من این هفته به احتمال زیاد میخوام بخرم.
الان گوشیهایی که تو بازار موجود هستند رامشون چه ورژنیه؟
مشکل ورژن رادیو،از چه ورژنی به بعد حل شده؟
اخرین قیمت با گارانتی یاس و پرشین چنده؟
ممنون:11:
من این هفته به احتمال زیاد میخوام بخرم.
الان گوشیهایی که تو بازار موجود هستند رامشون چه ورژنیه؟
مشکل ورژن رادیو،از چه ورژنی به بعد حل شده؟
اخرین قیمت با گارانتی یاس و پرشین چنده؟
ممنون:11:
سلام.نقل قول:
به به مبارکه .. بخر که پشیمون نمی شی:31:
رامشو ول کن .. رام کوک شده بریزی بهتره.
مشکل رادیو دیگه ندارن .. حداقل با گارانتی ها ندارن .. بدون گارانتی ها هم با یه رادیوی کم حجم درست میشه.
الان هم دیجی کالا هم گوشی شاپ با گارانتی یاس 645 می دن .. گوشی شاپ پرشین داره 659 .. دیجی کالا بدون گارانتی داره 555 :46:
گوشی یکی از آشنا ها مشکل این دوستمون که نقل قول کردم رو پیدا کرده داده من درست کنم، مشخصاتش هم دقیقا مثله گوشی همین دوستمونه ، منم با توجه به فرمایش یکی از اساتید که چند صفحه جلوترش پست داده بودن شروع کردم به دانلود رام ازین لینک :نقل قول:
حالا سوال من اینه که:کد:http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=857
1.فقط همین رام رو نصب کنیم قضیه حله و مشکل آنتن دهی پیدا نمیکنه؟(نیاز به نصب رادیو رام نداره؟؟؟؟)
2.این یکی که مهمتره اینه که با این کار گارانتی گوشی باطل نمیشه؟؟
می دونم این مشکل بارها توی تاپیک مطرح شده اما اگه لطف کنید جواب بدید یه دنیا ممنون میشم. :11:
گارانتی فقط با HSPL باطل میشه که اون هم برگشت پذیره. رادیو هم اگه نداشت خودت میتونی نصب کنی یا ارتقا بدی. اما احتمالا با رادیو مناسب باید باشه.
فقط همین رام رو نصب کنیم قضیه حله و مشکل آنتن دهی پیدا نمیکنه؟(نیاز به نصب رادیو رام نداره؟؟؟؟)
2.این یکی که مهمتره اینه که با این کار گارانتی گوشی باطل نمیشه؟؟
می دونم این مشکل بارها توی تاپیک مطرح شده اما اگه لطف کنید جواب بدید یه دنیا ممنون میشم. :11:[/QUOTE]
دوست عزیز اگر شما دوباره این رام رو نصب کنید مشکل عربی شما حل می شود فقط باید دوباره نصب کنید.
سلام عرض میکنم خدمت دوستای گلم
منم به جمع HD2دار ها پیوستم ، با قیمت 580تومن !!! البته از نوع چینیش !!!
میشه کمکم کنید که الان چه برنامه هایی رو نصب کنم ؟ چه بازی های کیفیت بالایی و .... !!
_عجب غولیههههههههههههههههههههه هههههههههه_
شما به فارسی ساز و کیبورد فارسی نیاز دارید. توصیه میکنم از هیراد استفاده کنید.
یه فایل منجر حرفه ای مثل رسکو.
تقویم فارسی هم مفید هست. برای زیبا سازی از کوکی هوم تب استفاده کنید. و ......
به مرور که بهش عادت کردید از رامهای کوک شده مثل دیوتی یا میری بریزید.
نقل قول:
ممنون ولی از کجا بیارم اینه رو ؟!؟!؟ صفحها های تاپیک اول به هم ریخته....
من گوشیم بدون گارانتیه هاااااااا !! خراب نشه یه وقت!؟!؟!
این آدرس یکمی مرتب و منظم تر همش هست.نقل قول:
ممنون ولی از کجا بیارم اینه رو ؟!؟!؟ صفحها های تاپیک اول به هم ریخته....
من گوشیم بدون گارانتیه هاااااااا !! خراب نشه یه وقت!؟!؟!
در مورد خراب شدن هم نصب برنامه مشکلی ایجاد نمیکنه (اگه سازگار باشه) و همونطور که توی اون تاپیک میبینین معمولا برنامه ها تست شده گذاشته شدهَ بیشتر در مورد فیرمویرهای کوک شده باید دقت کنین موقع hspl و... ولی اونا هم اگه دقیقا طبق آموزش ها برین جلو هیچ مشکلی پیش نمیاد در ضمن یه سری امکاناتی که فیرمویرهای کوک شده دارن باعث میشن از گوشی راضی تر باشین (خودم رام میری رو پیشنهاد میدم)کد:http://mobilestan.net/forumdisplay.php?f=464
سلام بچه ها.
یه HD2 تمیز و سالم با گارانتی یاس و بیمه البرز و 8 ماه استفاده چقدر می ارزه؟
ممنون میشم زود جواب بدین عجله دارم.