ولی من توی ویدئو کلیپ مقایسه امنیا HD با N97 ، یه جورایی احساس کردم که تاچش با این که خازنیه ولی حساسیتش کمتر از N97 هست... :19: گوشی دیر واکنش نشون می ده...!نقل قول:
می شه روشنم کنی..>؟! :46:
شاد و پیروز باشی :10:
ولی من توی ویدئو کلیپ مقایسه امنیا HD با N97 ، یه جورایی احساس کردم که تاچش با این که خازنیه ولی حساسیتش کمتر از N97 هست... :19: گوشی دیر واکنش نشون می ده...!نقل قول:
می شه روشنم کنی..>؟! :46:
شاد و پیروز باشی :10:
قسمت هندزفری ایا میشه موقعی که تماس گرفته میشه دکمه یا چیزی داره که جواب بدیم؟
ایا دکمه های کنترل موزیک داره؟
نه دوست عزیز شک نکن تاچ 8910 150 برابر بهتر از 97 است تاچ این گوشیو باید با آیفون مقایسه کرد نه با n97نقل قول:
بله دارهنقل قول:
دکمه کنترل موزیک پلیر نداره
امکان داره کالیبراسیونش تنظیم نبوده باشه...؟ چون برای منم جای پرسش و شگفتی بود وقتی می دیدم یارو برای اجرای یه فرمان، 2 - 3 بار روی گزینه می زد تا اجرا بشه! :18:نقل قول:
یا گوشیش نسخه تست و آزمایشی بوده یا فیرمویرش زیادی قدیمی بوده.نقل قول:
نمونه ی تستی که مایکروتل تو دکه ی بازار علائدین گذاشته هم همینجوریه و اینقدر افتضاح بود که نظرم داشت عوض میشد ....
ولی خوشبختانه نظرم عوض نشد و خریدمش !!!
واقعا عالیه و نه تاخیری داره نه حساسیت تاچش مشکلی داره و تاچ مقاومتی (چه سامسونگ چه نوکیا چه سونی اریکسون چه اچ تی سی و ....) باید بره جلو بوق بزنه !!!
الان هم که فیرمویرش رو عوض کردم و فیرمویر به روز ریختم که دیگه واقعا عالی شده.
سلام
خسته نباشین
کسی اکانت رپید باز داره؟
اگه داره خواهشا برام تا امشب این لینک رو مستقیم بکنه(فریمور گوشیه)
ممنونکد:http://rapidshare.com/files/280621970/I8910_Generic_Italy_XXII1-eBoy-r1.7z
دوست عزیز لینک پاک شده. لینک سالم بده تا برات مستقیم کنم.نقل قول:
همینطوری که دوستان گفتن اصلا تاچ خازنی با مقاومتی قابل مقایسه نیست. تو تاچ خازنی همین که دستت به صفحه بخوره فرمان دریافت میشه و بهتر و بدتر نداره، توی مقاومتی هاست که میشه بین چند تا گوشی مقایسه کرد و گفت کدوم حساس تر از بقیه استنقل قول:
:20:
شهاب جان بهتر و بدتر بودن خازنی ها برمیگرده به فید بک سیستم عاملشوننقل قول:
واسه مثال
وقتیتاچ تری جی اس رو با گوشی خودم مقایسه میکنم احساس میکنم تاچش سریعتر و روان تره