سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
Printable View
سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
دوستای گلم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟ اصلا میشه از امادگاه کسریی خدمت گرفت چون پشتیبانی جبهه بودن یا نه؟؟
باید بطور کامل داخل پادگان باشن و کارهای دیگه مثل نظافت و ... باید انجام بدننقل قول:
ولی حدود 30 درصد گفتن ستوانسومی میدن مابقی گروهباننقل قول:
پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!
نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...
اولا برایی گرفتن کسر جبهه باید متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشین.نقل قول:
دوما مکان های درگیر در زمان جنگ مشخص هست ،ریز اینها هم دست ما نیست که دقیقا بگیم میتونید بگیرین یانه ولی من زنجان را احتمال نمیدم شاید ارومیه را بشه گرفت که البته اون هم چیزی حدود 1 ماه شاید بدن.
پارتی من گفته که تنها کاری که میتونه برام بکنه اینه که سفارش منو به فرمانده گردانمون بکنه تا نمرات بالاتری بهم بدن ... تازه این پارتی را با هزار بدبختی پیدا کردم :n28:
حالا با این شرایط من چیکار کنم؟ اصلا نمرات پایان دوره توی تقسیمات بعد از آموزشی تاثیر داره؟
خواهشا کمک کنید
با سلام
میخواستم بدونم کسایی که کارشناسی ارشد قبول میشن و مثلا فردا تاریخه ثبت نام دانشگاست و الان مشغول خدمتن دقیقا چه کارایی برای دریافت معافیت تحصیلی و ترخیص باید انجام بدن؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید
با تشکر:n26:
خیر تاثیری نداره.نقل قول:
شما تشریف ببرید دانشگاه خودشون کارها رو انجام میدن ..و راهنمایتون میکنندنقل قول:
ممنون,اینطوری که خودم میدونستم جناب:n01:نقل قول:
من یه جا خوندم که باید از محل خدمت گواهی اشتغال به خدمت ببری که این خودش 2 روز زمان میبره حداقل, میخواستم بدونم که آماده باشم و اگه میخواد زودتر اقدام کنم و ...
اگه کسی اینکارو کرده ممنون میشم یه راهنمایی کنه
دوست من حالا اگر دوستان اطلاع دقیق تر داشتند اعلام میکنند اما ...نقل قول:
خیر .. اگر مثل سال قبل باشد و قانون تغییر نکرده باشه نیازی به گواهی اشتغال به خدمت نیست
شما تشریف میبرید دانشگاه با مدارک شناسایی مثل کارت ملی و شناسنامه ..قسمت امور نظام وظیفه
بهشون میگید که سربازید و یک نامه ترخیص براتون مینویسند به نظام وظیفه.. نظام وظیفه نامه میزنه به یگانتون که شما رو ترخیص کنه و نامه رو تحویل یگان خدمتی میدین و ترخیص..
مراحل اینجوری هست مراجعه به دانشگاه >> نامه به نظام وظیفه >> نامه به یگان = ترخیص