من 512 دارم ديشب با سرعت 50 تا 55 دانلود مي كرد حدود 1.1 گيگابايت دانلود كردم
راستي اين 128 با محدوديت حجمي سرعتش مثل 512 هست؟
يه نكته هم بگم كه تا ساعت 7:05 داشت مجاني دانلود مي كرد كه خود شركت به طور اتوماتيك يوزرمو ديسكانكت كرد!
Printable View
من 512 دارم ديشب با سرعت 50 تا 55 دانلود مي كرد حدود 1.1 گيگابايت دانلود كردم
راستي اين 128 با محدوديت حجمي سرعتش مثل 512 هست؟
يه نكته هم بگم كه تا ساعت 7:05 داشت مجاني دانلود مي كرد كه خود شركت به طور اتوماتيك يوزرمو ديسكانكت كرد!
خوب شبانه ی ما هم راه افتاد (باگ نداره مثل صبا؟)
باید آماده ی حمله ی همه جانبه باشیم بر علیه آسیاتک و نزاریم سرعت شبانشو پایین بیاره نباید امان بدیم :31: به هیچ عنوان زیر بار توجیه های تکراری نریم . به هیچ عنوان فکر نکنید که به شما داره لطف میشه اینترنت نامحدود و رایگان حق همه ی شماست
من مطمئنم اون دوروزیم که نامحدود کرد به خاطر اعتراض های شما مردم شریف انقلابی بود
برای من که هنوز راه نیفتاده :41::41:نقل قول:
آره من هم که لاگم رو که چک کردم 7:06 قطع می کنهنقل قول:
دوستان چک کنن این سایت speedtest ظاهرا فقط برای آسیاست که فیلتره
بچه ها از بقیه isp ها راحت تست سرعت میگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دقیقا همین مشکل رو داره!نقل قول:
نمیدونم کی این شبانه رایگان برای منم راه میفته! :41:
سرور کویت همه جا فیلتره با سرور باکو یا قطر تست کنید.نقل قول:
دوستان یه سوال دارم
کسانی که شبانه رایگان استفاده میکنن توی قسمت پیشینه مصرف حجم رایگانی که استفاده کردن رو مینویسه؟! یا اینکه صفر میزاره اونجا؟!
من دیشب تقریبا 5 مگابایت استفاده کردم که این رو توی پیشینه مصرف نشون میده ولی در قسمت اطلاعات کاربر چیزی از حجمم کم نشده! این یعنی اینکه شبانه رایگان منم راه افتاده؟!
سلام بچه ها ،
من میخوام یک 128 از آسیا سفارش بدم ، فقط میخوام خودم نصب کنم و مودم هم خودم بگیرم، چند تا سوال :
1- در صورت نصب منوال اسپلیترم باید خودم تهیه کنم ؟ از کجا ؟
2- مودم خوب برای آسیا که Wireless هم باشه چیه ؟
3- میشه با یک مودم وایرلس همزمان هم از کامپیوتر استفاده کرد هم لپ تاپ یا موبایل ؟ ( با این آسیا )
ممنون.
یک مودم tp-link 8901g بخرید. از ویژگیهای اونم قیمت ارزان کیفیت مناسب و سازگاری با تمامی سرویس دهنده هاست. قیمتشم 47000 تومن. دارای 4 پرت شبکه + وایرلس (وای فای)نقل قول:
بله همزمان به چند دیوایس میتونه اینترنت بده. موبایل،،کامپیوتر، لپتاب، ر-س-ی-و-ر ، پلی استیشن، تلویزیون hdmi و .....
مودمی که معرفی کردم داخل کارتنش یه دونه اسپلیتر هم داره.
برای خرید مودم هم یا بازار ایران بخرید یا بازار رضا. هر دوتاشون زیر میدون ولیعصر.