کاملا تایید میشه:نقل قول:
اینم سرعت ازاد شده من با idm:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کاملا تایید میشه:نقل قول:
اینم سرعت ازاد شده من با idm:
اپلودت خیلی پایینه!نقل قول:
اصلا خوب نیست!
زنگ بزن پشتیبانی بگو پایینه تا برات درست بکنن.بیکارم نشین..
یه عکس از تنظیمات مودمت هم بزار تا وضعیت نویزتو ببینم...
دانلودت هم نسبتا خوبه ولی بالاتر هم راه داره برات ببندن
سلام دوستان این رو تازه گرفتم یکم بهتر از قبلیه اما بازم تعریفی نداره
مودم هم تلنت 4پورت وایرلس هست.
تنظیمات مودم کجاش نویز نوشته؟
وارد ادرس 192.168.1.1 بشو و از تنظیمات مودمت یه عکس بگیرنقل قول:
نگاهی کردم به این سرعت ها و شدیدا حسرت خوردمنقل قول:
اینم عکس تنظیمات مودم
من یا اکانت پریوم آپتوباکس دانلود میکنم شب ها بزور 800 مگ
خطت رو 2مگ بسته شدهنقل قول:
اپلودت رو 512
نویزت خیلی خیلی کمه(عالیه)
فقط snr margin کمه....
خوب چه کنم که سرعت بره بالا
مشکل از پارسه.
زنگ بزن بگو مشکل سرعت اپلود دارمنقل قول:
سرعت دانلودت هر وقت شبکه خلوت باشه بالا میره وبالعکس
snr مخفف Signal-to-noise ratio كه تقریبا نشان دهنده قدرت سیگنال یا همان خط اینترنت هست و به عبارتی هرچه قدر نویز خط تلفن بیشتر باشد كیفیت خط adsl و اینترنت كم می شود و هر چه قدر این عدد بیشتر باشد نشان دهنده یك خط با ثبات با كمترین نویز می باشد.
این عامل یکی از تعیین کننده ترین و در عین حال حساس ترین موردی هست که ممکن هست یک مشترک عادی خانگی یا اداری ADSL باهاش درگیر بشه. از این عامل تحت عنوان SNR یا نسبت سیگنال به نویز(Signal to Noise Ratio) یاد میشه. از علائم وجود نویز شدید و ضعف سیگنال میشه به قطعی های مکرر لینک مودم شما و یا چشمک زدن چراغ لینک مودم شما یاد کرد که می توان به جرات گفت برای همه کاربران ADSL حداقل یک بار رخ داده.
عذر میخوام مقادیر زیر که در مودمت میبینی مقدار هر کدومش رو توضح داده که چطور باشه بهتره:
SNR MARGIN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11dB-20dB is good with no synch problems
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB-28dB is excellent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29dB or above is outstanding
Line Attenuation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB and below is outstanding
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20dB-30dB is excellent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30dB-40dB is very good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40dB-50dB is good
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60dB or above is bad and will experience connectivity issues