فک کنم فقط خودم دو سه بار اینو گفتم کیه که سرچ کنه F بزن قفل کنه روش بعد شیفتو بگیر برو طرفشنقل قول:
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
Printable View
فک کنم فقط خودم دو سه بار اینو گفتم کیه که سرچ کنه F بزن قفل کنه روش بعد شیفتو بگیر برو طرفشنقل قول:
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.نقل قول:
با تشکر، Dark Prince
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالمنقل قول:
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.
با تشکر، Dark Prince
قربونت تو شهرها نباید بری باید خارج بشی تو کینگدام و تو نقشه کلی ببینی اگه همه ماموریتهای سه تا شهر رو تموم کرده باشی
باید اصولا چهارمی رو تو نقشه کینگدام ببینی منظورم همون نقشه کلی هستش
هرکدوم از اون نه نفر رو که میکشی آخرش دو حالت میده که یکی برگشتن پیش المولم و گرفتن شمشیر و از این چیزاست ...نقل قول:
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالم
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم. من اون کارو کردم ولی فکر کنم چون بعد از حرف زدن با اون رئیس ها اینو گرفتم دیگه بهم ماموریت نمیده. گمان کنم باید بازی رو از اول شروع کنم.:19:نقل قول:
درباره ی Kingdom هم وقتی میرم کلا 3 تا علامت نمیده که اونم علامت 3 شهره.
با تشکر، Dark Prince
سلام دوستان.
من یه بار اون اوایل این بازی رو از شهرمون گرفتم و منطقه اورشلیم مشکل داشت.
بعد همین هفته پیش رفتم تهران و یه Dvd دیگه گرفتم. فروشنده قسم خورد که مشکلی نداره.منم اومد نصب کردم و دیدم بازم مشکل داره!
کسی لینک دانلود پتچ این بازی که اون قسمت رو مشکل نداشته باشه نداره؟
شما به قسم فروشنده توجه نکن بهش بگو سه سوت نصب کنه برو سیوشو ببین اگر عددی سیو کرد درسته منم همین کارو کردم البته کپی گرفتم و نمیدونم برا کدوم شرکت بود
درضمن شاید بازی سالم باشه شما سیوای خودتو توش کپی میکنی و میگی نمیره ؟
منظورت تو دنیای واقعیه که دکتر با اون خانومه هستن ؟نقل قول:
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم
اصلا اونجا چیزی از جیب دکتر نمیزنی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه جا باید حرفاشونو گوش کنی
چرا از اول بری اونجایی که مشکل داری ازش عکس بگیر بذار اینجا خیلی ها تموم کردن من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
شاید نسخه ی 360 با PC فرق داشته باشه ولی من دقیقم رفتم یه Flash Memory از جیب دکتره دزدیم.نقل قول:
در ضمن بیخیال سیوم شدم و از دوباره شروع کردم.
با تشکر، Dark Prince
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2408762&postcount=1759
ماموریت همیشه وجود داره و بهتون داده میشه و انجام هیچ عملی باعث نمیشه که هدف بعدی لغو بشه... شما در کجا بازی دقیقا اشکال دارید؟نقل قول:
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید... پس در صورتی که این کار رو فراموش کرده باشید پس مچبور هستید بازی رو از نو شروع کنید.نقل قول: