دوستمون در این مورد توضیح دادن.... بالاتر از 12 نمیبندننقل قول:
شبانت هم که محدود نیست :n10:
نه نامحدود همون چیزی که خریدی هستنقل قول:
کلا نامحدوداش خوب نیست
Printable View
دوستمون در این مورد توضیح دادن.... بالاتر از 12 نمیبندننقل قول:
شبانت هم که محدود نیست :n10:
نه نامحدود همون چیزی که خریدی هستنقل قول:
کلا نامحدوداش خوب نیست
درست میگی و اینا رو راحت میشه عوض کرد ؛ منتها به من میگفتن که آپشنای سرویساشون اینجوریه و جور دیگه ای واسشون تعریف نکردن فعلن!!!!!!نقل قول:
حالا بازم میزنگم ببینم میبرن بالا یا نه...
خوب نیست منظورتون اینه که واسه دانلود خوب نیست ؟نقل قول:
کلا اصلا دانلود ندارم . نهایتش یه آپدیت ویندوز یا آپدیت خود بازی . به همون سرعت خودش واسه اینکارا راضی هستیم و واسم اهمیتی نداره مثل سایر کاربرا تا 12 مگ هم بکشه .
چون خیلی خیلی کم شوتر بازی می کنم ، پینگ خیلی پایین هم احتیاج ندارم ( WoT بازی می کنم که پینگ فعلیم با مخابرات 170 هستش. حال تا 250 هم برسه باز هم میشه تقریبا خوب بازی کرد )
خلاصش جهنم ضرر ! :n02: احتمالا 1Mbps بخوام بگیرم ، دیگه میشه انتظار داشت که حداقل سرعت 25KBps رو ، حتی زمانی که حجم تعیین شده توسط خودش در روز تموم شده باشه ، رو دریافت کنم ؟ ( بی خیال حداکثر سرعت ! )
دوستان عزیز این سرویس ها، از اعتبار سیمکارت و یا حجم کم میکنن؟ یا کلا رایگان هستن؟؟
سرویسهای پیامکی
ارسال پیامک در صورت تایید پرداخت آنلاین
ارسال پیامک در صورت فعالسازی سرویس جدید
ارسال پیامک در صورت ورود به پنل
ارسال پیامک در صورت ورود ناموفق
نقل قول:
من تاحالا نامحدود نداشتم ولی هرکی که گرفته راضی نبوده .... می گفتن سرعت خیلی پایینه
رایگان هستن ! دیگه اینجوریام نیست sms بفرستن از حجم کم کنن !نقل قول:
بدردت نمیخوره بیشتر بدرد دانلود(اونم با idm) میخوره چون سرعت تک کانکشنش افتضاحهنقل قول:
یه طرح الان توی سایته که اسمش 100 هست، 100 گیگ 100 روز و 100% تخفیف !
کسی در این باره اطلاعاتی داره؟
ممنون کجا میتونم اینو تنظیم کنم؟نقل قول:
خواهش میکنم...نقل قول:
باید بری بخش advanced و بعد network tools رو بزنی و اوجا فقط تیک adsl2+ رو بزنی. ( البته هر مودمی فرق میکنه ولی معمولا همین مسیر )