سلامنقل قول:
با تشکر از شما
نصب شد و کار کرد
متشکرم از شما و تمامی دوستانی که بدین شکل اطلاعتشان را در اختیار دیگران میگذارند.
Printable View
سلامنقل قول:
با تشکر از شما
نصب شد و کار کرد
متشکرم از شما و تمامی دوستانی که بدین شکل اطلاعتشان را در اختیار دیگران میگذارند.
متشکرم
نصب شد و کار کرد
با
سلام :) آقا این جریانه باتریش چیه ؟ من هر روز باید شارجش کنم که ؟
w960 که داشتم یه 3 4 روزی میموند ولی این هر روز تموم میشه . زیاد هم استفاده نمیکنم . نور صفحه هم کمه
اینو که گفتید رفتم تو قسمت پنل های اکسپریا دقیقآ همون کاری که دوست داشتم انجام دادم.عکسشو واستون میزارم:5:نقل قول:
دقیقآ همین مشکل شما را یکی قبلآ تو همین تاپیک داشت.اما من واقآ زیاد کار میکنم.نور هم رو 100 هست ولی 2 روز کامل میمونه...شما موقعی که رو شارژ هست کی بر میدارید؟من خاموش میکنم و بعد شارژر رو میزنم.وقتی دیگه اون چراغ هاش دیگه نزد از شارژ برمیدارم.البته از حالتی که روشنه بیشتر طول میکشه:20:امتحان کن شاید مشکلت حل شهنقل قول:
من همین مشکل اولا داشتم علتش این بود که همش WiFi روشن بود ... الان باتر یش خیلی خوب شدهنقل قول:
یه سوال داشتم . اگر کسی گوش رو آپدیت کنه فقط firmware عوض میشه و مثلا خود ویندوز 6.1 آپدیت نمیشه به 6.5 ؟ در کل اگر ویندوز گوشی خراب بشه بهترین کار چیه ؟
ممنون
یکی از دوستام مثل من اکسپریا مشکی داره رنگ در باتريش رفته ... انگار همشون اینطوریه ، فقط رنگ درب باتری ميره ...
یه مشکلی دیگه که داره هنگام صحبت کمی نويز GSM میاد تو اسپيکر گوشی ، برای دوستمم همینطوری بود حتی اگر headset وصل بشه بازم صدای نويز میاد ولی اصلا آزار دهنده نيست :)
دوستان توجه کردید باتری اکسپریا از نوع لیتیوم پلیمر هست؟من رو هیچ گوشی ندیدم...فقط رو لپ تاپ دیدم که لیتیوم پلیمر هست...و این نوع بالتری ها ارزون نیستن.و بهترین نوع باتری هستند.موافق هستید؟
هنوز ویندوز 6.5 رسما معرفی نشده که بخواد تغییر هم پیدا کنه.ولی با توجه به مشخصات سخت افزاری x1 میشه گفت این قابلیت رو داره.نقل قول:
یه سوال داشتم . اگر کسی گوش رو آپدیت کنه فقط firmware عوض میشه و مثلا خود ویندوز 6.1 آپدیت نمیشه به 6.5 ؟ در کل اگر ویندوز گوشی خراب بشه بهترین کار چیه ؟
ممنون