سلام چطوری با ورد 2003 یه متن رو چند بار توی برگه چاپ کنم به صورت تبلیغاتی
پیشاپیش ممنون از راهنمایتون
Printable View
سلام چطوری با ورد 2003 یه متن رو چند بار توی برگه چاپ کنم به صورت تبلیغاتی
پیشاپیش ممنون از راهنمایتون
سلام دوست عزيزمنقل قول:
يه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز و با دقت عمل كن
موفق باشي
سلام مجددنقل قول:
قرار شد متن رو در يك فايل ورد بنويسي و آپ كني ولي با توجه به شكل :
شما توصيه دوستمون رو اجرا نكردين كه گفتن Right to left و بودن اونو چك كن
چون همونطور كه پيداست از شكل دكمه Right align فعال هست ولي دكمه Right to left فعال نيست و متن Left to right هست
شما بايد با زدن دكمه Right to left يا با زدن كنترل و شيفت راست ابتدا اونو درست كني و سپس با زدن CTRL+R حالت Right align اونم دوباره درست كني
اون موقع مشكلت حل ميشه
موفق باشي
سوال نامفهوم در نتيجه ميشه در يك جواب نامفهوم گفت با كپي و پيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما دقيق تر سوالت رو بپرس عزيز
حالتش چطوري باشه
اندازش ...
...
با سلام..گزینه find ll word form که توی Find ورد هست شکل هایی از لغت روکه از لحاظ املایی متفاوت هست پیدا میکنه..میشه یه مثالی در این باره بزنید؟
بعد در مورد shift +Enter کارش چیه؟
تویpage setup گزینه mirror marging کارلش چیه؟ یعنی چیکار میکنه..با یک مثال برام توضیح میدید؟
در آیکون بعضی از فونتها حرف TT و بعضی حرف O و بعضی حرف A است...دلیلش چیه؟ این نوع فونتها با هم چه فرقی دارند؟
وسوال دیگر اینکه
فرق گزینه زیر با هم چیه؟
Justify low , Justify medium , Justify High
سلام دوستان
من اگه یک فایل از word رو باز می کنم این ارور رو می ده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری درست می شه؟
سلام
در حالت عادی (Normal) گزینه Left حاشیه از چپ و گزینه Right حاشیه از راست خواهد بود.نقل قول:
اگر شما Mirror Margins رو انتخاب کنید, هر دو صفحه پشت سر هم عین یک دفتر بصورت زوج چپ و راست در نظر گرفته می شوند.
و بجای حاشیه Left و Right حاشیه های Inside به معنای درونی و OutSide به معنای بیرونی خواهیم داشت.
حاشیه درونی, مقدار فاصله نوشته های هر دو صفحه (که زوج شده اند) از وسط را نشان می دهد.
حاشیه بیرونی, مقدار فاصله نوشته های هر دو صفحه (که زوج شده اند) از کناره ها را نشان می دهد.
برای درک بهتر می تونید عددهای دو حاشیه رو کم و زیاد کنید و تغییرات رو همزمان در قاب Preview ببینید.
1- انواع فونت هستند:نقل قول:
O برای OpenType
T برای TrueType
A برای All Res
OpenType توسط Microsoft و Adobe بعنوان جانشین TrueType که توسط Apple ساخته شده بود و Type1 که توسط خود Adobe ساخته شده بود, در نظر گرفته شده. OpenType تقریبا ساختاری مثل یک فونت TrueType داره اما مواردی بهش اضافه شده تا قابلیت استفاده اش و ساپورت زبانش افزایش پیدا کنه.
2- همونجوری که از اسمشون هم معلومه, شدت کشیدن و فاصله دادن متن یک خط رو تعیین می کنند. حالت High پهن ترین گزینه ممکن است. وقتی از خود دکمه در تولبار برای کشیدن متن استفاده می کنید حالت Low بکار گرفته می شود.
اگر فقط با این فایل مشکل دارید, نرم افزارهای ترمیم فایل Word رو امتحان کنید. اگر با همه فایلهای Word مشکل دارید, بهتره Office رو دوباره نصب یا Repair کنید.نقل قول:
موفق باشید.
کسی میتونه کمکم کنه؟نقل قول: