-
دب یه صفحه بزرگ فلزی هستش که بر اساس همون قانون ارشمیدس بر روی اب شناور میمونه
اسم علمیش رو نمیدونم چیه ولی شما یک صفحه بزرگ رو در نظر بگیر که روی اب شناور هست و موتورنداره و فقط توسط یدکش کشیده میشه
برای جلوگیری از یخ زدن گازوئیل بعضی از ماشین ها برگشت گازوئیلشون زیاده و دما رو همیشه بالا نگاه میداره بعضی ها که بیشتر در ماشین های امریکایی دیدم اگزوز رو از جایی خارج میکنن که دمای گازوئیل رو بالا ببره ولی با این همه ترفتن هنوز دیدم که یخ میزنن و برای جلوگیری از این کار بعضی از راننده های ایرانی نفت و یا بنزین میریزن تو باک
-
-
دقیق اطلاع ندارم ولی فکر میکنم برای بار کردن بارهایی از قبیل گندم و شکر از داخل کشتی ها به ماشین ها ازش استفاده میشه.تو اسکله ها انقدر ماشین های جور واجور هست و اسم های عجیب غریب که ادم فقط نگاهشون میکنه
-
-
تا اونجا که من اطلاع دارم توی ایران این برچسب ها رو راننده ها میزنن و در حقیقت معنی خاصی رو نداره
اما در اروپا مربوط به الایندگی low LOad و 3 هم مربوط به استاندارد های یورو میشه
-
-
سلام به همه دوستان و رانندگان زحمتکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک سایت یک شرکت طراحی خودرو که نوشته خودرو سهند ایران خودرو دیزل به لحاظ فنی همون بنز 1921 یا 2624هست ؟؟؟
می خواستم بدونم درسته یا نه؟؟؟
ضمنا اگر کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به کیفیت ویا معایب خودروهای کامیون امیکو داره لطفا توضیح بده
من تازه سایت شما رو دیدم و قصد خرید کامیون رو دارم
البته برای خودم و نمیخوام بدم راننده
پول زیادی ندارم وباید لیزینگی بگیرم
خودم دوست دارم امیکو بگیرم
از دوستان میخوام تو خودروهای چینی شرکتهای داخلی (با توجه به قیمت بالای برندهای اروپایی) یه رتبه بندی بزارن و بگن کدوم یکی نسبت به دیگری بهتره 1- به لحاظ کیفی و استهلاک
2-گارانتی 3-قطعات و لوازم یدکی 4- هزینه تعمیر
ممنون میشم دوستان با توجه به تجربه بالایی که دارند من رو راهنمایی کنند
یه راننده تازه کار :n26:
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم شرکت تولیدی موتورهای om مربوط به بنز های 1924 و 2624 و کلا سری خاور هست
محصول جدیدش موتور om457 هستش که روی اتوبوس های 457 ایران خودرو دیزل هست
به نظر شما مونتاژ میکنه یا کار تولید قطعات رو هم انجام میده
یه راننده تازه کار:n26:
-
والا اقا
ما سهند نداشتیم نمی دونم اما زیر مایلر امیکو خوبن
حالا شما چقدر پول داری
-
اولین توصیه من به شما دوست عزیز اینه که تا میتونی از این شغل دوری کن چون واقعا سخت و خطرناک و نسبت به زحمتش پولی نداره
اگر واقعا عزمت رو جزم کردی و میخوای بری وارد این شغل بشی خوب توصیه میکنم چند باری با راننده ها بری جاده تا متوجه سختی های این شغل بشی
در مورد گارانتی ماشین ها که توصیه میکنم بهش زیاد توجه نکن چون تو ایران ب این مسائل کسی زیاد توجهی نداره و اصولا گارنتی کنند ها هم همیشه دنبال شونه خالی کردن و فرار از تعهداتشون هستن
در مورد قطعات و لوازم یدکی الان اکثر ماشین های بازار وسایلشون پیدا میشه
هزینه ها تعمیر هم اکتثرا زیاده حالا بعضی ماشین ها قیمت قطعات یدکی زیاده و خرج تعمیرات زیاد میشه بعضی ها قیمتاش کمتره و خرج تعمیرات کم میشه
در مورد کیفیت ماشین ها هم هر ماشینی بخری بخوای مراعات نکنی و یه سره گاز بدی خوب بالاخره موتورش خراب میشه باید با همه ماشین ها مراعات کنی
اما خوب الان برند های اروپایی ماشین هایی بهتر تولید میکنن بعدش هم که ماشین های چینی هستش اگر مراقب باشی و مراعات کنی خرابی نخواهی داشت
حالا برای انتخاب شما بگو چقدر قصد هزینه کردن داری؟امکانات رفاهی چقدر برات مهمه؟حتما صفر میخوای؟