چند تا می خوای ؟نقل قول:
Printable View
چند تا می خوای ؟نقل قول:
یکی میخوام اعتبارش تا اخر شهریور باشه ترجیحانقل قول:
سلام کچاستنقل قول:
لطفا لینک بده
رفتم تو Advanced تب ADSL و ADSL Mode رو گذاشتم رو ADSL2+نقل قول:
نتیجه شد این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بعد اینکار همین صفحه اصلی رفرش میشه همینطوری و Max Rate تغییر میکنه... فک میکنم تغییر خاصی نکرد
پین دونه ای چنده؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پین دونه ای چنده؟نقل قول:
سلام دوستان
من از کاربرای قدیمی هستم و تا حالااز بیشتر isp ها سرویس گرفتم. اما شرکت آسیاتک واقعا توی ثبت نام های جدیدش تخلف آشکار انجام میده
از دو هفته پیش که ثبت نام کردم تا حالا هنوزنتم وصل نشده. پشتیبانی شرکت مشکل رو در محدودیت پورت موجود در مرکز مخابراتی عنوان میکنه. این در صورتی هست که خودم قبل از ثبت نام طی تماسی که با شرکت داشتم خطم رو چک کردن و گفتن مشکل و محدودیتی برای ثبت نام وجود نداره.همین الان خط واحد بالا رو که توی سایت چک میکنم مینویسه محدودیتی نیست.اما با گذشت دو هفته پشتیبانی به من میگه شما وارد "لیست انتظار" شدید.
برای پیگیری یه تماسی گرفتم که برای اثبات حرف خودم اون رو اینجا قرار دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از تماس فوق با یک شماره دیگه برای بررسی امکان برقراری سرویس برای واحد بالا ی خودمون تماس گرفتم که جواب دادن امکانش هیت و طی 5 روز سرویس شما برقرار خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما خودتون رو بزارید جای من : تماس میگیرین بهتون میگن محدودیتی نداریم بعد ثبت نام میکنید به مدت دو هفته و بیشتر معطل میشید و تنها کاری که براتون انجام میدن وارد کردن اسمتون تو لیست کذایی انتظار هستش. حق با کی هستش اینجا ؟
دو سه بار هم تو 195 شکایت کردم هیچ جوابی نگرفتم
بچه های آسیاتکی خط مارو بررسی کنند ببینم برم سمته کدام ISP بهتر است ؟ :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کوپن تخفیف ثبتنام آسیاتک چنده؟کسی داره؟
کیفیت خطتتون عالیهنقل قول:
تا 20 مگ به راحتی میکشه.
- - - Updated - - -
کیفیت خطتتون عالیهنقل قول:
تا 20 مگ به راحتی میکشه.
تا 18 مگ رو بدون قطعی میکشه عین هلونقل قول:
بری سمت پارس یا شاتل از همه بهتره