الدزمبیل محمد خیلی مدل بالاست!
من ماشین قدیمی میخوام:42:
Printable View
الدزمبیل محمد خیلی مدل بالاست!
من ماشین قدیمی میخوام:42:
سلام.. خدا رو شکر بچه ها دوباره اینجا فعال شدن... من فعلا سر کار میرم و زیاد نمی شه بیام.. منم با بودجه ی 3 میلیون و 300 می خوام کامارو بخرم..
البته دنبال یه ماشین خیلی تمیز بین کامارو ها هستم... ترجیحا مال دوست و آشنام باشه بهتره.. چون از خرابی آینده ی ماشین می ترسم.. می خوام از یه فرد مطمئن بخرم.. ولی حیف که یه دونه از این کامارو های ارزون و سالم جلو راه من قرار نمی گیره
سلامنقل قول:
یه نگاهی به این بنداز..اگر واقعا مرتب باشه قیمت مناسبیه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آگهی سرکاریه، ملت بیکارنا:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا سر کاریه؟
شما تماس بگیر شاید واقعا قصد فروش داره و قیمت پایین میدهد..چون این روزها بحث قیمت بنزین و ماشین فرسوده دوباره بالا گرفته احتمالا بعضی ها بفروشن و نخواهن که به 1.500.000 قناعت کنند..
پرسیدن ضرر نداره..فوقش سر کاری بود عوضش دنبال یه چیزی را گرفتین..اگر تهران بودم خودم میرفتم برای دیدنش..
من یه چیزی رو الکی نمیگم، اول خودم تحقیق و بررسی میکنم بعد...:3:
سلامنقل قول:
من هم نمیگویم که فرسوده است!!!! همه ما که اینجا هستیم واقعا از این داستان فرسوده متنفریم....اما وقتی پای زور وسط بیاد از دست من و شما کاری ساخته نیست..بهر حال این احتمال هم هست که این بابا قصد فروش ماشین را داشته باشه و به همین خاطر قیمت پایین زده تا زودتر فروش بره چون آینده مشخصی برای این ماشینها نیست..
اگر امکاه داره یکی پیگیر ماجرا بشه و ببینه چقدر صحت داره و این پونتیاک را واقعا این قیمت میدند؟؟البته اگر تا الان فروش نرفته باشه..
نه اون ماشین نیست این 75 ه اون 76
البته این ایمپالا هم ماشین خیلی تمیزیه
نه رامین ایمپالا رو فعلآ پدرم خیلی دوست داره نمیفروشیمش
به خدا عوض اینکه تو فروش الدزمبیل سود کنم دارم ضرر میکنم تازه یه باطری نو هم رو ماشین انداختم...
محمد خودم الان داشتم
می اومدم میخریدمش ولی الان دم دستم اونقدر نقد ندارم .ماشین فوقش یه کم کار داره از نظر فضای صندلی پشت هم به درد من میخوره خودشم ماشین شما نسبتا تک هستش
اینجا خیلی سوت وکور شده، این هم آخرین پست من در این فصله
تابستون برمی گردم خودم میترکونمش این تاپیک رو، البته اگه تا اون زمان دوام بیاره!
خدانگهدار...
:11: