پینگ از داس !نقل قول:
یک صفحه RUn (Command Prompt باز کنید و دستور
ping 4.2.2.4 -n 20
ping 8.8.8.8 -n 20
رو تایپ کنید.
Printable View
پینگ از داس !نقل قول:
یک صفحه RUn (Command Prompt باز کنید و دستور
ping 4.2.2.4 -n 20
ping 8.8.8.8 -n 20
رو تایپ کنید.
نقل قول:
اگه الان اين 1 مگ جديد برات 400 ميده پس همون 2 مگ
قديمه اسمش عوض شده اگه سرعت شبانه ات هم الان
90-100 باشه ظاهراً شبانه همه رو روی 1 مگ می بندن..
پست های نماينده فن آوا رو بخون..
گفت اونام اعتراض کردن که چرا فقط فن آوا
داره رعايت ميکنه...به نظرم به زودی تکليف معلوم ميشه
شايد اينکه نماينده فن آوا ديگه جواب نداده واسه اين باشه
منتظر هست تکليف معلوم شه بياد اطلاعات کامل بده..
125 و 192نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ابتدا انشاالله در ادامه سالها به پای هم پیر بشید ، کلا هر طور راحت هستید ...نقل قول:
من فقط حقایق رو بیان کردم ، منتهی اینقدر تلخ هستند که به نظر یک طرفدار فن آوا اینطور میرسه که با تنفر حرف میزنم .
یکم چشمها رو باز کنید و با دقت پست ها رو بخونید ، عزیزی که براش SMS نمی اومد یکی از دیگر دوستان هست نه بنده .
شما نه من رو میشناسی ، نه شغل بنده رو میدونی نه از اطلاعات من با خبری ، پس پیش داوری نکنید ، من تو یکی از قدرتمند ترین مناطق مخابراتی کشور از فن آوا سرویس دارم ، همینطور از اکثر شرکت ها مستقیم و غیر مستقیم سرویس میگیرم از وضعیت بیشتر سرویس دهنده ها با خبر هستم .
هر جا سوالی شد پاسخ دادم ، هر جا ضعفی دیدم بیان کردم ، شما هم همچنان به طرفداری از این شرکت ادامه بده .
این حرکات و موضع گیری ها برای بنده آشناست ...
نقل قول:
من طرفدار فن آوا نيستم اون طور که شما فکر ميکنی..
نه پيش داوری کردم نه چيز ديگه فقط گفتم بدونی
حداقل برای من يکی به اون بدی که تو ميگی نبوده..
فقط برام عجيبه چرا اينقدر متنفر شدی از فن آوا..
امروز يه سر رفتم تاپيک پارس آنلاين ببينم اونا در چه حال هستن ديدم اونجا
هم پست دادی نيان فن آوا..چه بلايی سرت اوردن که
اينطور کمر به قتلشون بستی نمی دونم والا..
شما هم اگه پست های منو دقيق تر می خوندی
متوجه می شدی در حال بررسی گزينه های تغيير
ISP هستم ولی فعلاً به گزينه بهتری با توجه به شرايط
دلخواهم نرسيدم..
راستی در مورد منطقه شهيد مدنی اطلاعات خاصی داری؟
ميتونی بگی قوی ترين شرکت تو اين منطقه کدومه
که اگه مجبور شدم عوض کنم برم سراغ اون؟
كوروش جان
چندتا مثل خودت تا حالا پيدا كردي كه اينجوري فن اوا بهش حال داده باشه اونم با پينگ حدود 4 مگ !!! و پورت باز
خوب معلومه حق داري راضي باشي عزيز
ان شالله كه دانلودت پر حجم باشه هميشه .. آمين
اگه پنج ساله فن اوا داري من از اول دبيرستان تا حالا كه سال سوم دانشگاه دارم فن اوا دارم و بدليل مستاجر و خانه بدوش بودن، به چند تا مركز مخابراتي هم عنايتي داشتم كه مطمئن بشم مشكل از فن اواس نه مخابرات محل ! اين از اين ...
و نكته جالب اينكه اون سالهاي فسيل يادمه تو نظرسنجي هاي بهترين PAP سايت هاي فعال it ، فن اوا هم هميشه جز 5 تاي اول بود هميشه ، اما الان كه دقت ميكنم ميبينم اصلا تو گزينه ها نيست: دييي ... ايني كه گفتم قابل استناد نيست اما ميشه يه نيم نگاهي بهش داشت
و در مورد نظر يكي دوتا از بچه ها كه گفتن شاتل فلانه ، ميخواي عكس بذارم اينجا رفيقم شبانه با 250 دانلود ميكنه ؟
شاتل و PAP هاي ديگه شبانشون يه چيزي اش شرافت داره ، اينه كه شبانه رو برعكس فن اوا محدود نميكنن بلكه شير ميكنن
ديگه شانست بيافته كه يه منطقه شلوغ باشي يا نه ... محدود كردن اونم به نصف سرعت اسمي رسما توهينه
والا کسی رو نمی شناسم اومدم تو اين تاپيک که ببينم بقيه فن آوايی ها در چه حال هستن!نقل قول:
درود.
دیدم بحث شده سر مشکلات فن آوا ؛ پیشنهاد من به شما عزیزان این هست که دنبال جایگزین باشید و برید جای دیگه ای.
اگر کم فروشی (دزدی ای) که من دیدم رو براتون تعریف کنم ؛ میبینید این شرکت هم حسابی برای خودش هست :دی
نمی دونم خلاف جهت آب شنا کردن همیشه خوبه یا نه؟؟
ولی چرا تو این همه کاریر فقط یه نفر مجیز گویه فن آواست؟؟
شما امکان گرفتن از آسیاتک رو نداری آیا همه اینجورین؟؟ این خودش اعتراف به اینه که آسیاتک از فن آوا بهتره!!
شما قطعی نداشتی؟؟( که من شک دارم) خود مسوولش اعتراف کرد 7 روز به همه اضافه کردن ؟؟ خب بگو برای چی اضافه کردن؟؟
قربونت الان پارس یک مگ رو با 2 گیگ ماهیانه میده 19.000 تومن دانلود شبانه هم داره و روزانه اش بازه و شب ها هم شیر میکنه!!
حالا من 3 گیگ در ماه برام بسه با 5.000 تومن اون هم میشه 24.000 تومن !!
ولی یک مگ در فن آوا که دانلود رایگان داشته باشه 29.000 تومن در میاد تازه دانلود شبانه اش هم که افتضاحه!! (اون 3 گیگ اضافه اش هم بدرد من نمیخوره)
حالا همین یک مگ در آسیاتک 26.000 تومن هست و درسته یک گیگ کمتر داره(زورکی نمیفروشه) ولی در عوض 3 ساعت دانلود رایگان بیشتر داره که میشه بیشتر از 60 درصد دانلود بیشتر!!؟؟؟ در حالیکه ارزونتر هم هست!
در مورد این قطعی های 30 دقیقه ای ساعت 2 نیمه شب فن آوا هم که انگار شما ایران نبودی و تو باغ نیستی !! ( بعد از 3 هفته راه رفتن رو اعصاب کاربران تازه 2 روزه درست شده فعلا)
عزیز من تعصب خوبه اما نه تا حدی که آدم مجبور بشه که حقیقت رو نبینه!!
دزدی از این بالاتر که 1 روز بعد از تغییر تعرفه ها بصورت یکطرفه و به عبارت بهتر دزدی تو روز روشن، اشتراک همه کاربراهای 2 مگی رو تبدیل کردن به یک مگ !!! در حالیکه هیچگونه خسارتی هم ندادن و عملا پول کاربر رو بالا کشیدن ( پول حروم)