ممنون یه چیز جدید باد گرفتم ازت دمت جیز (مثل همون رجیستریه ولی خوب کوتاه تر شده
Printable View
ممنون یه چیز جدید باد گرفتم ازت دمت جیز (مثل همون رجیستریه ولی خوب کوتاه تر شده
سلام
من یه مدت کوتاهی هست که با یونیتی کار می کنم و تقریبا متغیرهای حرکت ، کامپوننت های مختلف و یه سری چیزای دیگه رو هم باهاشون کار کردم .
الان یه مینی گیم خیلی کوچیک خواستم بسازم و چند تا سوال برام پیش اومد :
آبجکت پلیر من یه Cube هست که تو محور X حرکت می کنه و تو محور Y هم پرش می کنه . یه کامپوننت rigidbody هم براش گذاشتم که وقتی رو plane زیرش برخورد کرد می ایسته .
یه Cube هم که rigidbody داره به عنوان enemy درست کردم که اونم دقیقا مثل پلیر هست توی محور X حرکت می کنه و شلیک می کنه به طرف پلیر.
خب اینا رو گفتم تا برسم به این مشکل :
وقتی با پلیر سعی می کنم از enemy رد بشم چون هر دو rigidbody هستند پلیر می ایسته ولی من می خوام پلیر بتونه از enemy عبور کنه
وقتی هم که کامپوننت rigidbody رو حذف می کنم تو gravity و Colilision برای پلیر و دشمنا به مشکل می خورم و آبجکتا تو زمین فرو می رن.
حالا سوالی که دارم از دوستان :
فرض کنید می خواید یه بازی مثل Shank بسازید که پلیر خیلی راحت از توی دشمنا رد میشه در عین حالی که هم پلیر هم دشمنا جاذبه هم داشته باشن . تو این شرایط باید از rigidbody استفاده کرد یا اینکه کار دیگه ای باید انجام داد ؟
از دستور physics.ignorcollition استفاده کن:n12:
خیلی ممنون از پاسختون بببخشید نمی تونم دکمه تشکر رو بزنم ( نمی دونم چرا )
سوال دیگم در مورد editor script جاوا برای نسخه ی 4.3.4 یونیتی هست . با توجه به اینکه سیستم اسپرایت و خیلی فیچرهای 2 بعدی دیگه به این نسخه اضافه شده توی ادیتورهای قدیمی فانکشن ها تعبیه نشدن . برای همین دنبال ی ادیتور می گشتم .
تو این مورد شرمنده ام لایسنسی که من خریدم فقط گروه ورژن های 3 رو ساپورت میکنه
سلام اگه میشه چند تا سایت برای اموزش ساخت بازی های تفنگی کامل کامل و رایگان معرفی کنید
با تشکر
كافيه تو گوگل سرچ كني
unity3d FPS Game Tutrols
ممنون اقایی
راستی چند تا مدل دست میخام که بتونم بهشون اسلحه بدم بعد انیمیتشون کنم برا یونیتی اگه دارید لطفا لینک بدید
خیلی با معرفتیت خداخیرتون بده
دوست عزيز كافيه تو نت سرچ كني يونني فايل هاي مدل ها از fbx و 3ds و obj و blend و c4d و خيلي ديگه به راحتي مي خونه
Free weapon model
لطفا درخواست مدل رو اينجا مطرح نكنيد.
با كمال تشكر و احترام:n12:
سلام
بازی رو که شامل یک آبجکت ماشین و چند تیکه زمین برای حرکت هست رو ( همگی اسپرایت با 2048 ovveride شدن) اما بازی تیک میزنه .
فریم ریت هم که با این کد
کد:function Update() { timeleft -= Time.deltaTime; accum += Time.timeScale/Time.deltaTime; ++frames; // Interval ended - update GUI text and start new interval if( timeleft <= 0.0 ) { // display two fractional digits (f2 format) guiText.text = "" + (accum/frames).ToString("f2"); timeleft = updateInterval; accum = 0.0; frames = 0; } }
بررسی کردم حدود 55 تا 65 بود - برای اندروید این حدود فریم ریت مناسبه؟ اگر هست پس مشکل چه چیزی میتونه باشه؟