امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
Printable View
امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
دوستان وضعیت خط من چطوره : اگه جشنواره یا طرح شهاب رو بگیرم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش چقدر خواهد بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از 20speed گرفتم و الانم مشکلی ندارم...نقل قول:
خط شما خوبه و تا 12 مگو میکشه.نقل قول:
اگه شهاب بگیری ، در تایم رایگان سرعتت از سرور خارجی حدود 250 اینا خواهد بود و از سایت هایی که دیتاسنترشون آسیاتکه ، 1300 تا 1400 کیلوبایت خواهد بود. ( البته این مورد رو مثه اینکه همه ندارن!! )
در نهایت اینکه ، کیفیت سرویست ، بستگی به مرکزت و شلوغی کاربران آسیاتکی در اون مرکز داره!
wow:n38: وضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.نقل قول:
- - - Updated - - -
wow:n38: وضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.نقل قول:
من اینو دارم چقدر میخوای ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام خوبی
چندتا موجودی داری داداشی
فقط یکی موجودهنقل قول:
دوستان وضعیت خط من چطوره؟
خوب نیست ؛ rate خطت الان رو 2545 کیلوبیت بسته شده که دیگه بالاتر از این با مشکل پرش لینک مواجه میشی!!نقل قول:
modulation مودمت رو adsl2+ ست شده؟!! اگه نه ، بذارش رو adsl2+ و ببین وضعیتت چه طور میشه...