:12:thank you verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry much
Printable View
:12:thank you verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry much
دوستان نمیدونم سوالم رو جایه درستی میپرسم یا نه اما من نمیدونم چرا بعد از2 سال و نیم از عضویتم هنوز اجزه دسترسی به بخش فیلم رو ندارم؟؟ با نزدیک به 320 پست؟؟
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:نقل قول:
بخش موسیقی و دانلود فیلم دیگه ندارییییییییییم
شما که جای خود داری عزیز!! خیلیهای دیگه هم که از شما تعداد پستهاشون و قدمتشون بیشتره دسترسی ندارن. مث خود من و خیلیای دیگه.نقل قول:
البته یه سوال در همین رابطه برای خودم پیش اومده که آیا واقعا این دو بخش از فروم حذف شدن یا اینکه واقعا مخفی شدن؟ چون اگه حذف شده باشن باید آمار پستهای ارسالی من چیزی در حدود 250 تا کم میشد ولی حتی یه پست هم از تعداد پستهای ارسالی من هنوز در این رابطه حذف نشده. اگه کسی در رابطه با مخفی بودن این دو بخش اطلاعات کاملی داره لطفا توضیح بده و بگه که از چه درجه ای به بالا میتونن به این دو تاپیک دسترسی داشته باشن (اگه هنوز واقعا این دو بخش وجود دارن)
موفق باشین.
89/9/1
سلامنقل قول:
تمام اطلاعات موجود هست و فقط مخفی شده .
فقط کادر اجرایی دسترسی دارن بهش.
ناظر های هر انجمن دسترسی دارند؟نقل قول:
مشخصا ناظر ها هم جزو کادر اجرایی انجمن هستند دیگه :46:
نقل قول:سلام . آره درستـــه !
6 ستاره ها این انجمن های مخفی رو میبینن بقیـــه نـــه :46:
موفق باشید!:40:
سلام.من یه مدت کوتاهه که عضو این فروم شدم...میشه بگین چرا این انجمن ها مخفی شدن...وحالا که مخفی شدن مگه چند 6ستاره تو فروم هست که بتونه این انجمن هارو ببینه!!!!!!!!:18:نقل قول:
نقل قول:سلام . خوش اومدید به انجمن خودتون . این انجمن ها بخاطر فیلتــرینگ مخفی شدن برای کاربرا از جملـه خود مـن :31:
آره 6 ستاره هم هســت => ناظـر ها , همکارا , مدیــرا , سوپر مدیـرا , مستر مدیــر , آدمیــن :46:
موفق باشید!:40: