بلهنقل قول:
حتی اگر 128 بگیرید می تونید بگید بزارن بالاترین سرعت .... هرچقدر تو روز سرعت بالاتر باشه برای خودشون بهتره چون کاربران حجم بیشتری مصرف می کنن
ولی شبانه می شه همون طرحی که گرفتید
Printable View
بلهنقل قول:
حتی اگر 128 بگیرید می تونید بگید بزارن بالاترین سرعت .... هرچقدر تو روز سرعت بالاتر باشه برای خودشون بهتره چون کاربران حجم بیشتری مصرف می کنن
ولی شبانه می شه همون طرحی که گرفتید
یعنی این خط ما که تا 20مگ کشش داره و شبا هم سرعتش محدود نمیشه اگه بهشون بگیم میزارن رو 20مگ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
یعنی این خط ما که تا 20مگ کشش داره و شبا هم سرعتش محدود نمیشه اگه بهشون بگیم میزارن رو 20مگ؟نقل قول:
بالاتر از 12مگ به هیج وجه نمیبندن.نقل قول:
البته امکانشم هست که تجهیزاتشون نتونه ساپورت کنه مثل عصر انتقال که بیشتر مراکز از 12 مگ یا 8 مگ بالاتر نمی ره :n09:نقل قول:
سلام من یک مشکلی دارم
قبلا اینترنت دانلود منجر تعداد کانکشن هاش روی ۸ بود و بالاترین سرعتی که دانلود می کردم ۸۰۰و بیشتر مواقع بالای ۷۰۰ بود الان وقتی تعداد کانکشن ها روی ۸ هست سرعت زیر ۱۶۰ و وقتی ۳۲ هست روی ۵۰۰ و خورده ای. حالا من چیکار کنم بگم کارشناس بیاد یا نه.خطم خوبه نویزش روی ۸ است و دیشب که زنگ زدم به پشتیبانی می گفت همه چی خوبه خودش مونده بود چیکار کنه اخرش گفت می گم کارشناس بیاد حالا چیکار کنم
Sent from my K017 using Tapatalk
چرا اتفاقا میکشه دیگه از تجهیزات مخابرات که قدیمی تر نیست مخابرات ارزونترین تجهیزاتو داره دان استریم 20مگ هم داشتم ازشنقل قول:
شرکتایی مثل آسیاتک و پارس آنلاین و شاتل گرون ترین تجهیزات و گرونترین اکانتینگ جهت محدود سازی رو دارن
در ارتباط با طرح های نامحدودشون چی ؟نقل قول:
به کدوم یکی از طرح های نامحدودش اعتماد بیشتری هستش ؟ ( نقره ای خوبه ؟ )
آقا واسه بازی می خوایم نه حوصله اتمام حجم دارم نه افت سرعت ، هر طرحی باشه ، باشه ، سرعتش زیر 25KBps نیاد راضیم :n34:
کلا بدرد بازی نمیخورهنقل قول:
والا من چند بار به صدای مشتری و قسمت پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که اگه بخوای سرعت آپ استریمت بره بالا ، باید دان استریمتو از 12 مگ بیاریم پایین تر!!!!!! میگفتن که آپ استریم 1 مگ ، فقط با دان استریم 6 مگ ممکنه و دان استریم بالای 6 مگو ، نمیتونیم رو 1 مگ ببندیم!!!!!!!نقل قول:
چرا اگه بخوان میشه استریم ها عددن که وارد میکنن هیچ چیز خاصی نداره که بگیم رو آپ استریم 1مگ باید دان استریم زیر 6مگ باشهنقل قول:
نمونش خط خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]