اصلا اين شايد ميخواد امسال بدونه مربي سر كنه كه بگه من با مديريتم تيم رو اداره كردن !
اصلا اين شايد ميخواد امسال بدونه مربي سر كنه كه بگه من با مديريتم تيم رو اداره كردن !
امروز ورزش از نگاه دو يادتون باشه ! براشون ايميل بزنيد بجاي سوال از مهمانشون حال اون كوثري رو بگيريم ! تا ديگه موقع گزارش كردن انقدر رو اعصاب مردم راه نره ! هر 1 دقيقه تو بازي استقلال با الجزيره ميگفت كه الجزيره با تيم ذخيرش بازي ميكنه ولي استقلال فقط وحيد طالبلو پيروز قرباني و نداره ! با اون سنش خجالت نميكشه , كه نميدونه جباري و جانواريو و كوشكي و ... كه تو زمين نبودن رو اصلا حساب نميكرد ! يك حالي امشب من بش ميدم !
آخه جهانگیر کوثری هم جزو آدمیزاد حساب میشه؟نقل قول:
امروز ورزش از نگاه دو يادتون باشه ! براشون ايميل بزنيد بجاي سوال از مهمانشون حال اون كوثري رو بگيريم ! تا ديگه موقع گزارش كردن انقدر رو اعصاب مردم راه نره ! هر 1 دقيقه تو بازي استقلال با الجزيره ميگفت كه الجزيره با تيم ذخيرش بازي ميكنه ولي استقلال فقط وحيد طالبلو پيروز قرباني و نداره ! با اون سنش خجالت نميكشه , كه نميدونه جباري و جانواريو و كوشكي و ... كه تو زمين نبودن رو اصلا حساب نميكرد ! يك حالي امشب من بش ميدم !
مرتیکه هیچی بارش نیست
کلا یه آدم احمقه جیره خوره که فقط دنبال اینه ببینه کی بهش پول بیشتر میده تا ازش طرفداری کنه
یه ضد استقلالی به تمام معنا
خیلی آشغاله
نمیدونم اون برنامش رو دیدین یا نه خیلی خنده بود
بعد دربی از علی ابادی بخاطر اینکه توی یه هفته دو بازی استقلال و پرسپولیس و تیم ملی رو برگذار کرده تشکر کرد (اونم نه یه بار مثل بازی استقلال الجزیره که هی میگفت الجزیره با تیم ذخیره اش داره بازی میکنه هر دقیقه یه بار تشکر میکرد)
خدایی ادم باید اون برنامه رو باید ضبط میکرد توی کلاسهای پیشرفته ی خ.. ما.. نشون میداد
بی ربط :حیف اون دختر به اون خانمی نیست یه همچین گ.. پدرشه
تو رو خدا اینکارو نکن :41:نقل قول:
اگه اینکارو بکنی خیال می کنه برنامش خیلی پرطرفداره.:27:
سلام
تاپیک استقلاله من همه جوره پایم کل کل و.... کلا همه چیز رو ما حساب کنید
سلامنقل قول:
سلام
تاپیک استقلاله من همه جوره پایم کل کل و.... کلا همه چیز رو ما حساب کنید
خوش اومدی
کل کل هم که اینجا نمیشه ولی خب در مورد مسایل و اخبار پیرامون استقلال میشه صحبت کرد
سلام
دو روزه تيم بي سرمربي مونده ها، به زمين و زمان بد و بيرا ميگين.
بعد اعلام كناره گيري قلعه نوعي هر روز اخبار شبكه خبر و شبكه 3 و شبكه 1 رو نگاه ميكردم كه نكنه مربي رو اعلام كنن ما بيخبر بمونيم.اما مثل اينكه هيچ خبري نيست. واقعا نميدونم واعظ چه فكري كرده، خدا كنه حده اقل امشب واعظ مهمون برنامه باشه حده اقل يكي ازش بپرسه چيكار داري ميكني؟والا ما كه نفهميديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که مثل عقب مونده ها است تو استقلال چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
ای لعنت که دو تا تیم مردمی بخاطر دولتی بودن گیر اینجور ادما می افتن
اره منم خودم گفتم شبیه سندروم دانی هاست
راستی منبع عکس هم مجله ی همشهری جوان بود (گفتم دور از فتوت که منبع رو نگم)
هرچی هم توی نت گشتم عکسی ازش پیدا نکردم بخاطر همین از رو همون با گوشی عکس گرفتم اپلود کردم