این سرور بکس زئوس هم اپدیت کرد دیگه اونجا هم نمیشه بازی کرد. :)نقل قول:
Printable View
این سرور بکس زئوس هم اپدیت کرد دیگه اونجا هم نمیشه بازی کرد. :)نقل قول:
سرور ها فرق دارن با هم ولی در پایه یکی هستن حالا دقیقا زئوس چیش رو اپدیت کردن؟! اگر sxe باشه که خب اخرین نسخه رو میگیرید و حل میشه دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه که علتش اون باشه...
ولی از من هنوز کار میدهنقل قول:
مال منم درست شد :دینقل قول:
یکی دو روز کار نکرد ولی درس شد
والا نمیدونم چیشو اپدیت کرده.نقل قول:
ورژن کانتر 1.6 که فرق نداره چی باشه ؟؟ این که من دارم ورژن 7 کانتر 1.6 هست.
بعد بهترین پچ چی هست برا آنلاین بازی کردن؟؟
فرقی نمیکه پچ چی باشه
اونن 7 در واقع کانتر استاندارد و بدون هر چیز اضافی و البته قدیمی هست
شما پچ 21 بزن روش درست میشه
نسخه cs:go رو با این راهنما می تونید بازی کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512607&p=7436644&viewfull=1#post7436644
سلام به همگی.
لطفا کمکم کنید من وقتی میخوام وارد هر سروری بشم بعد چند ثانیه این ارورو تو بازی میده و از سرور بیرون میاد:
invalid protocol message from client
البته بعضی وقت ها درست میشه اما وقتی مپ عوض میشه دوباره همین ارورو میده.:n30: (تو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم همین جوری بود.:n15:)
درحالی که قبلا اینجوری نبود.
لطفا کمکم کنید.:n14:
نسخه شما؟ میتونید تو بازی تو کنسول بزنید version تا اطلاعات کامل رو بیاره اون اطلاعات رو هم بدید
و اینکه کدوم سرور مثلا؟ الان همه سرور ها 2 پروتکول ه شدن نباید مشکلی باشه و تا جایی که من میدونم ورژن سرور مهمه نه کلاینت
دوستان ماستر سرور ایرانی هم ادرسش تغییر کرده چند وقته
ادرس جدیدش این هست:
ms.oldbuddies.ir:27010
این رو جایگزین قبلی کنید یا اینکه کلا متن توی masterserver.cdf رو پاک کنید و این رو توش بزنید: (با نوت پد ادیت میشه)
کد:"MasterServers"
{
"hl1"
{
"0"
{
"addr" "ms.oldbuddies.ir:27010"
}
}
Protocol version 47نقل قول:
Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
Exe build: 10:56:59 Oct 3 2005 (3266
من توی اکثر سرور های معروف (ایران بکس-آسیا تچ و...) رفتم ولی همشون همین ارورو میده.
ویرایش:ورژن بازی که استفاده کردم cs16full_v7 و پچ v23x
عجیبه چون اروری که داد مربوط میشه به پروتوکل بازی که الان سرور ها همه 2 پروتکله ان در نتیجه میرسیم به پچ شما
پچ 23 معمولی هم بزنی جواب میده این 23x معلوم نیست چطوریه
حالا محض اطمینان میتونی این فایل که بهت میدم رو جایگزین کنی تو پوشه اصلی کانترت احتمالا رفع شه مشکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی درست نشد:n28:نقل قول:
میشه پچی رو که شما استفاده میکنید لینکشو بذازید یا لااقل اسمشو بگید.
(مشکل از آنتی چیت نیست؟من قبلا از 12.3 استفاده میکردم ولی الان که 13.1 استفاده میکنم اینطوریه.)
سلام.
یکی از دوستان لینک دانلود تمام چیز هایی که احتیاج داره رو بده (خود بازی ، پچ و ...)
ممنون:n12:
نسخه من پچ رو خودش داشت و 23b هست
شما همون 23 بگیری کافیه همون 23 معمولی خوبه یه سرچ بزنی برات لینک میاد تو گوگل!
آنتی چیت هم باید همیشه اخرین ورژن باشه ولی عجیبه که sxe بخواد به پروتوکل ایراد بگیره!!
جناب مسعود93 پست اول رو بخون
سلام.
من میخوام نسخه ای که تو سافت پدیا هست رو دانلود کنم ، کسی هست که این نسخه رو دانلود کرده باشه ؟ سالمه و میشه آنلاینش کرد ؟ (همونی که لینکش تو پست اول هست)
اگه سالمه ، نسخه فول رو دانلود کنم یا استیم ؟
حجم فولش 270 مگه ، استیمش 300 خورده ای.
بهترین پچ چه ورژنی هست ؟ (اگه میشه لینک دانلودش رو هم بزارین)
ممنون :n12:
همه چیزش پست اول هست
شما نسخه سافت پدیا رو بگیر با یه پچ که اصلا فرقی نمیکنه چی باشه حالا معروف ترین هاش 21 23 هستن که فرق 21 و 23 سر اینه که 23 بات داره ولی 21 نداره
خودم هم داشتمتش و دارم و سالم هست خیالت راحت
بعدشم میری Sxe میگیری از سایت خودش و نصب میکنی و قبل از اجرای بازی sxe رو باز میکنی
لینک تو پست اول هست اگر پاک شده بودن یه سرچ بزن تو گوگل کلی لینک میاد :n01:
حذف شود ...
سلام، من توی کانتر سورس توی یه سرور Ban شدم ( سرورش خارجیه )، علتش هم نوشته بود به دلیله Wallhack که من نه بلدم از این کارا بکنم نه تا حالا کردم ! خلاصه از دوستان کسی راهی سراغ داره که بتونم سرور رو دور بزنم و وارد بازی بشم ؟ در ضمن اینم بگم که از نرم افزارهای مخفی کردن آی پی و قند ش.ک.ن هم استفاده کردم ولی جواب نداده، خواهش میکنم کمکم کنید .
اگر با ip بن شده باشید که با عو شدنش میپره البته اسمتون هم باید عوض بشه ولی اگر با روش های دیگه بن کرده باشه مثلا sxe bann دیگه راهی نداره یعنی عملا خیلی سخت و غیرممکنه چون از روی ID مادربورد یا هارد دیسک بن میشید دیگه با اون سیستم نمیشه رفت تو اون سرور
حالا درست یا غلط اگر طرف فکر کنه wallhack دارید مطمئنا یه بن خیلی سنگین استفاده میکنه :n02:
با سلام
يه كانتر از تورنت دانلود كرديم . پچ هم ورژن 23 رو زديم .
بدون پچ كه ليست سرور نمياره
با پچ هم كه كلا بازي تا ران ميشه ارور ميده و ميبنده
راهنمايي كنيد لطفا
لينكهاي صفحه اول هم كه يا فيلتره يا از بين رفته
اگه ميشه لينك تازه و معتبر قرار بدين
سلام
کسی لینک کانتر آفنسیو رو نداره
البته کرک شدش
لینک رو بزودی میذارمنقل قول:
نسخه های سایت های معتبر بعضا معلوم نیست چی باشن دیگه تورنتی ها که... خب وقتی ارور میده چی میشه میپره بیرون؟ شما SXE گرفتی؟ کدوم سرور میری؟ سیستمت رو هم چک کن که مشکل نداشته باشه
گوگل داره سرچ بزنی میاد :n01:نقل قول:
گشتم نبودنقل قول:
یکی 4Gig رو گرفتم ولی نیومد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اسکیدرو معتبر تر؟
با تشكر از شمانقل قول:
كلا ميپره بيرون . sxe هم از سايت خودش دان كردم
ليست سرور كه نمياره اون چن تا سرور كه شما چند صفحه پيش دادين امتحان كردم
آخه فیل تر هنقل قول:
دانلودش یکم گیر داره
لینک سالم و مستقیم اگه بدی مرسی میشم
سرور های آن ِ الن تو 1.6 و سورس رو کسی داره ؟
سلام و ممنون از زحماتتون
میشه با کانتر "پرتابل" به صورت آنلاین(منظورم شبکه لن نیست،یعنی از طریق دادن شماره سرور اینترنتی) روی اینترنت بازی کرد؟
گارنا که دات اگزه بازی رو میخواد ولی این فایل پرتابل (هم نسخه 65 مگی و هم نسخه 198 مگی سورس)موقع اکسترکت فایل دات اگزه نمیده و یکراست میره تو بازی و بعد بیرون اومدن هم که همون فایل اول قابل مشاهده است! پس دوستان چطوری با گارنا بازی میکنن؟
وقتی هم که شماره سرور رو بهش میدی میره تو ولی به خاطر نداشتن آنتی چیت میندازنش بیرون! اگر هم فرض کنیم که اس ایکس ای رو نصب داریم (که چون قراره تو کافی نتی بازی بشه که دیپ فریز داره و ادمین هم اجازه نصب کانتر یا هیچ چیزی رو نمیده، پس منتفیه!) برای فایل دوم مورد نیاز بازی (اچ ال) که میگن باید توی فلان پوشه داخل فایل خود بازی بزاریش همون مشکل بالا که بعد اکسترکت فایلی رو تحویل نمیده وجود داره!
اگه ممکنه راهنمایی کنید که برای استفاده کاملا پرتابل بدون نصب هیچ پچی(یا حداقل آنتی چیت و اس ایکس ای پرتابل) و به صورت اینترنتی(نه لن) باید چه کار کرد یا اگه نسخه خاصی برای این کار وجود داره لطفا معرفی بفرمایید.
با تشکر
گارنا فرق داره با آنلاینی که میگینقل قول:
سرور های ایران همه با SXE کار میکنن که یعنی برای بازی کردن اول میری Sxe رو اجرا میکنی بعد میری تو بازیت فرقی هم نداره پرتابل باشه یا هرچی فقط باید پچ شده باشه فرقی هم نمیکنه پچ ش چی باشه
شما نمیتونی هم با گارنا بری تو بازی هم بری انلاین چون با هم جور در نمیاد
یکم متنت هم نامفهومه بهتر بگی مشکلت رو بهتر جواب میدم
ممنون از جوابتون
کلا گارنا رو میذاریم کنار. اینطور که شما گفتید باید اول نسخه پرتابلی رو پیدا کنم که پچ هم شده باشه ( دوتا نسخه پرتابل که توی پست قبل گفتم رو دارم ولی نمیدونم پچ هم شدن یا نه! از کجا میشه فهمید؟ البته فکرنکنم نیاز باشه اگه وصل شد پچ شده و اگر نشد هم یعنی پچ نشده:n03:) مشکل اصلی فکر کنم با sxe باشه که من آخرین نسخشو گرفتم(sXeInjectedSetup.13.1.Fix.3) ولی به شکل فایل ست آپه که نیاز به نصب کردن داره و منم نمیتونم رو سیستم چیزی نصب کنم
اگر بخوام کلی بگم ، مشکل اینه: میخوایم توی کافی نتی بازی کنیم که سیستماش دیپ فریز داره یعنی به هیچ وجه نمیشه روش چیزی نصب کرد(مثل sxe و....) و ادمین هم اجازه نصب کانتر رو نمیده. بازی رو دارم و روی سیستم ران میشه و وقتی از منوی فایند سرور و فیوریت گزینه اد سرور و شماره آی پی سرور فعال کانتر رو میدیم ، وصل هم میشه ولی بلافاصله به خاطر باز نبودن sxe و یا دلیل دیگه ، کیک میشه بیرون
کاری میشه کرد؟
نه نمیشه باید sxe باشه
پچ رو میتونی دانلود کنی و نصب کنی روی نسخه هات کاری نداره
برای دور زدن دیپ فریز هم قدیما راه های آب خوردنی بود الان نمیدونم ولی فکر نمیکنم جواب بده اگر صاحاب گیم نت اجازشو نده :دی
دوباره ممنون(ميبخشيد كه تشكر رو هى تو متن ميگم،نگم بى ادبيه،دكمه تشكر اكانت من فعال نيست! نميدونم چرا!!!)پچ رو از كجا بگيرم و به چه روشى پچو روى نسخه پرتابل نصبش كنم؟اس ايكس اى رو فكر كنم با نرم افزار پرتابل ساز بتونم پرتابلش كنم.
یه مدت با نت میزدم حال نمیده با بات بیشتر حال می کنم
sxe چیز خاصی نداره فقط فایل های نصبشه که تو پوشه اش هست غیر از اون جای فایل نمیریزه فکر کنم بشه پرتابل استفاده کرد
پچ هم صفحه اول لینک دانلود هست
سلام. من کانتر 1.6 بازی میکنم به صورت آنلاین. میتونم چت کنم ولی هرکاری میکنم با voice نمیتونم چت کنم
لطفا راهنمایی کنید
حرف زدن مربوط میشه به سرور نه کاربر و اکثریت سرور های آنلاین قابلیت صحبت کردن رو میبندن که باعث لگ سرور نشه و البته سرور نابود نشه :دی
آخه بقیه میتونن حرف بزنن
بصورت پیشفرض کلید K برای حرف زدن هست نگهش میداری و صحبت میکنی که مسلما یه هدست با میکروفون هم میخوای. اگر بقیه بتونن شما هم میتونی فرقی نیست
تو قسمت تنظیمات بازی تب Keyboard نگاه کن voice chat چه کلیدی داره میتونی edit کنیش و کلیدی که خودت میخوای رو بزنی روش
همه این کارارو کردم ولی بازم نمیشه:n03: