این 8.8.8.8 سرور کدوم کشور هست ؟ اگه چند باشه به این معنی هست که پینگ خوبه ؟
Printable View
این 8.8.8.8 سرور کدوم کشور هست ؟ اگه چند باشه به این معنی هست که پینگ خوبه ؟
این قضیه روز های منفی آسیاتک که هرچقدر روز منفی بخوری از سرویس ماه بعدت کم میکنه خیلی مسخرست من یدفعه میبینی دو ماه اینترنتمو شارژ نمیکنم بعدش باید پول 2ماه بدم تا تازه روز هاش صفر بشن:n09:
الان من رو مخابرات 61روز منفی شده ولی اگه یک ماه تمدید کنم روز هاش میشن+30 روز ولی این آسیاتک خیلی قانون مسخره ای داره
- - - Updated - - -
این قضیه روز های منفی آسیاتک که هرچقدر روز منفی بخوری از سرویس ماه بعدت کم میکنه خیلی مسخرست من یدفعه میبینی دو ماه اینترنتمو شارژ نمیکنم بعدش باید پول 2ماه بدم تا تازه روز هاش صفر بشن:n09:
الان من رو مخابرات 61روز منفی شده ولی اگه یک ماه تمدید کنم روز هاش میشن+30 روز ولی این آسیاتک خیلی قانون مسخره ای داره
"آمریکا - گوگل"نقل قول:
زیر 150 باشه یعنی پینگت خوبه ( البته واسه ایران )
دوستان کسی اسیاتکی بخواد بشه من از این کارت های 100 هزارتومانی دارم .تا 31 مرداد وقت داره اگر کسی خواست پیام بده .بازش نکردم
دوستان سه روزه اینترنت من بدون هیچ دلیلی از حالت رانژه خارج شده و هیچ کس هم پاسخگو نیست !! دیگه دارم به مرض روانی شدن میرسم بس که پیگیری کردم ولی همش بی فایده. چندروز پیش اس ام اس اومد که مشترک گرامی سرویس شما بخاطر بهینه سازی شبکه در فلان تاریخ که فرداش میشد به مدت یک ساعت 12 ظهر احتمال اختلال دارد از اون روز کلا خطم از رانژه در اومد 1544 که میگه سیم کشی رو چک کن و .. میگم بابا از دم در هم چک میکنم لینک ندارم نماینده رفتم میگه مشکل از مخابراته اونا باید پورتتو چک کنن مخابرات رفتم میگن به ما مربوط نیست شرکت خودش باید بیاد چک کنه خلاصه همش شوت شدم این ور و اون ور اونا اشتباهی خط منو زدن تخلیه کردن حالا حاظر هم نیستن حتی پورت رو چک کنن الکی میگن همه چی اینجا سالمه!! این نماینده هم جلوی خودم زنگ زد به مخابرات من شنیدم طرف تو ام دی اف میگه اینجا کلی سیم هست من حال ندارم چک کنم !!! ترو خدا ببین تو چه مصیبتی گیر افتادیم. از شنبه به بعد اگه وصل نشه مجبورم شکایت کنم بلانسبت یه مشت بی سواد تنبل ریخته تو مخابرات
همین الان شکایت کننقل قول:
یه شکایت تند و تیز بنویس ( فقط فحش ندیا )
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تو سایت بازرسی مخابرات شکایت کن معمولا پیگیر هستندنقل قول:
bazresi.telecom.ir
در ضمن به بازرسی مخابرات شهرتون هم زنگ بزن معمولا شمارشون 2021 هست
تایید میشهنقل قول:
منم نویز خطم رو از همین سایت پیگیری کردم
- - - Updated - - -
تایید میشهنقل قول:
منم نویز خطم رو از همین سایت پیگیری کردم
اسم isp شما لایزر میزنه؟نقل قول:
+
من سه ماهه اسیاتک دارم. هیچ وقت ندیدم پینگ 4.2.2.4 زیر 160 بیاد!
در حالت عادی وضعیت پینگم همیشه اینطوریه:
محتوای مخفی: 1
+
دو روزه که مسیر سوپرانلاین ترکیه تو بعضی ip ها هست که پینگ بهتر میشه(اما خیلی کم این مسیر برام میاد!):
محتوای مخفی: 2
isp آسیاتکه ، منتها گویا لایزر تامینش میکنه!نقل قول: