موفق باشيدنقل قول:
Mehrdad Sh.
Printable View
موفق باشيدنقل قول:
Mehrdad Sh.
سلام
دوستان من تابع بازگشتی پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم رو میخوام بنویسم.
اما همیشه مشکلم سر فراخوانی و تعریف تابع هایی هست که باید از مرجع و اشاره گر و آدرس استفاده کنیم.
الان مشکلاتش چیه؟
کد:#include <iostream.h>#include <conio.h>
void findminmax(int a[],int s, int e ,int &min,int &max)
{
if (s==e){min=a[s];max=a[s];}
else {int min1,min2,max1,max2;
findminmax(a,s,s+((1+(e-s))/2),min1,max1);
findminmax(a,s+((1+(e-s))/2)+1,e,min2,max2);
if (min1<min2) min=min1;
else min=min2;
if (max<max2)max=max2;
else max=max1;
}
}
int main(){
int b[10];
for(int i=0;i<10;i++)
cin>>b[i];
int mi,ma;
findminmax(b,0,9,mi,ma) ;
cout<<mi<<ma;
getch();
return 0;
}
ممنون
خوب به سلامتی!!نقل قول:
بعضی از دوستان و اساتید یکم کم حوصله اند او از سوالاتی که نیاز به توضیح موارد خیلی ابتدایی روداره پرهیز می کنند ..(زیاد جدی نگیرد :n18:)
اولین نکته ای که باید که اینجا رعایت کنی اینکه همه اینجا دارای احترام هستند چه کسی که یک پست داده چه کسی که 10000 پست داده و همچنین دوستانی که جواب پستی رو میدن در حقیقت به شما کمک کردن و نه اینکه وظیفه داشتن و باید حتما به شما جواب می دادن... و همچنین نوشتن جملاتی مثل :
یانقل قول:
کسی نیـست اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عث می شه دوستان کمتر رقبت پیدا کنند یا اصلا سوال شما رو ندید بگیرند و به دیگر سوالات پاسخ بدن(البته در این چنین تاپیک هایی عمومی هست ولی در مواقعی که تاپیک این چوری نیست اون تاپیک بسته میشه).نقل قول:
جواب نبود؟
؟
----------------------------------------------------------------------------------------
یکی دیگه از چیز هایی خیلی دوستان رو موقع جواب دادن اذیت می کنه اینه که کد ها رو اخل تگ کد یا html نمی گذارید که البته برای شما طبیعی هست.. بهتره که کد ها رو داخل تگ کد بزارید تا دوستان به جواب دادن ترغیب بشن...
----------------------------------------------------------------------------------------
و آخرین چیزی که باید گفت اینه که سوالتون را کاملا واضح بیان کنید .. سوال کلی جواب کلی رو هم داره!! و اینکه اینجا جای رفع اشکال و در مواردی توضیح کد هایی که معمولا مبتدی ها با اون مشکل دارند و در مثال ها دچار ابهام می شن نه اینکه تقاضای کن پروژه رو کنید(البته شما تقاضای کل پروژه رو نکرید.)
همچنین اگر سوالی رو دارید که فکر میکنید از حد مبتدی خارجه و جنبه های مختلفی رو شامل مبشه می تونید یک تاپیک جدا باید عنوان مناسب بزنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
سوالاتتون رو از پست های بعدی دقیق و جزئی بیان کنید اینجوری خیلی خیلی خیلی زود به جوابتون می رسید!
موفق باشید
با سلام.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قصد یادگیری یکی از زبانهای برنامه نویسی رو دارم. همچنین قصد خوندن رشته کامپیوتر (نرم افزار) رو دارم
مخواستم از عزیزان و اساتید سوال کنم که چه زبانی از خانواده C رو بمن پیشنهاد میدن? اصلا بنظر شما C خوندن برای اولین زبان برنامه نویسی مناسبه یا نه؟ (طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم, یا گفتن C شارپ یا پلاس پلاس)
اولویت های من برای یادگیری زبان اینه که در درجه اول کارایی زبانش بالا باشه و دوم اینکه در دروس دانشگاه بکارم بیاد و سوم واسه -- و ویروس نویسی و ... هم بکار بیاد
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرا
سلام.نقل قول:
با سلام.
من قصد یادگیری یکی از زبانهای برنامه نویسی رو دارم. همچنین قصد خوندن رشته کامپیوتر (نرم افزار) رو دارم
مخواستم از عزیزان و اساتید سوال کنم که چه زبانی از خانواده C رو بمن پیشنهاد میدن? اصلا بنظر شما C خوندن برای اولین زبان برنامه نویسی مناسبه یا نه؟ (طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم, یا گفتن C شارپ یا پلاس پلاس)
اولویت های من برای یادگیری زبان اینه که در درجه اول کارایی زبانش بالا باشه و دوم اینکه در دروس دانشگاه بکارم بیاد و سوم واسه -- و ویروس نویسی و ... هم بکار بیاد
نظر من اینه که اول معیارهاتو تعیین کنی که اصلا میخوای برنامه نویسی یادبگیری برای چی! (که شما نوشتی کارایی/دانشگاه/ویروس که ارتباط زیادی هم باهم ندارن ولی باز خوبه که نوشتی)
بعد بیای تحقیق کنی که کدام زبان میتونه به بهترین نحو این کارهارو انجام بده (چون تقریبا با هر زبانی میشه بیشتر کارهارو انجام داد)
بعد که به نتیجه رسیدی دقیقا همون زبان رو شروع کنی به یادگیری و نیازی نیست هیچ زبان دیگه ایی رو قبلش یا وسطش یا بعدش یا ... یاد بگیری.(از اول بروسراغ همون زبانی که میخوای یاد بگیری. هیچ زبانی مکمل دیگری نیست)
----------
حالا پیشنهاد خودم (با توجه به دانشگاه/ویروس/کارایی - کمرنگه زیاد مهم نیست و زیاد بهش فکر نکن/آخری هم از همه مهمتره)
در حال حاضر بهترین کارایی و بیشترین استفاده برای ساخت انواع بدافزار ها زبان ++C/C میباشد.(فرقشون در شی گرا بودنشونه که بعد از اینکه به یکیشون مسلط شدی دیگری هم در خدمتت هست چون فرق زیادی با هم ندارن)
زبان سخت و پیچیده ایی هست و یادگیریش زمانبره ولی بعد از اینکه کامل یادبگیریش به معنای واقعی یک برنامه نویس میشی.
تقریبا هرکاری رو میتونی باهاش انجام بدی و تمام کتابخانه ها و برنامه های قوی و بزرگ یا توسط این زبان نوشته شده اند یا پورتی به این زبان دارند.
هر جا صحبت از سرعت و مصرف حافظه و کلا موارد حساس باشه این زبان هم اونجا حضور داره و کلا ساخته شده برای همین موارد.
و ...
سلامنقل قول:
با توجه به نيازهاي شما،زبان C بهترين گزينست.
بعد از يادگيري زبان C ، زبان C++ رو به شما پيشنهاد ميكنم.
و در نهايت به هر زباني كه بخوايد از جمله سي شارپ وسي شارپ.نت و جاوا ،چون زبان سي در اصل پدربزرگ تمامي اين زبان هاست.
ببينيد،هر زباني مزيت هاي خودش رو داره.براي مثال سرعتي كه پاسكال داره هرگز سي نخواهد داشت اما،پاسكال هم مشكلات زيادي داشت و براي همين تقريبا كنار گذاشته شد.
در كل،سي از همه جامع تره و دستتون براي انتخاب شاخه هاي زبان ديگه بازتره.
OOP .
Mehrdad Sh.
تابع بازگشتي شما به صورت بي نهايت تكرار ميشه و سيستم اصطلاحا "سرريز" ميشه.نقل قول:
تابع بازگشتيتون رو به صورت كامل بازنگري و حتما trace كنيد.
ببخيد اگر بيشتر از اين نتونستم كمكتون كنم.
Mehrdad Sh.
سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید.
من شروع به یادگیری #C کردم! کاملا در برنامه نویسی هم noob هستم ولی عظمم رو جذم (جزم) کردم که مرحله حرفه ای شدن برم.
سوالی که من داشتم اینه:
زبان #C توی کدوم برنامه های IDE (به جز Visual Studio) خونده میشه؟ و کدومشون بهتره که من باهاش کارکنم؟
سلام ببخشید من میخواستم وقتی کاربر مثلا عدد 3 رو به برنامه میده 3 تا * نشون بده اگر کمک کنید ممنون میشم.
يك عدد رو از كاربر ميگيريد و عدد رو در يك حلقه ي while ميزاريد و تا وقتي عدد صفر نشده درون حلقه يك * چاپ كرده و عدد رو يكي كم كنه.نقل قول:
Mehrdad Sh.