیک باشه:20: البته این دفعه 5 دقیقه دیر رسیدم وقت زبانم پرید و شیمی رو که همیشه 60-70 می زدمو هم خراب کردم
من يه مشكل اساسي دارم اونم اينه كه خوندن يه درس رو خيلي لفت ميدم مثلا يه درس زيست رو كامل باتستاش 15 ساعت لفت ميدم ولي ديگه چيزي رو كه بخونم ميفهمم و به قولي فولكس ميشم. حالا به نظرتون چه كار كنم كه سريع تر يه درس خونده بشه؟
اقا فرهاد حالا فرض كن مام كارنامه گذاشتين مگه چه اتفاقي ميوفته
حالا من كه اصلا كارنامم برام مهم نبوده چون همون ازمون اول عقب افتادم و ديگه با برنامه ازمون پيش نرفتم و به سليقه خودم خوندم . ولي ازمون بعد درست ميشه به اميد تك رقمي چه قلم چه گزينه از p30 در ازمون بعد
اينم كارنامم:
پ.ن: ريدينگ اول زبان علمي تخيلي بود!!!