خریدارم-- بن تخفیف اینترنت آسیاتک -- خریدارمکوپن تخفیف ثبت نام اولیه آسیاتک میخوام
قیمت کف کف رو بگین
Printable View
خریدارم-- بن تخفیف اینترنت آسیاتک -- خریدارمکوپن تخفیف ثبت نام اولیه آسیاتک میخوام
قیمت کف کف رو بگین
دستت درد نکنه. الان رو 2plus اومد. مودم هم tp link هست. این firmware version رو هم میشه اپدیت کرد؟نقل قول:
من خطم نویز داره و 2مگ بیشتر نمیکشه. اسپیدم تو سرور های داخلی 180 190 هست. بعضی وقتا هم رو 300 میپره که زود میاد پایین. سرور خارجی هم که 140 بالاتر نمیره:n36:
خواهش میکنم :n06:نقل قول:
firmware رو یه سرچ تو نت بزن ، ببین اگه واسه آپدیت اومده ، که آپدیتش کن...
یه اسکرین شات از قسمت status مودمت که snr و rate اینا رو مشخص کرده ، بذار تا ببینیم خطت چه طوره:n06:
ارزونه چون سرعتش وحشتناک پایینه.نقل قول:
وحشتناک در چه حد ؟ مثلا چابکش 1Mbps هستش . خوب متوسط باید سرعت 128KBps باشه . من برای بازی آنلاین روزی 10 تا 12 ساعت می خوام متوسط میزان مصرف بازی هم 25KBps هستشنقل قول:
احتمالا سرعت ۱۶ .چون ضریب اشتراک برنزی ۸ استنقل قول:
آیا لازمه که به 1544 ز بزنم اونا هم بزارن رو 2plus یا همین مودم کفایت میکنه؟ هرچند فرقی رو من احساس نکردمنقل قول:
---
در مورد خط هم باید بگم منطقه ما نویز داره و بعد 2ماه اعصاب خوردی و حتی شکایت از 195 به نتیجه ای نرسید( مخابرات کارشناس فرستاد که اون هم گفت نویز منطقه رو کاری نمیشه کرد و همین اسپیدی هم که داری از سرت زیاده!)
مودم رو هم هر بار خاموش روشن میکنم روی یه ریت خاصی میاد ولی اسپید همونیه که گفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=192ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=189ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=47
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 187ms, Maximum = 192ms, Average = 189ms
- - - Updated - - -
آیا لازمه که به 1544 ز بزنم اونا هم بزارن رو 2plus یا همین مودم کفایت میکنه؟ هرچند فرقی رو من احساس نکردمنقل قول:
---
در مورد خط هم باید بگم منطقه ما نویز داره و بعد 2ماه اعصاب خوردی و حتی شکایت از 195 به نتیجه ای نرسید( مخابرات کارشناس فرستاد که اون هم گفت نویز منطقه رو کاری نمیشه کرد و همین اسپیدی هم که داری از سرت زیاده!)
مودم رو هم هر بار خاموش روشن میکنم روی یه ریت خاصی میاد ولی اسپید همینیه که گفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=192ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=47
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 187ms, Maximum = 192ms, Average = 189ms
البیته این پینگ با vp.n روشن گرفتم. تا 166 هم پینگ داده :D
اگه در مودم ADSL2+ رو ست کردی و خطت up شد ، لازم نیست به آسیاتک بزنگی...نقل قول:
فاصلت از مرکز مخابراتی خیلییییی زیاده ، واسه همین نویزت اینقد بالاست!!
دو هفتس نتم وصل شده پینگ از 300 کمتر نشده. زنگ میزنم میگم پینگ چرا انقد بالاس میگه پینگ زیر 500 منطقیه . میگم بر چه اساسی منطقیه. میگه به ما ابلاغیه دادن که پینگ زیر 500 رو منطقی اعلام کنیم:n04:.
فک کنم باید دوباره زنگ بزنم چنتا فحش آبدار بهشون بدم تا معنی منطق رو یاد بگیرن :n34:
مرکز مخابراتی و تعداد کاربران آسیاتک در مرکزت ، بسسسسسیار در پینگ تاثیر گذاره...نقل قول:
به هر حال ، چند بار اینترنتتو از مودم کانکت و دیسکانکت کن تا آی پی جدید بگیره ، ببین مشکلت حل میشه یا نه.