من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند
لطفا بگید من چکار کنم
Printable View
من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند
لطفا بگید من چکار کنم
بچه ها یه چیزی به p990 دارها میگم اگه موبایلتون رو دوست دارین گوش بدید.:18:
هر برنامه ای که توی اسمش crystal داشت رو روی گوشیتون نصب نکنید. چون موبایلتون دائم ریست میشه و اصلاً بالا نمیاد:21: مگر اینکه اون رو فلش و یا آپدیت کنید یا این که بدبد گارانتی.خلاصه که خیلی مواظب باشید.:18:
این مطلبی که الآن نوشتم روی p990 امتحان شده اونم توسّط چند نفر. شاید برای همه ی گوشی ها این طور نباشه که فکر هم نمی کنم باشه.
لطفا بگید من چکار کنم
نقل قول:نقل قول:این سه تا رو میتونستی تو یه پست بدی.نقل قول:
لطفا بگید من چکار کنم
هيچكس جان بابا بي خيال يه بار گفتي منتظر باش
يك سوال داشتم وقتي مي خوام بلوتوس بگيرم براي انكه اجازه بديم به طرف نه آهنگي مي زنه نه ويبرهي چه كنم
مرسي ممنون از لطفت.من اون مموري كه روش بوده و همون روز اول عوض كردم يك 1 گيگ گرفتم شنيدمم كه برنامه هاي كه رو مموريه بوده زياد اهميتي نداشته.درسته؟نقل قول:
من روزه اولي كه گوشيو گرفتم مموزيه روشو عوض كردم يك 1 گيگ انداختم روش شنيدمم كه برنا مه هايي كه تو مموريه اول بوده زياد اهميتي نداره ، درسته؟نقل قول: