ارهنقل قول:
از سرور خارجی هم یه تست بزار
Printable View
ارهنقل قول:
از سرور خارجی هم یه تست بزار
اینترنت شبانه همه داغونه یا فقط واسه منه که اینطوره؟
واسه ما تو این دو هفته انتخابات نصف شده
با سلام
دوستان من سرویس 512 با حجم 4 گیگ گرفتم اما سرعت مصرف حجم بیشتر از سرعت adsl بود تموم شد.گیگ اضافی گرفتم اونم زود تموم شد.دفعه اخر یک گیگ خریدم ،شب که میخواستم بخوابم مودم خاموش روشن کردم 600 مگ مونده بود.صبح رفتم تو 2 تا سایت و زد حجم شما تموم شده (1 مگابایت هم دانلود نگرده بودم)به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت مصرف کردی به ما ربطی نداره.حالا راهی نیست که اثبات کنی مصرف حجم انقدر نیست.نمی دونم یه راهی که حال این موجودات انسان نما رو گرفت.(از برنامه هایی که دیتا send/recive میزنن نمیتونم استفاده کنم که تعداد سیستم ها زیاد که به اینترنت وصل میشه)
4گیگ اشتراک داشتم،3گیگ هم خریدم همش کمتر از 15 روز مصرف شده1گیگ هم دانلود نداشتم.اخه این.... (خودشون بیان نقطه چین پر کنند):n28:
من سرويس محدود دارم و سرعت شبانه ام ميانگين 30 تا 40 هست که خيلى جالب نيست.نقل قول:
تست از سرور خارجی هم بزارنقل قول:
نقل قول:
این تستی که گذاشتید هم پینگ بالایی دارید هم سرعت پایین
چه سرویسی هست؟
تست از سرور خارجی هم بزار
زیرش نوشته که. 128 هست.:n03: چیه بده خطش 1.7 داره میگیره ؟؟!!!نقل قول:
باید شرکت بین حق تقدم 128 رو 4 مگ و 512 که بنده دارم یه فرقی اعمال کنه که هم سرویس گروناش فروش بره هم منصفانه بشه غیر از اینه ؟ من 128 هم داشتم از پارس رو 4 مگ بود اما تا 2 مگ میرفت.
الان 512 دارم رو 480 دانلود می کنم.
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست از خارج هم نمیذارم چون مطمئن باشید پارس انلاین به " نت ملی " ربطی نداره . قبلا از خرج . تهران با هم گذاشتم برای اثبات این قضیه.
در مورد پینگ هم از اسپید تست قضاوت نکنید. من الان پینگم به نسبت بده ؟ 4.2.2.3 رو 146 میگیرم.
:n01:
ببخشیدنقل قول:
من دو تا quote بالا رو اشتباه جواب دادم
پینگت هم خوبه امیدوارم همیشه اینجوری باشه
من از ظهر تا حالا نمیتونم گوگل رو باز کنم!! دوستان دیگه هم اینجوری بودند؟
128 رو روی چند میبندن؟ 1 مگ رو روی چند میبندن؟ پارس آنلاین تهران