بله دانلود از این سایت داخلی حساب میشهنقل قول:
Printable View
بله دانلود از این سایت داخلی حساب میشهنقل قول:
منم این حجم خوری رو تجربه کردمنقل قول:
ربطی به ضریب 4 نداشت
پیگیری کنید
شاتل و اسایتک خوبه!! داتک و پیشگامان که ثابته و فرقی نکرده. به نظر منم بهترین ان. بین بد و بدترنقل قول:
سلام.نقل قول:
من طرح غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر و حجم ۷۰۰ گیگ ماهیانه دارم ماهی ۴۰.
چه خبر ۱۶ مگ رو کرده ۸۰ .
۲ برابر کرده قیمتو.
تازه گویا بقیه شرکت ها دزد تر هم هستندمثل همون آسیاتک که گفتید.
۴۰ تومن هم براش زیاده.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
طرح غزال یه جشنواره هست امروز هست فردا نیستنقل قول:
قیمت مصوب 16 مگ 80 تومنه تازه باید مالیات هم بدین.
مشکل شما هم فکر کنم عین منه، ریز مصرف رو بگیرین احتمالا عددش با عددی که تو داشبورده فرق میکنه:نقل قول:
نقل قول:
درست میگینقل قول:
ولی مسئله اینجاست که مخابرات از همون اولش هم 1 به 4 حساب می کرد و آسیاتک 1 به 2
ولی الان آسیاتک اومده گرون کرده ولی مخابرات نه
تو پست قبلی هم که گذاشتم فقط این 2 شرکت رو از نظر قیمت که همه ی شرکت ها گرون کردن مقایسه کردم
نه از نظر حجم
و نکته دیگه ای که این وسط هست اینه که چه جوری اینا گرون کردن ؟؟؟
چون قرار بود قیمت تمام سرویس دهنده های اینترنتی طبق دستور رگولاتوری ثابت باشه
فقط سر حجم رقابت کنن
اینا به جای حجم اومدن قیمت ها رو کشیدن بالا :/
نه بابا یه قسمت سریال 200 مگی دانلود کردم 4 برابر حساب کرده!؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من یک فایل 1 گیگابایتی را از ساعت 14:52 امروز شروع به دنلود کردم و در ساعت 17:18 دنلود فایل تمام شد و بلافاصله مودم رو خاموش کردم و به پنل و ریز مصرف رفتم. ولی با کمال تعجب در همین زمان علاوه بر کسر شدن 1 گیگابایت اینترنت داخلی برای فایلی که دنلود کردم 776 مگابایت هم در همین مدت زمان بخاطر اینترنت بین الملل از من کم کرده که من نمی فهمم چرا و چطوری؟!
سروری که فایل را از اونجا گرفتم جزء لیست سرورهای داخلی سامانه متمرکز درخواست خدمات سازمان فناوری هست که قبل از دنلود دوباره لیست رو دیدم و سایت و سرور که از اونجا فایل رو گرفتم جزء لیست و ترافیک داخلی هست. هیچ برنامه ای هم در این زمان دنلود نداشته. جلوی بعضی از آپدیت ها مثل ویندوز و بعضی از برنامه ها رو هم گرفتم . وای فای هم متصل نبوده و فقط در این مدت زمان که بالا نوشتم یک فایل 1 گیگابایت دنلود شده ولی 776 مگابایت هم اضافه کسر شده. (187 با ضریب 4 مساوی با 776). این چه وضعیه آخه. یعنی سایت هایی هم که تو لیست سامانه متمرکز درخواست خدمات سازمان فناوری هستند باز قابل اعتماد نیست؟ چرا باید 187 مگابایت بین الممل با ضریب 4 تبدیل بشه به 778 مگابایت و از حسابم کسر بشه؟ اگر این کلاهبرداری نیست پس چیه؟ به کجا باید شکایت کرد و آیا رسیدگی میشه یا همش کشکه و سر کاریه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل حجم خوری رو اعلام کنی به 195 اتفاقی میوفته یا الکیه؟ از دیروز 10 گیگ بین الملل دانلود کردم ولی 20 گیگ حساب کرده