دوست عزیز مطئنی چون چند وقت پیش یکی از دوستان از پلیس +10 پرسیده گفته بودند باید اموزشی برهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز مطئنی چون چند وقت پیش یکی از دوستان از پلیس +10 پرسیده گفته بودند باید اموزشی برهنقل قول:
کاملا موافقم، به بهترین حالت توصیف کردین.نقل قول:
ولی باز اگه سوالی دارین بپرسین، بهر حال این تاپیک هم برای سوال پرسیدن و کمک و راهنمایی به دوستان ایجاد شده تا از تجربیات قدیمی ها استفاده کنن.
ستاد فرماندهی ناحیه 5 مشهد کسی نبود ؟
نقل قول:
من اوابل تیر پست کردم البته یه خوردم دنبال کارای معافیت بود که نشدم:n28: برگ سبزمو امروز صبح گرفتم
تاریخ اعزاممو زدن 19 شهریور:n28: یه هفته قبل از اعزام هم مکانش مشخص میشه:n28:
چاره چیه باید رفت دیگه :n28:
خداکنه تو شهرخودم بیوفتم :n28:هــِــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی گاهی باید رفتـــــــــــ...
من اول اقدام کردم برای معافی که نشد:n03: بعد بهم گفتن برو برگ سبز میاد دمه خونتون الانم 1 ماه و 2 روزه که برگه سبزم نیومده , علتش چیِ ؟
ممکنه برگشت خورده باشه ؟
دلم شور میزنه :n02:
برو از پلیس +10 پرینت بگیر.نقل قول:
مرسی از شما..نقل قول:
سوالام تکراریه/من پدرم فوت شده اما برادر بالای 18 سال دارم. میفتم شهر خودم یا نه؟بنظرتون فوت نامه پدرمو ارائه کنم میتونه تاثیر گذار باشه؟ و آیا با لیسانس نرم افزار توی سپاه بیفتم معمولا چه کارایی بهم میدن انجام بدم؟
خبر از سنواتا نشد ؟ دارم نزدیک میشم به دوران اضافه خدمت : ((
دوستان یکماه و نیم است که ترخیص شدم برای پیگیری کارت باید کجا برم همون +10؟
نقل قول:
فکر کنم ناجا بودید اموزشی شهید اهوار :n28:
ناجا باید کم کم دیگه کارتتون به دستتون برسه اما برای پیگیری میتونید به پلییس +10 مراجعه کنید