نقل قول:نقل قول:
اسمی هم از ساعات رایگان آوردید؟
آخه تو قرار داد نوشته بود که سرعت ساعات رایگان دست شرکت هستش
اون متنی که نوشتید دارید؟!
Printable View
نقل قول:نقل قول:
اسمی هم از ساعات رایگان آوردید؟
آخه تو قرار داد نوشته بود که سرعت ساعات رایگان دست شرکت هستش
اون متنی که نوشتید دارید؟!
باید تا 48 یا 72 ساعت صبر کنی چون تو این بازه ی زمانی پول برگشت می خوره .... اگرم شکایت کنی می گن 2 3 روز صبر کننقل قول:
بعدش اگر برگشت نخورد باید به بانک مربوطه تماس بگیری
به نظر شما آسیاتک بگیرم یا پارامیس یا های وب؟
(شبانه حداقل5 ساعت)
سلام دووستان
میخواستم ببینم سرویس شهاب آسیاتک چه طوریاس . سرعتش تو روز و شب چقدر هست و آیا آسیا تک دانلود شبانش یا روزانش مصرف منصفانه داره یا نه مئلا بعد یه مقدار دانلود سرعتش کم بشه و اینا...
نه فقط نوشتیم سرعت بسیار پایین و گاهی اوقات در حد بایت به طوری که در برخی از ساعات غیر قابل استفاده میشود مخصوصا سرعت تک کانکشن بسیار پایین میباشدنقل قول:
متن دقیقش یادم نیست چون قضیه 7-8ماه پیشه
ولی این چیزایی که الان نوشتمو تو شکایت نوشته بودم تا اونجا که یادم میاد
دوستان فرق G.DMT و ADSL چیه؟ خط من الان روی 8 مگ بسته شده و حالت G.DMT فعاله. چند بار دیدم ک تایم شبانه توی تنظیمات مودم Data Rate روی 7 مگ یا 6 مگ میاد ولی بعد از ریست مودم یا خاموش روشن کردن دوباره میره روی 8 مگ.
ضمنا وقتی حالت مودم روی ADSL2+ یا ADSL2 قرار میدم. خط کار نمیکنه و میزنه Down. دلیلش چیه؟ فقط روی همون G.DMT کار میکنه. این حالت چیه؟ خودش اتومات سرعت خط رو پایین میاره؟
در ضمن VPI و VCI من روی 1 و 32 هست اگه روی 0 و 35 بیاد فرقی میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام ..چونکه خطت نویز داره و snr روی 13 هست خطت رو روی G.DMT گزاشتن G.DMT مخصوص خط های نویز دار هست اگه زنگ بزنی شرکت و بگی بزارن رو Adsl2 + نویزت وحشتناک خراب میشه ( البته بعضی وقت ها هم صد در صد خط عالی میشه زنگ بزن بگو پشتیبانی بزارش رو حالت 2Adsl+ ببین نویزت چطور میشه ))) 2 تا دلیل داره که رو حالت Adsl+ قطع میشی 1 مرکز مخابراتی شما از Adsl + پشتیبانی نمیکنه... 2 شما نباید خودت دستی از تو تنظیمات مودم بزاریش رو حالت 2Adsl + باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی بزارنش رو حالت 2Adsl + ....... شب ها معمولا نویز خط بدتر میشه ( ماله خودمم همینجوریه ) به خاطر همین وقتی مودم رو خاموش روشن میکنی دیتا ریت بالا و پایین میشه.. در ضمن هر شرکتی یه VPI و VCI مخصوص خودش رو داره و اگه تعغیرش بدی اینترنتت قطع میشه اصلا دست به VPI و VCI نزن
سلام در روز پهنای باند باز است و به پهنای باند مرکز و کیفیت خط شما بستگی دارد حدش یک مگ وخورده ای است اگه همه چی خوب باشه و اما در شب دو حالت داره اول حداقل سرعت دانلود ۲۵۶ است حالت دوم برای از ما بهترون اتفاق می افتد اینکه در دانلود از سایتهایی مثل میهن دانلود یا دانلودها سرعت روزانه با شبانه یکی است یعنی ممکنه توی ساعات رایگان یک مگ بهت بده تاکید می کنم شانسی است همه این جوری نیستننقل قول:
در مورد شبانه مثل شاتل نیست و محدودیت. دانلود ندارد
برای من هم همین شد با 780* پرداخت کردم شدنقل قول:
یک سوال احتمالا تکراری !
دوستان جریان طرح های نامحدودش چیه ؟ ظاهرا جلوش نوشته نامحدود ولی یه حجمی هم به عنوان حداقل تبادل تعیین کرده .
بعد جالبه طرح های نامحدودش از حجمی ارزونتره ! مثلا چابک 40 گیگ در ماه 98 هزار تومن ولی چاپک نامحدود با حداقل 40 گیگ در ماه 63 هزار تومن :n13: