اين روز ها همه از ميثم خريد ميكنند ! شما چطور؟ :31:
منم ميخوام يه ٤گيگ ٩٥٠٤ بگيرم تو خرداد ولي ميترسم ٩٥٠٤ تا اون موقع تموم شه : (
نظر شما چيه؟؟؟؟
اين روز ها همه از ميثم خريد ميكنند ! شما چطور؟ :31:
منم ميخوام يه ٤گيگ ٩٥٠٤ بگيرم تو خرداد ولي ميترسم ٩٥٠٤ تا اون موقع تموم شه : (
نظر شما چيه؟؟؟؟
حسام اینو با آیپادت زدی؟؟؟ چون اعدادش فارسیه :دی
این عددا که 9504 هست دقیقا چین؟؟؟ به چه درد می خورن؟؟؟
اقا مال منم دقیقا اینطوریهنقل قول:
من FULL HD SCARLET دارم فکر نمیکنم مشکل از تی وی باشه
من فکر میکنم مشکل از خود کنسوله
اخه همه ایکس باکسایی که دیدم اینطوری بودن
اساتید جواب بدن!!:19:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
با یه دیسک دیکه امتحان کن درست میشهنقل قول:
توی سایتش همه ی آمارش رو نوشته دیگه !نقل قول:
محمد جون نه اینکه نتونن !! بازی سازی برای PS3 زمان بر تر از xbox 360 هست و همین زمان اضافی به دنبالش مخارج اضافی رو بهمراه داره که خب کسی دوست نداره از سودش بزنه.نقل قول:
تو معرفی قطعات PS3 کامل توضیح دادم قضیه چیه.
این مشکل چیزی بوده که همیشه ما باهاش درگیر بودیم . ایشالا تو نسل بعد بر طرف میشه و ما شاهد سایه های نجومی برای کارکتر ها و Object ها خواهیم بود.نقل قول:
الان این 2 تا قیمت دو مورد جدا از هم هستن :31:نقل قول:
-- Xbox 360 slim برای اونهایی که -- نشده 20 هزار تومان هست .
اونی که تفاوت قیمت زیادی داره به خاطر نوع درایو هاشون هست که 9504 -- شده و 0225 نه.
نقل قول:
دقیقاً :دی
اینا نوع درایو کنسول هستن ( همونی که دی وی دی رو میدی تو حلقش :دی ) که مایکروسافت میاد تو هر خط تولیدی یه درایوی میزنه که هـــک نشه مثلاً :دی ( اروای عمش :دی ) فعلاً هم فقط درایو 9504 هــــک شده و 0225
ایا دارن سماق میکشن :دی !!!
قیمت دقیق و به روز ایکس باکس اسلیم کپی خور شده الان چنده؟
چقدر به پایان عمر این نسل مونده و ارزش داره الان 360 بخرم یا صبر کنم نسل بعد ؟ البته اگه نسل بعد قراره بیاد:31:
قیمت رو میتونی از اینجا بگیری:
فعلا که خریدش توصیه نمیشه چون با قیمت واقعیش زیمن تا زیر زمین فرق میکنه،البته میتونی دست دوم بخری که اونم معایب خودشو،کنسول های دیگه هم هستن،فقط 360 نیستش که:31:.........کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=218
اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............
یعنی شما میگی 360 مایکروسافت 2012 کارش تمومه ؟!؟!؟!؟!نقل قول:
اگه امسال توی E3 نینتندو کنسول جدیدشو معرفی کنه ساله دیگه هم سونی و مایکرو کنسولاشون رو معرفی میکنن و احتمالا 7,8 ماه بعد هم میاد که میشه آخرای 2012...............
چند وقت پیش بحثش شده بود تو تاپیک میگفتن تا 2014 احتمالش خیلی کمه !! چجوریاس؟ :دی
دوستان سلام.
من کنسولمو به دلایلی فرمت کردم، حالا محیط داشبورد و آواتار خیلی بی روح شده و تم هم نداره،:5: :20:
چکارش کنم؟ باید آپدیت بشه؟ آپدیت بشه مشکلی واسه اجرای بازی نداره؟ (ورژن آپدیتش 2.0.12416.0 هستش.)
ممنون میشم کمکم کنید....