من از روی گزارش Networx به شما نگفتم. گزارش مصرف پارس آنلاین بودنقل قول:
برا همین اصرار دارم که مشکل از طرف اوناست (که البته بعد چند ماه دعوا، قبول کردن بین مقدار ترافیکی که تو گزارششون ثبت میکنن با ترافیک مصرفی من اختلاف وجود داره)
Printable View
من از روی گزارش Networx به شما نگفتم. گزارش مصرف پارس آنلاین بودنقل قول:
برا همین اصرار دارم که مشکل از طرف اوناست (که البته بعد چند ماه دعوا، قبول کردن بین مقدار ترافیکی که تو گزارششون ثبت میکنن با ترافیک مصرفی من اختلاف وجود داره)
والا داداش تا چند هفته پیش به طور افتضاحی لگ بود ولی الان کم شده و میشه بازی کرد حداقل برای من!نقل قول:
پینگ هم خوب شده.
سرعت دانلود شبانه چجوره.
دوستان من چند ماهه که رایگان بودن آپلود رو توی گزارش مصرفم می دونستم و قبلا هم توی پستهام گفته بودم مثل این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع مقدار آپلود رو توی گزارش می نوشت اما از ترافیکتون هم کم نمی کرد و طبق همون بخشنامه جدید کلا آپلود رو رایگان حساب می کردن اما یک یه هفته ای هست که قسمت جدیدی به نام ترافیک ارسالی رایگان اومده که قبلا نبود و برای من هم صفر و الان پارس آنلاین داره آپلود رو هم کم می کنه اما حل قضیه
پارس آنلاین باید توی این قسمت جدید مقدار آپلود رایگان شما رو ثبت کنه یعنی اگر ترافیک 4 گیگ خریدید باید اونجا یک گیگ آپلود رایگان بزنه و زمانی که آپلود شما از یک گیگ گذشت اون وقت از ترافیک شما اون اضافه کسر میشه فعلا که داره می دزده تا ببینیم چه جوری درستش می کنه
جالبه اپراتورهای پشتیبانی هم معمولا نمی دونن چی به چی
اما قطعا ما حقمون رو می گیریم:n09:
یه سوال داشتم :
اگر اشتراک 3 ماهه داشته باشیم و نصفش گذشته باشه میشه بقیه شو به یه خط جدید انتقال داد ؟؟
نه عزیز نمیشهنقل قول:
اصلا نمیشه انتقال داد قراردادو
دوستان من 2 تا مشکل دارم
1- برنامه teamviewer من اصلا ای پی نمیگیره --میگن مشکل از پارس انلاین هست یرای بقیه هم همین جور هست ؟
2-با تورنت دیگه هیچی نمیشه دانلود کرد حتی از قند شکن هم استفاده میکنم اما اصلا سرعت دانلود ندارم --من از 100 جا امتحان کردم و با 2 تا سیستم --هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
از 8 شب 14 اردیبهشت کل ایران اینجوری شده حالا انتخابات هست یا نه نمیدونیم ولی صددرصد برای خفه کردن اکانتهای وی پی هستنقل قول:
اخه teamviewre برای remote به کامپیوتر هست و تورنت هم برای دانلود فیلم و کتاب و... هست چه ربطی به ... دارهنقل قول:
جالبیش اینجاست که یکی از کارمند های پاری انلاین می خواست به کامپیوتر وصل بشه نتونست و میگفت مشکل از کامپیوتر شما هست
شما هم همین مشکل را دارین ؟
شما هر برنامه و پروتکلی استفاده کنید که دارای یوزر و پسورد هست و به ای پی خارجی وصل بشود این مشکل را دارد نظیر:نقل قول:
سرور و هاست
برنامه و برنامه انلاین
بازی انلاین
.....