به نظر من جفتشون خوگشلن!البته حذف شدن دکمه های تاچ یه نم حال گیریه...
نکته ی دیگه اینکه عکس هایی که قبلا میگفتن پلی 3 اسلیم اگه دیده بودی این به نظرت شاه بود!
Printable View
به نظر من جفتشون خوگشلن!البته حذف شدن دکمه های تاچ یه نم حال گیریه...
نکته ی دیگه اینکه عکس هایی که قبلا میگفتن پلی 3 اسلیم اگه دیده بودی این به نظرت شاه بود!
عكساي قبلي همكه من ديدم همشون همين بوده فقط اونا واضح نبودن !با طرح هاي فيك گرافيكي كاري ندارما !!!!
بنظر من که همون fat خیلی خیلی خوشکلتره
{ به عنوان کسی که هم با پی اس تری و هم با ایکس باکس 360 بازی کردم و البته طرفدار پی اس تری هم هستم ولی اصلا با عینک تعصب نگاه چیزی نگاه نمی کنم در مقاله زیر علل پر طرفدارتر بودن ایکس باکس360 در بازارهای جهانی و ایران رو به دور از هرگونه تعصبی زیر ذره بین می برم.....}
مقدمه||||||||||| حیف که سونی یه کمی غفلت کرد و بعضی از عناوین انحصاری خودشو مانند متالگیر از دست داد و به دلیل تاخیر در زمان عرضه پی اس تری بسیاری از بازی های معروف هنوز هم خودشون را با performance کنسول پی اس تری آداپته نکردن و اون انتظاری رو که ازشون می رفت برآورد نکردن، بدیهی است این مشکلات با گذشت زمان رفع میشهو علت همه این ها تاخیر در عرضه و دیر عرضه کردن کنسول پی اس تری نسبت به مایکروسافت ایکس باکس 360 بوده....
جالبه بدونید مادربورد پی اس تری رو بزرگترین و خوشنامترین و بهترین و برترین شرکت تولیدکننده مادر بورد در جهان یعنی asus با همکاری عظیمترین تولید کننده oem محصولات سخت افزاری یعنی foxconn تولید کرده و گیم پد و لوازم جانبیشو هم برترین شرکت تولید کننده لوازم جانبی یعنی Logitech زده و با توجه به تجربه ی بسیار زیاد سونی ، پی اس تری بسیار بسیار با کیفیت و با مهندسی عالی تولید شده و شایسته برند سونی است و حتی در این شرایط که بحران مالی بر جهان حاکم است به هیچ وجه خط تولید این دستگاه را به چین نبرده و این کنسول در ژاپن تولید می شود،سونی در مدل اسلیم پی اس تری از تکنولوژی 45 نانومتری استفاده کرده و یکی از پیشتازان این عرصه است.
ولی مایکروسافت کنسولشو بدون چک مارک های کیفی وارد بازار کرد و به دلیل مهندسی نادرست و کیفیت پایین به سرعت مشکلات زیادی گریبانگیر خریداران ایکس باکس360 شد،مشکلاتی مانند سه چراغه شدن،ذوب شدن،دیسک شکوندن لذت آن ها را به سرعت پشیمان کرد،ولی مایکروسافت توانست در سال 2009 به این مشکلات کمی التیام ببخشد و با جایگزینی مادربورد جاسپر تا حدودی این مشکلات را رفع کند.
محتوای این مقدمه به کررات در این تاپیک ها مطرح شده بود،ولی برای این دوباره مطرح شد تا بدونید که از لحاظ کیفی سونی پی اس تری از مایکروسافت ایکس باکس360به اندازه عدد آووگادرو بهتر است.
طرفداران متعصب مایکروسافت ایکس باکس 360 ایران دلایل زیر را گواه بر برتری ایکس باکس360 بر پی اس تری میدانند،که مبسوط بررسی می شوند.
دلیل اول||||| عدم هک شدن پی اس تری و به تبع عدم اجرای بازی های کپی شده و غیر قانونی
به نظر بنده قوی ترین علت همینه و برای کاربرانی که برای محتوا ارزشی قائل نیستند و عملا دوست دارند برای هر چیزی بهای خام آن را بپردازند،کاملا منطقی است که به سراغ کنسولی نروند که هر یک از بازی های آن بهایی در حدود هفتاد هزار تومان قیمت دارد، (به دلیل هک نشدن پی اس تری بر خلاف کنسول ایکس باکس360) که هک نشدن پی اس تری هم نوعی غرور برای طرفداران پی اس تری ایجاد می کند هم نوعی اندوه، مغرور می شوند که هکر ها که شرکت هایی چون مایکروسافت و اپل را به زانو در آورده اند در برابر سونی عاجز ماندند و اندوه به خاطر این که نمی توانند بسیاری از عناوین را به خاطر هزینه بسیار بالا تجربه کنند. البته می توان بازی ها را تعویض یا اجاره کرد ، البته به مزاح کلکسیونرها اصلا" چنین چیزی خوش نمی آید....|||||||| دلیل دوم: قوی تر بدون حالت آنلاین بازی های کنسول ایکس باکس 360
حتی خود من که پی اس تری را دارم تا کنون سه بازی آن را هم به زور تهیه کرده ام و برای این سه بازی حدود200 هزار تومان پول خرج کرده ام در حالی که با این هزینه می توانستم حدود 100 عنوان بازی کپی شده ایکس باکس360 روی مرغوبترین دیسک verbatim همراه با قاب و کاور خریداری کنم،نکته تاسف بار این است که بیشتر عنواین برای هر دو کنسول می آید و حتی ایکس باکس 360 بازی های بهتری را در بعضی از سبک ها دارد.
هرکسی که به بازی های رایانه ای علاقمند است، مطمئنم ذاتا" پی اس تری را دوست دارد ولی به دلایلی مادی به ایکس باکس 360 که قیمت بازی هایش حداکثر3000تومان هست و فعلا از لحاظ بازی ها و performance مشابه پی اس تری است،گرایش پیدا می کند.
نتیجه فلسفی این قسمت را به خودتان واگذار می کنم،جالب است بدانید این دلیل تنها در کشورهایی صادق است که قانون کپی رایت در آن رعایت نمی شود ،و اگر در کشوری که قانون کپی رایت در آن وجود دارد،بازی های کپی را استفاده کنید مجازاتی همچون زندان و جریمه بسیار سنگین در انتظارتان خواهد بود....
چون من خودم لایو نمی زنم و تجربه ی زیادی ندارم،ولی به این دلیل که مایکروسافت تجارب زیادی تو وب داره و چند سال زودتر از پی اس تری کارش رو شروع کرد ، این امر بدیهی است که کاربران و امکانات بیشتری داشته باشه، ولی برای کاربران ایرانی محدودی یک فاکتور مهم به حساب میاد،||||||| دلیل سوم:خوشدستی گیم پدهای ایکس باکس 360
این یک موضوع شخصی است،برای افرادی که چندین سال با پی اس وان و پی اس تو بازی کردن ، مطمئنا تغییر در ساختار گیم پد رو اصلا نمی پسندند ، چون با آن خو گرفته اند و جزیی از وجودشان شده! ولی برای آنان که به تازگی به جرگه کنسولداران پیوسته اند،شاید گیم پد ایس باکس 360 را بپسندند.البته من هر دو طرح گیم پد را دوست دارم....و شرکت Logitech گیم پدهای طرح ایکس باکس360 را برای پی اس تری عرضه می کند.|||||دلیل چهارم:پروژه ناتال
یک موضوع جنجالی چون سونی قبل از مایکروسافت دست به چنین کاری روی کنسول پی اس تو و پی اس پی زده بود به نام play station eye و در پی اس تری هم قول داده همزمان با ناتال وسیله مشابهی رو عرضه کنه،به دلیل حساسیت بسیار زیاد این موضوع سعی می کنم مباحثی را مبسوطتر بیان بکنم.
اول این که سونی بر خلاف شرکت هایی همچون مایکروسافت و اپل به جنجال رسانه ای و مانورهای تبلیغاتی نمی پردازد و سعی می کند تا بالغ شدن یک فناوری آن را مطرح نکند،بر همگان واضح است که ژاپنی ها در عرصه فناوری حرف اول را در جهان می زنند، و در e3 هم فناوری مشابه ناتال را معرفی کردند،نینتندو هم به عنوان پیشتاز آوردن فیزیک گیمر به محیط بازی تجربه های زیادی در این امر دارد و سونی اریکسون نیز این فناوری ها را در گوشی های موبایل سری f عرضه می کند.
پس ناتال یک فناوری جدید و انحصاری نیست و شایسته هم نیست که مایکروسافت را مبدع اصلی و انحصاری وارد کردن فیزیک گیمر به محیط بازی بدانیم، ولی مایکروسافت شرکتی است که می تواند بیشتر از سایرین آن را توسعه دهد و به کمال برساند و رقابت بین کنسول ها را وارد فاز جدیدی کند.
پس نتیجه می گیریم سونی و نینتندو و مایکروسافت هر سه این فناوری را دارند،و هر کدام از آن ها به نوعی سعی در ایجاد تجربه های جدید برای گیمرها هستند، ولی مایکروسافت سعی کرده ناتال را بیشتر جلوه دهد، باید منتظر بمانیم تا سونی و مایکروسافت این سنسورها را به بازار عرضه کنند و آن وقت مقایسه کنیم.
اين اولين طرح هايي بود كه من ديدم !
کد:http://www.kotaku.com.au/2009/05/these-the-first-pics-of-the-ps3-slim/
آیا وصل شدن به اینترنت با پلی3مثل ایکس باکس سخته؟
اصلا چطوری باید وصل شد؟
من ADSL128گرفتم مودمم خروجی LANداره فقط کافیه که خروجی رو به پلی وصل کنم؟
ميري روي PSN
كليك ميكني ميري توش به اين اسوني
یعنی هیچ نظیم DNSو از این حرفا نداره؟نقل قول:
ميري روي PSN
كليك ميكني ميري توش به اين اسوني
مگه اينترنتو نشناسوندي به دستگاه؟
نقل قول:
یا وصل شدن به اینترنت با پلی3مثل ایکس باکس سخته؟
اصلا چطوری باید وصل شد؟
من ADSL128گرفتم مودمم خروجی LANداره فقط کافیه که خروجی رو به پلی وصل کنم؟ __________________
سلام.نقل قول:
یعنی هیچ نظیم DNSو از این حرفا نداره؟
واسه xbox هم سخت نیست همچین که میگی . فرقی نمیکنه ps3 هم مثل xbox کافیه کابل lan مودم رو بزنی پشتش بعدش وصل میشی به اینترنت بعدشم میری تو تنظیمات ساختن اکانت و .....................
نه برای xbox و نه برای ps3 نیازی به dns نداری مگر اینکه اینترنت رو share کرده باشی. اما اگر مستقیم مودم رو بزنی به دستگاه دیگه نیازی به dns نداری البته اول اینکه اگر adsl ت با user name و password کانکت میکنی پس باید بری تو تنظیمات مودمت و username و pass رو بدی توی مودم تا هروقت که مودم رو روشن کردی بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.