-
تاریخ عرضه I Am Alive برای PS3 مشخص شد
بالاخره انتظارها به پایان رسید و مشخص شد عنوان I Am Alive روز 4 آپریل برای کابران PSN به مرحله انتشار خواهد رسید.
طبق خبری که در سایت VG247 اعلام شد، به نقل از Ubisoft، عنوان I Am Alive روز 4 آپریل برای دانلود در PSN در دسترس خواهد بود. Ubisoft اعلام کرده کابرانی که از اشتراک Plus استفاده می کنند، در دو هفته اول عرضه از تخفیف 20 درصدی بهره مند خواهند شد. گرچه هزینه ی دقیق دانلود این عنوان اعلام نشده است، اما با توجه به ارزش گذاری این عنوان توسط Ubisoft Shanghai برای XBLA، که 1200MSP بوده است، انتظار می رود هزینه ای حدود 15 دلار در بر داشته باشد.
I Am Alive که مراحل ساختش را در دو بازه زمانی توسط دو شرکت Dartworks و Ubisoft Shanghai پشت سر گذاشته، اوایل ماه جاری نیز برای X360 منتشر شده است.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بایونتا در Anarchy Reigns حضور خواهد داشت
به گزارش فامیتسو، ساحره ی عینکی Platinum Games به عنوان یکی از شخصیت های قابل بازی در Anarchy Reigns حضور خواهد داشت. البته این امکان تنها برای کسانی که در ژاپن اقدام به پیش خرید این بازی نموده اند مهیا است. پیش از این نیز اعلام شده بود که شخصیت جک از بازی Madworld هم یکی از شخصیت های قابل بازی در Anarchy Reigns می باشد. Anarchy Reigns در ماه جولای ( تیر 91 ) برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
منبع:
-
عنوان جدید Slant Six Games به نام Strata Scavenger معرفی شد
سازنده Resident Evil: Operation Raccoon City، استودیو Slant Six Games اولین IP خود با نام Strata Scavenger را معرفی کرد. در سایت Slant Six Games، یک
برای این عنوان ساخته شد که دربارهی این عنوان میگوید:" اگرچه ترجیح میدهیم در حال حاضر اطلاعات چندانی دربارهي بازی ندهیم، اما باید عنوان کنیم که Strata Scavenger اولین IP ساخت خودمان است و ما خیلی به آن توجه میکنیم. شرکت Canada Media Fund نیز به دلیل وجود خلاقیت در بازی، با افتخار تصمیم گرفت که ناشر این عنوان باشد. Strata Scavenger در سال 2013 عرضه خواهد شد." همچنین، یکConcept Art از این عنوان منتشر شد که میتوانید در پایین این خبر آن را مشاهده کنید. نقد و بررسیهای آخرین عنوان این استودیو یعنی Resident Evil: Operation Raccoon City نیز منتشر شد و متاسفانه نتوانست به نمرات خوبی دست یابد. برای دیدن نمرات، میتوانید به
بروید.
منبع:
-
از باکس آرت Darksiders 2 رونمایی شد
اخیرا THQ از باکس آرت عنوان جدید خود , Darksiders 2 رو نمایی کرد . Darksiders 2 بازی با سبک اکشن ادونچر که در تاریخ 26 ژوئن برای سه پلتفورم معمول عرضه خواهد شد البته هنوز نسخه Wii U آن تایید نشده است اما شایعه شده است که این بازی برای Wii U هم منتشر خواهد شد .
منبع:
-
اولین تصویر از آرمور N7 بازی FFXIII-2 منتشر شد
مجله ژاپنی فامیتسو ( Famitsu ) در شماره اخیر خود تصویری از DLC بازی FFXIII منتشر کرد که در آن دو شخصیت Noel و Serah را با آرمور معروف کاپیتان شپرد که به N7 معروف است میبینیم . پیش از این نیز تایید شده بود که این آرمور در این DLC وجود خواهد داشتکه تصویر آن را در پایین مشاهده میکنید .
این DLC در تاریخ 27 مارچ برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
منبع:
-
شایعه:The Witcher 2 برای PS3 هم عرضه میشود
The Witcher 2 بازی بود که سال پیش برای PC عرضه شد و توانست موفقیت های زیادی نیز کسب کند . پس از آن , استودیوی سازنده بازی , CD Projekt , تایید کرد که این بازی به صورت انحصاری برای کنسول X360 هم عرضه خواهد شد و هم اکنون نیز این استودیو مشغول کار بر روی این نسخه است اما به تازگی سایت "XtraLife.es" این بازی را برای کنسول PS3 برای پیش فروش گذاشته است و این در حالی است که CD Projekt تا کنون هیچ صحبتی از عرضه این بازی برای این کنسول نکرده است .
منبع این خبر ( GamePour ) بیان کرده است که صحت این شایعه را از این استودیو پرسیده است و باید منتظر ماند و دید که CD Projekt و مایکروسافت چه عکس العملی نشان خواهند داد . شما میتوانید تصویر صفحه این پیش فروش را در پایین مشاهده کنید .
منبع:
-
استودیو Grasshoper از Shadows of the Damned 2 میگوید
استودیو ژاپنی Grasshoper بهطور جدی تصمیم به ساخت ادامهی عنوان قبلی خود، Shadows of the Damned را دارد. ناشر این عنوان یعنی شرکت Electronic Arts کمی نسبت به این عمل ابراز علاقه کرده و به نظر میرسد در آینده شاهد نسخهی دومی از این اثر هستیم. عنوان Shadows of the Damned سال قبل منتشر شد. از سازندگان این اثر، میتوان به سودا 51، سازنده عنوان No More Heroes، شینجی میکامی، سازنده سری معروف Resident Evil و Akira Yamaoka، موسیقیدان معروف که ساندترکهای عنوان Silent Hill را ساخته است، اشاره کرد. SotD توانست به نمرات خوبی دست پیدا کند اما استقبال نه چندان خوب این بازی، دست سازندگان این اثر را برای ساخت یک ادامه تا حدی بست. SotD توانست مقام سی و یکم در UK Charts دست پیدا کند و در ماه اول به فروش 24,000 نسخهای دست پیدا کرد. Goichi Suda، معروف به سودا 51، نسبت به این موضوع ابراز پشیمانی کرد و نظر خود را دربارهی فروش کم بازی این گونه بیان میکند:" من فکر میکنم موفقیت یک IP جدید کار بسیار سختی است. شما نیاز به یک پشتیبان قوی دارید تا یک IP جدید، به فروش قابل قبولی دست پیدا کند. متاسفانه،این اثر نتوانست انتظارات ما را برآورده کند." بعد از این واقعه، این استودیو سعی کرد که روی عناوین کوچک تری کار کند که از بین آنها میتوان به Sine Mora، یک عنوان شوتر که در XBL عرضه میشود، اشاره کرد که با همکاری شرکت Digital Reality در دست ساخت است. سایت Eirogamer از Yamaoka درباره فروش کم این اثر پرسید اما او این گونه پاسخ داد:"من به فکر ساخت نسخهی دوم بازی هستم." و ادامه داد:" من نمیتوانم به شما اطلاعاتی بدهم، اما از ته دل مشتاقم." این سایت نظرش را راجب واکنش EA نسبت به این موضوع پرسید و او جواب داد:" شاید!" و ادامه داد:" خب، چرا که نه؟"
منبع:
-
Sakaguchi: عناوین نقش آفرینی شرقی داستان محور هستند
Sakaguchi در مصاحبه با Nintendo Gamer گفت: بسیاری از عناوین نقشآفرینی غربی بجای داستان روی خلق یک دنیا متمرکز شدهاند و به بازیباز آزادی عمل بسیار گسترده را هدیه میدهند. من فکر میکنم که جذابیت نقشآفرینیهای ژاپنی نسبت به نمونههای غربی بخاطر احساسی است که مردم به تفاوتهای موجود در ساختار آنها دارند. علیرغم اعتقادی که Sakaguchi به ساختار ژاپنی دارد، عناوین داستان محور، آخرین ساخته Mistwalker یعنی عنوان The Last Story، دو تا از خصوصیتهای بارز عناوین JRPG را بواسطه تغییر گیمپلی تکراری و خسته کننده و همچنین ایجاد قابلیت رد کردن سریع میان پردهها، کنار گذاشته است. البته وی اعتقاد ندارد که JRPGهای سنتی به پایان راه خود رسیدهاند. وی گفت: من فکر میکنم که شما صرفاً با استفاده از المانهای سنتی عناوین RPG میتوانید بازیی سرگرم کننده و جذاب بسازید. "ما هم داستانهای دوران کهن را داریم و هم داستانهای مدرن و امروزی، من فکر میکنم دقیقاً به همین ترتیب راههای مختلف و زیادی برای اینکه یک بازی بتواند جذاب باشد، وجود دارد". براستی، در حالی که The Last Story فرمولهای کلاسیک عناوین JRPG را با تغییراتی ابتکاری دگرگون کرده است، Sakaguchi تمامی جنبههای عناوین موفق نقش آفرینی غربی را نمیتواند تأیید کند. وی گفت: گشت و گذار در محیطهای وسیع اغلب جزو خصوصیات عناوین نقش آفرینی غربی به شمار میرود، اما ما تصمیم گرفتیم که از زمان لازم برای گشت و گذار در قسمتهای مختلف بازی بکاهیم و در عوض چیزی بسازیم که کمی موزون تر و سریعتر پیش برود، ما سعی کردیم که حس و حال بودن در یک ترن هوایی را به بازی بدهیم. اگرچه، Sakaguchi به پیشرفته بودن تکنولوژیهای بکار رفته در ساخت عناوین غربی اذعان دارد. او گفت: به طور خاص در زمینه گرافیک، عناوین غربی پیشرفت وحشت آوری را به خود دیدهاند. من احساس میکنم که عناوین ژاپنی هنگامی که گرافیکهای سه بعدی برای اولین بار در عناوین RPG استفاده میشد نمونههای ژاپنی بهتر از نمونههای غربی خود بودند. مانند چیزی که در FF7 دیدیم، اما هم اکنون شما میتوانید بگویید که عناوین نقش آفرینی ژاپنی چندان برای گرافیکشان ستوده نمیشوند. از وی پرسیده شد که آینده بازیها را چگونه میبیند، Sakaguchi پاسخ داد: من فکر میکنم که عناوین موجود در سایتهای اجتماعی و بازیهای موجود برای دستگاههای قابل حمل گوی سبقت را از سایرین بربایند. وی گفت: من فکر میکنم که این بازیها بتدریج پیچیدهتر شده و ابعاد وسیعتری پیدا کنند. من حدس میزنم اتفاقی مشابه جایگزینی دستگاههای آرکید با کنسولهای خانگی ( که قدرتشان نیز لزوماً به اندازه دستگاههای آرکید نبود) را دوباره شاهد باشیم. "ما شاهد بودیم که بازیها از دستگاههای آرکید به سمت اتاقهای نشیمن حرکت کردند و هم اکنون شاهد خروج آنها از اتاقهای نشیمن هستیم، در حالی که به عناوین قابل حمل و بخصوص بازیهای آنلاین تبدیل میشوند. مکانی که شما بازی میکنید همان جایی است که شما اراده خواهید کرد، و ما کمتر و کمتر افرادی را خواهیم دید که برای بازی کردن به مدت طولانی در یک گوشه آرام مینشینند. من فکر میکنم همانطور که این دسته از بازیها با سایر ایدههای نو و مکمل همراه میشوند - مثلاً به افرادی که آنلاین هستند اجازه دهید تا در انجام بازی به شما کمک کنند، حتی اگر شما هیچ کاری برای پیشبرد بازی انجام ندهید- ممکن است که ما این نوع بازیها را در ابعاد بزرگتر و وضعیتهای پیچیدهتری ببینیم" The Last Story اکنون برای منطقه PAL در دسترس است و 3 ماه دیگر نیز در آمریکا عرضه خواهد شد.
منبع:
-
Minecraft در 9 می برای 360 منتشر می شود
Microsoft تایید کرد که نسخهی 360 بازی Minecraft در 9 می (20 اردیبهشت) منتشر می شود.
مایکروسافت امروز لیستی از بازی های آرکیدی که به زودی بر روی XBL خواهند آمد، منتشر کرد که در آن تاریخ انتشار Minecraft ، Fable Heroes و چند بازی دیگر مشخص شده است.
لیست کامل این بازی ها به همراه تاریخ انتشار و قیمت آن ها را می توانید در زیر مشاهده کنید :
- Trials Evolution – April 18 -1200 MSP
- Bloodforge – April 25 -1200 MSP
- Fable Heroes – May 2 -800 MSP
- Minecraft 360 – May 9 -1600 MSP
منبع:
-
Splinter Cell 6 به ریشه های سری خود باز می گردد
خانم Jade Raymond رئیس Ubisoft Toronto در مصاحبهای با CVG گفت : Splinter Cell 6 به تم و ویژگی های اصلی سری خود باز خواهد گشت.
ولی ریموند در ادامه می گوید که بازی عنصر های اکشن و سریع خود را نیز حفظ خواهد کرد.
او می گوید : قطعا بازی تمامی عنصر های اکشن را خواهد داشت اما ما داریم تلاش می کنیم تا چیزی بیشتر جالب که اتفاقا از ویژگی های اصلی این سری است، به آن اضافه کنیم.
ریموند همچنین افزود که تمامی تمرکز آن ها در استودیو روی Splinter Cell 6 است ولی نیم نگاهی نیز به ساخت یک آی پی جدید دارند.
منبع:
-
تصاویر جدید AC III منتشر شد
-
نسخه کامپیوتر Max Pane 3 از DirectX 11 پیروی میکند + تصاویر جدید
Rockstar به تازگی تایید کرده است که نسخه PC عنوان جدید و محبوب خود , Max Pane 3 از DirectX 11 پیروی میکند . این خبر را Simon Ramsey در مصاحبه با PC Games Hardware تایید کرد . استفاده کردن این بازی DirectX 11 نشان دهنده گرافیم فوق العاده بالای این قسمت خواهد بود و مطمئنن خبر خوشی برای فن های بازی محسوب میشود . تصاویر جدید از نسخه PC بازی را میتوانید در پایین مشاهده کنیدکه گرافیک عالی بازی کاملا در آن ها محسوس است .
Max Pane 3 در تاریخ 15 می برای PS3 و X360 و در تاریخ 29 می برای PC عرضه خواهد شد .
منبع:
-
Ubisoft گرافیک خیره کننده AC III را در تصاویر جدید به نمایش گذاشت
یوبی سافت رسما اقدام به انتشار شش تصویر از AC III کرده است که نشان دهنده گرافیک فوق العاده بازی هستند. هنگامی که یوبی سافت عرضه این بازی را تایید کرد بیان کرد که گرافیک این قسمت در حد نسل بعد کنسول های بازی ـست اما شما میتوانید آن را بر روی کنسولهای حال حاضر تجربه کنید. در این تصاویر میتوانید گرافیک بالای تمام آبجکتهای بازی من جمله افکت آب, چهره افراد, گیاهان, لباس شخصیت های بازی , نورپردازی, منظره شهرها و ... را مشاهده کنید.
شما میتوانید این تصاویر را در پایین مشاهده کنید. AC III در تاریخ 30 اکتبر برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
منبع:
-
اطلاعات جدید از GTA V هفته دیگر منتشر می شود
مجله "Chief" تصویری از کاور نسخه هفته بعد خود را که عکس GTA V بر روی آن است منتشر کرده است و توضیح داده است که فن های GTA V می بایست تا هفته دیگر صبر کنند تا پاسخ تمامی سوالات و ابهامات خود من جمله :" شخصیت اول بازی کیست ؟ _ تصاویر جدید از بازی _ نقشه شهر Los Santos " و ... را در این مجله بیایند .
تمامی فن های بازی باید تا هفته دیگر صبر کنند تا شاهد انتشار اولین اطلاعات رسمی از بازی محبوب خود باشند . شما میتوانید تصویر کاور این مجله را در پایین مشاهده کنید .
منبع:
-
از باکس آرت Epic Mickey: The Power of Two رونمایی شد
Disney به تازگی از باکس آرت قسمت جدید سری بازی های محبوب و دوست داشتنی خود , Epic Mickey , با نام Epic Mickey: The Power of Two رونمایی کرد . این بازی قرار است پاییز امسال برای ps3 , x360 و Wii عرضه شود . شما میتوانید تصویر این باکس آرت را در پایین مشاهد کنید .
منبع:
-
اعلام میزان فضای مورد نیاز برای نصب Resident Evil: Operation Raccoon Cityبرروی XBOX360
جدیدا هر روز شاهد انتشار اطلاعاتی جدید از سوی Slant Six و Capcom برای عنوان Resident Evil: Operation Raccoon Cityهستیم.در جدید ترین اطلاعات منتشر شده میزان حجم نصب این بازی بر روی xbox 360منتشر شده است به این ترتیب که بازی اصلی حجمی حدود4.5 GBاز فضای هارد کنسول شما را اشغال میکند و یک پچ بتای اولیه هم برای رفع باگ های احتمالی این عنوان در نظر گرفته شده که با حجم 3 MB قابل دانلود است.همچنین Capcom اعلام کرده که اطلاعات وسیع تری از این بازی به زودی منتشر خواهد شد.
منبع:
-
انتشار تصاویر جدید از بازی Black light:Retribution
-
پشتیبانی The Amazing Spider-Man از کنترلر حرکتی سونی
دیروز در سایت
یک باکس آرت از عنوان جدید Spider-Man منتشر شد که قابلیت غیر منتظرهی را برای بازی به نمایش میگذاشت: "پشتیبانی از PlayStation Move".
Jonathan Gendron مدیر روابط عمومی استدیو
(یکی از زیر مجموعههای کمکی Activision که مسئولیت ساخت بازی را بعهده دارد) نیز امروز تأیید کرد که عنوان Amazing Spider-Man به طور قطع از PlayStation Move حمایت خواهد کرد.
Jonathan گفت: این باکس آرت نهایی بازی است و نسخه PS3 به صورت مؤثری از کنترلر حرکتی PlayStation Move پشتیبانی خواهد کرد.
اطلاعات تکمیلی بیشتری در خصوص چگونگی پشتیبانی از این کنترلر حرکتی ارائه نشده است، اما این نکته جالب است که بر روی کاور بازی دو عدد کنترلر دارای حباب نورانی (بجای ترکیب Move PS و Move Navigation) و یک عدد PS Eye قرار گرفتهاند و احتمالاً برای استفاده از تمام قابلیتهای حرکتی به هر 3 آنها نیاز خواهیم داشت.
احتمالاً The Amazing Spider-Man اولین بازی ساخته شده توسط یک استدیو 3rd party است که به دو عدد Move نیاز خواهد داشت، البته بصورت آپشنال.
احتمال دارد که استفاده از Move به مکانیزم جدید بازی یعنی Web Rush ربط داشته باشد که با بازیباز اجازه میدهد آزادانه به تمام محیط های بازی از نمای اول شخص نگاه کند، مقصد را انتخاب نماید و در ادامه حرکات آکروباتیک مرد عنکوبتی را به شاهد باشد.
The Amazing Spider-Man حدوداً 3 ماه دیگر منتشر خواهد شد.
منبع:
-
Jade Raymond مدیر استودیوی Ubisoft Toronto گفت که به زودی عنوان بعدی از سری بازی های Splinter Cell که طبق شایعات Retribution نام خواهد داشت را رونمایی خواهد کرد. ایشان طی گفتگویی با وب سایت خبری CVG اذعان داشت که در این شماره همچنان همانند عنوان قبلی، تمرکز بر روی قسمت اکشن است، ولی این بار یکی از ریشه های فراموش شده سری به این عنوان باز خواهد گشت.
Jade Raymond اعلام کرد:
“مطمئنا بازی آن ضرب آهنگ اکشن را باز هم خواهد داشت، اما این بار ما به دنبال چیزی جالب تر و هیجان انگیز تر هستیم. چیزی که در واقع یکی از ریشه های تاریخی بازی است که قبل از این زیاد در جریان بازی ظاهر نشده بود. وقعاً نمی توانم چیز بیشتری بگویم!”
خانم Raymond همچنین دوباره تاکید کرد که تمرکز آن ها در حال حاضر ۱۰۰% بر روی Splinter Cell بعدی است، ولی نیم نگاهی به خلق IP جدید نیز دارند:
“ما هم اکنون بر روی IP بزرگ جدیدی درون استودیو کار نمی کنیم. این یکی از اهداف ماست و ما مطمئناً در حال انجام کار هایی در این رابطه هستیم، اما نه در حال حاضر. ما اکنون به طور تمام و کمال بر روی Splinter Cell بعدی متمرکز هستیم.”
-
ببخشید این AC III مگه برا PC هم منتشر نمیشه ؟ :45: تاریخش کیه ؟:33::33:
-
Remedy دنبال ساخت عنوانی برای نسل بعدی کنسولها است
Remedy Entertainment، سازنده فرنچایز Alan Wake، درصدد ساخت عنوانی برای نسل بعدی کنسولها است.
در فروم رسمی رمدی، پستی قرار داده شده که در آن گفته شده است دنبال استخدام افرادی برای عنوانی هستند که مخصوص نسل بعد کنسولها است. استودیو اعلام کرده است که "بیش از 20 موقعیت شغلی در ماههای آینده نیاز خواهد بود؛ و اولین شغلها نیز تا جمعه 11 فروردین اعلام میشوند." این در حالی است که رئیس سازندگان فرنچایز Alan Wake ماه پیش در مورد شایعات مربوط به Alan Wake 2 بر روی نسل بعدی کنسولها گفته بود که نمیتوان چیزی در این مورد گفت چون قابلیتهای نسل بعدی کنسولها پشت هالهای از ابهام قرار دارد.
آخرین بازی این استودیو Alan Wake's: Amercian Nightmare بود.
منبع:
-
Darksiders II همزمان با Wii U عرضه میشود
Vigil Games تایید کرد نسخهی Wii U بازی Darksiders II همراه با عرضه این کنسول منتشر خواهد شد.
Hayden Dalton، طراح ارشد بازی، در مصاحبه با Digital Spy گفت نسخهی Wii U این بازی در کنار دیگر نسخه ها ساخته میشود. تیم کوچکی تعیین شده تا برای کنترلر تبلت مانند Wii U مکانیک ها ویژهای درست کند. وی گفت:" یکی از کارهایی که ما انجام دادیم این است که شما میتوانید وسایل را به طور مستقیم بردارید؛ برای مثال من میتوانم همزمان با این که در حال دویدن هستم روی وسیلهای کلیک کنم و آن را بردارم. دیگر برای این کار لازم نیست بازی را نگه داشت و یا وارد منویی شد. در واقع من در حال بازی بر روی صفحه ضربه میزنم"
دالتون اضافه کرد:"ما در حال حاضر هستهی گیم پلی را به طور کلی برای این کنترلر تغییر نمیدهیم اما سعی میکنیم با استفاده از این امکانات کنترلر به آن بهبود ببخشیم."
Darksiders II در ماه خرداد برای PS3، 360 و PC منتشر میشود. کنسول جدید نینتندو نیز در تعطیلات کریسمس امسال عرضه خواهد شد.
منبع:
-
انتشار تصاویر جدید از DARKSIDERS II
-
Slant Six Games:" وظیفهای که کپکام به ما محول کرد را انجام دادیم"
استودیو Slant Six Games عنوان کرد که اگر چه این استودیو دوست داشت RE: ORC نمرات بهتری بگیرد، اما مطمئن است که وظیفهای که کپکام با توجه به انتظاراتش به آنها محول کرده بود را به خوبی انجام داده است. در مصاحبهای که توسط سایت Eurogamer انجام شد، Miles Kerr، یکی از کارکنان استودیو Slant Six Games، عنوان کرد که " چالش برانگیز" بهترین واژه برای توصیف زمانی است که شما تلاش زیادی صرف ساخت بازی میکنید و با چنین نمرات " تهاجمی" مواجه میشوید. وی گفت:" بسیاری از افراد ما زمان زیادی را صرف ساخت این بازی کردند و ما انتظار نمرات بالاتری داشتیم. در آخر، خودمان را جای منتقد گذاشتبم و تمام نقد و بررسیها را با دقت خواندیم و انتقادات سازنده را استخراج کردیم. این گونه، میتوان فهمید که مردم کدام فاکتور از بازی را دوست داشتند و کدام را نداشتند. بعد، ما نگاه کردیم که هدف اصلی ما، انتظاری و وظایفی بود که کپکام به ما محول کرده بود و ما فکر میکنیم که وظایفمان را انجام دادهایم. ما کاری کردیم که سری Resident Evil سمت و سوی جدیدی داشته باشد." وی اضافه کرد که:" همانطور که انتظار داشتیم، با بازخوردهای خوبی از طرف برخی طرفداران مواجه شدیم، همانطور که شاهد بازخوردهای بسیار بدی بودیم. ما انتظار داشتیم که نمرات بازی بالاتر باشد، اما از پاسخ طرفداران این سری نیز خوشحالیم. این که روی یک IP جدید یا قدیمی کار کنید، خصوصاً وقتی که آن IP در صنعت معروف باشد و بهصورت خاص توسط شرکتی مثل Capcom ساخته و منتشر شود، بسیار چالش برانگیز است. در کل از کسب چنین تجربهای لذت بردیم و از کار با کپکام خوشحالیم. آنها خیلی به ما لطف کردند و به ما این اجازه را دادند که ایدههای خود را روی IP شان امتحان کنیم."
عنوان RE: Operation Raccoon City چند روز پیش روی سه پلتفرم PC، X360 و PS3 منتشر شد و نتوانست نمرات خوبی کسب کند. برای خواندن نقد و بررسی این عنوان، میتوانید به
لینک مراجعه کنید.
منبع:
-
فروش 66 هزارتایی PS Vita در فرانسه
سه هفته پیش
اعلام کرد که PS Vita در طی هفته اول حضورش در بازار فرانسه موفق به فروش 42,000 واحدی شده است، یک شروع متوسط.
میزان فروش ماه اول PS Vita در فرانسه را اعلام کرده و بنظر میرسد که این روند ادامه یافته است. بر طبق گزارش quotidien économique، سونی تنها 66,000 عدد PS Vita در فرانسه فروخته است در حالی که طی همین بازه زمانی موفق به فروش 117,000 نسخه بازی شدهاند.
به نظر میرسد نوآوری بکار رفته در 3DS تأثیر خودش را گذاشته است و هم اکنون فروش بهتری نسبت به Vita دارد (فروش 7000 تایی هفته گذشته 3DS در برابر فروش 5000 تایی کنسول سونی). اکنون بطور کلی 874,000 واحد 3DS در فرانسه فروش رفته، و کاهش قیمت نقش یک محرک را برای فروش سریع و موزون این کنسول دستی ایفا کرده است. اما دلایل استقبال نچندان گرم از PS Vita در فرانسه و بوجود نیامدن شتاب کافی برای فروش این محصول چه چیزهایی هستند؟ قیمت؟ کاتالوگ بازیها؟ در هر صورت باید منتظر بمانیم و ببینیم که سونی چه برنامه هایی برای PS Vita تدارک دیده است.
منبع:
-
خب بالاخره گرافیک GTX 680 عرضه شد و بنچمارک های آن هم اکنون در سایت های خارجی موجودند. البته حالا حالاها نباید منتظر ورود این گرافیک به بازار داخلی کشورمان باشیم! مشخصات این گرافیک به شرح زیر است:
Cuda Cores:1536
Core Clock:1006 MHz
Memory clock: 6 GHz GDDR5
Memory Bus width:256Bit
این گرافیک ۲ گیگابایت حافظه دارد و با فناوری ۲۸ نانومتری ساخته شده ودارای توان مصرفی ۱۹۵ وات است. قیمت جهانی این گرافیک نیز ۴۹۹$ است.
تصاویر زیر از نتایج عملکرد این گرافیک به دست آمده است.
در بازی مترو ۲۰۳۳ می بینیم که این گرافیک کمی کند تر از ۷۹۷۰ عمل می کند.
در بازی بتمن:آرکام سیتی نیز رقابت نزدیک است ولی این بار به سود GTX 680
در بازی میدان نبرد ۳ پیروزی با اختلاف تقریبا زیادی از آن GTX 680 است.
در بازی Crysis: Warhead نیز این ۷۹۷۰ است که موفق تر عمل می کند.
با توجه به نتایج می توان گفت که کارآیی GTX680 و ۷۹۷۰ بسیار نزدیک به هم است و انتخاب برنده میان این دو کمی دشوار است هر چند که GTX 680 اکثراً کمی سریع تر است اما یادمان نرود که قرار بود GTX 680 تا ۲۰ درصد از ۷۹۷۰ سریع تر باشد.
اطلاعات کامل تو تاپیک کارت گرافیک وجود داره
-
Vigil Games: قدرت سخت افزار Wii U در حد کنسولهای نسل حاضر است
متن زیر بخشی از مصاحبه Marvin Donald از استدیو Vigil Games با سایت GameReactor میباشد.
GameReactor: این بازی برای Wii U نیز منتشر خواهد شد. بازی روی این کنسول چطور خواهد بود؟
Marvin Donald کارگردان بازی Darksiders II: آها، بسیار عالی. ما بخاطر نوع برنامه ریزی و روند کاری Nintendo محدودیت هایی پیش رویمان داریم. مشکل اصلی ما عدم آگاهی از زمان عرضه Wii U میباشد، این کنسول هنوز زمان عرضه مشخصی ندارد. اما زمانی که نینتندو چارچوب مشخصی را برای عرضه کنسولش تعیین کند ما نیز میتوانیم تاریخی دقیق را برای عرضهDarksiders II مشخص کنیم، اما این نکته از هم اکنون مشخص است که این بازی همزمان با عرضه Wii U به بازار خواهد آمد.
ما کاری کردهایم که بازی روی تمامی پلتفرمهایش بخوبی اجرا میشود، و کنترلرهای عادی نیز بخوبی قابل استفاده خواهند بود، اکنون تنها چیزی که باقی مانده مشخص کردن فهمیدن تمامی قابلیت های یک صفحه لمسی و تمام کارهایی است که میتوان با آن انجام داد است. بنابر این مطمعن باشید که ما یکسری قابلیت های جدید برای گیم پلی خواهیم داشت، اما در بخش جلوه های بصری تمام نسخه ها بسیار بهم شبیه خواهند بود.
میدانید؟ جلوههای بصری تمام نسخه ها بسیار بهم شبیه خواهند بود. سخت افزار Wii U از نظر قدرت پردازشی بسیار شبیه چیزی است که در نسل حاضر میبینیم. بر اساس چیزی که من فهمیدهام، رزلوشن و بافتها و چندضلعیها و تمام خصوصیات دیگر یکسان خواهند بود، ما قصد نداریم هیچ کار اضافهای برای بالا بردن کیفیت این بخشها انجام دهیم، اما ما از قابلیتهای کنترلر مخصوص این کنسول استفاده خواهیم کرد.
ما تا برگزاری E3 نخواهیم فهمید که Wii U واقعاً چقدر قدرت دارد اما شنیدهها از این حکایت دارند که این کنسول بطرز چشمگیری از کنسولهای HD نسل حاظر قویتر خواهد بود. هر چند این شنیدهها ارزش توجه کردن دارند اما استدیو Vigil Games در حال ساخت Darksiders 2 بصورت اختصاصی برای Xbox 360 میباشد و در ادامه آنرا برایdev kit های قدیمی تر از V5 پورت میکند. اما گزارش شده است کهdev kit های V6 افزایش چشم گیری در قدرت سخت افزاریشان خواهند داشت و توانایی اجرای UE3.9 و حتی UE4 را دارند.
منبع:
-
Yoshinori Ono روانه بیمارستان شد
ساعاتی پیش کپکام تأیید کرد که آقای Yoshinori Ono، تهیه کننده ی عنوان Street Fighter X Tekken روانه ی بیمارستان شده است. کپکام این خبر را به وسیله ی یک وبلاگ به زبان ژاپنی این گونه اعلام کرده است : " مدتی کوتاه پس از شروع عرضه ی SF X Tekken در آسیا، وضعیت جسمانی اونو به سرعت و به طرز شدیدی رو به وخامت رفت و موجب بستری شدن وی در بیمارستان شد. به خاطر وضعیت جسمانی نامساعد ایشان، آقای اونو تا مدتی از انجام امور کاری ناتوان خواهند بود. سلامتی اونو برای ما بسیار مهم است و ما برای ایشان آرزوی بهبودی داریم "
هنوز از وضعیت فعلی آقای اونو خبری منتشر نشده است. لازم به ذکر است که آقای اونو پیش از این تهیه کنندگی عناوینی چون Street Fighter IV، Super SF IV، Shadow of Rome و بسیاری از بازی های شرکت کپکام را بر عهده داشته اند. ما نیز برای آقای اونو آرزوی بهبودی داریم و امیدواریم که هر چه زودتر سلامتی خود را بدست آورند.
منبع:
-
شایعه : Prey 2 ساخته نخواهد شد
شایعات اخیر پیرامون Prey 2، حاکی از لغو تولید این بازی توسط Bethesda می باشد.بر پایه ی این شایعات قرار است که هفته ی آینده خبر لغو تولید این بازی به صورت رسمی اعلام شود.این شایعات که در وبسایت
و از قول منبعی قابل اطمینان از Bethesda منتشر شده است،از لغو چندین کنفرانس نیز خبر می دهند.در حال حاضر مسئولان Bethesda ضمن پاسخ ندادن به پرسشهای VG247 در این باره، اعلام نموده اند که نظری در باره ی شایعات نمی دهند.سخنگوی این شرکت نیز در این باره گفت:"ما صحبتی درباره ی این قضیه انجام نمی دهیم"
تاریخ انتشار Prey 2، ماه مارچ سال گذشته برای PC,Xbox 360, PS3 و در سال 2012 اعلام شده بود.
منبع:
-
اطلاعات جدید از Assassin's Creed III
یوبیسافت به تازگی اطلاعات جدیدی از گیمپلی، داستان، شهرها و اسلحه های بازی Assassin's Creed III منتشر کرده که به شرح زیر میباشد:
در ابندای بازی که به سرگذشت دوران نوجوانی کانر، قهرمان بومی آمریکای داستان پرداخته میشود، با آتش گرفتن روستای او و کشته شدن افراد زیادی از آشنایان و هم روستایی هایش روبرو خواهیم شد. بزرگان قبلیه کانر را انتخاب کرده و او را به یک ماموریت مهم میفرستند تا با گذشتهی خود و قبیله شان آَشنان شود و بتواند راه انتقام خود و اطرافیانش را هموارتر کند. در پی انجام این ماموریت خطیر، وی عاملان از بین رفتن قبلیهی خود را در ماجرای انقلاب آمریکا مییابد و اینگونه است که سرنوشتش با یکی از بزرگترین انقلاب های تاریخ گره میخورد. مطمئناً باید منتظر ترور شدن افراد نامدار و مهمی در جریان انقلاب، توسط کانر باشیم.
نام 80% شخصیت های مهم و تاثیر گذار بازی به طور مستقیم از واقعیت برداشته شده و بیانگر نقش آنها در این انقلاب میباشد. البته همانگونه که گفته شد تنها از اسامی آنها استفاده شده و نباید انتظار نشان دادن چهرهی واقعی این اشخاص در طول تاریخ باشم.
گیمپلی این نسخه، فرمول موفق سری را پیش خواهد گرفت اما متوجه چند تغییر شده که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. سیستم کنترلی بخش Free-Runing و جنگ های تن به تن دچار تغییرات فراوانی شده. برای مثال بخش Free-Runing میتوان گفت هیچ مکانی در بازی وجود نخواهد داشت که به نظر قابل بالارفتن باشد اما چنین قابلیتی نداشته باشد. اگر به یاد داشته باشید در نسخه های قبل، صخره ها به هیچ وجه چنین قابلیتی نداشته و دویدن کنار آنها کار عاقلانه ای به نظر نمیرسید. در حالی که در این نسخه یکی از اصلی ترین آبجکت های انجام حرکات آکروباتیک و پلتفرمینگ، صخره ها میباشند.
طراحی بینظیر و بزرگی مثال زدنی شهرهای سری AC از شاخصه های این سری محسوب میشود. به گفتهی سازندگان تنها شهر Boston سه برابر اندازهی واقعی خود در آن زمان است!
شهرها نسبت به گذشته زنده تر و قابل لمس تر شده اند. تعداد، رفتار و کار مردم در شبانه روز، آب و هوا و فصل های گوناگون تفاوت دارد و از این نظر بسیار باورپذیر تر شده است. مثلاً تعداد مردمی که در طول روز در خیابان ها قدم میزنند به نسبت افرادی که در شب پیاده روی میکنند بسیار بیشتر است! مغازه دارها همیشه آماده به خدمت به مردم نیستند و شب ها را به استراحت در خانه هایشان می گذرانند. به گفتهی سازندگان بیشتر مردم با هدف مشخصی پا به خیابان ها گذاشته و فقط جنبهی پر کردن کوچه های شهر را ندارند.
اگر هر کدام از مردم شهر نیازی به کمکتان داشته باشند، در صورت گذر شما از کنارشان درخواست کمک خواهند کرد. در صورت انجام این کار شاید دفعهی بعدی که با آنها ملاقات کردید با مهمان نوازیشان مواجه شوید!
پیشرفت های هوش مصنوعی تنها به رفتار و کارهای مردم خلاصه نمیشود. سربازان جنگی هم دچار تغییرات گسترده ای شده اند. به طور مثال در زمان جنگ تن به تن، آنها دیگر میانهی خوبی با صبر و حوصله نداشته و از هر فرصتی برای حمله به شما استفاده خواهند کرد. چه بسا این حملات گروهی و همزمان باشد.
کانر به یک اسلحه خانهی مجهز دسترسی دارد. او می تواند یک تبر مخصوص، کمان و یک Rope Dart (شبیه اسلحه های بومی چینی است که قابلیت انجام قتل های پنهانی از فواصل دور را مهیا میکند) حمل کند.
Assassin’s Creed III در تاریخ 30 اکتبر (9 آبان) و 31 اکتبر (10 آبان) به ترتیب در آمریکای شمالی و اروپا و استرالیا برای دو پلتفرم X360 و PS3 عرضه خواهد شد. گفتنی است به نظر میرسد نسخهی رایانه های شخصی این بازی با تاخیر در اوایل اسفند منتشر خواهد شد.
منبع:
-
جزئیاتی در مورد نسخه ی Wii U عنوان AC III منتشر شد
طبق گزارش MyNintendoNews، کنترلر تبلتی کنسول Wii U در Assassin's Creed III به عنوان یک رابط میان بازی و انیموس خواهد بود. به نظر می رسد هنگامی که بازی در حال اجرا شدن بر روی صفحه ی نمایشگر می باشد شما به طور مداوم می توانید نقشه ی بازی را از روی کنترلر تبلتی Wii U مشاهده کنید. همچنین شما در حین بازی می توانید با نگاه کردن به صفحه ی کنترلر از دایره المعارف و اطلاعات بازی بهره مند شوید و این گونه بازی از جریان نخواهد افتاد.
همچنین از کنترلر Wii U میتوان برای تعویض اسلحه و بکارگیری Eagle Vision از زاویه ای دیگر استفاده کرد. Assassin's Creed III در تاریخ 31 اکتبر ( 10 آبان 1391 ) برای PS3 و X360 در سراسر جهان عرضه خواهد شد و نسخه ی Wii U اندکی پس از تاریخ ذکر شده روانه بازار می شود. پیش از این نیز اعلام شده بود که نسخه ی PC این عنوان با تأخیر و در اسفند ماه عرضه خواهد شد.
منبع:
-
شایعه : کاراکتر اصلی، نقشه و تاریخ عرضه ی GTA V فاش شد!
ساعاتی پیش توسط یکی از کارمندان سابق Rockstar North جزئیات عظیمی درباره ی مورد انتظارترین بازی این نسل، GTA V منتشر شد. در ابتدا این اطلاعات بر روی انجمن وبسایت Gamespot قرار گرفته بودند اما به سرعت پاک شدند، با این حال دسترسی به این اطلاعات هنوز هم با استفاده از Google Caches امکان پذیر است. شخصی که این اطلاعات را منتشر کرده است خود را دوست یکی از کارمندان سابق Rockstar North اعلام کرده است که به خاطر سوء رفتار به تازگی از این استودیو اخراج شده است و هم اکنون به خاطر فسخ شدن قراردادش با راکستار، در افشای این اطلاعات با هیچ گونه محدودیتی رو به رو نیست. بخشی از اطلاعات منتشر شده به شرح زیر است :
- GTA V تنها یک کاراکتر قابل بازی دارد، Albert De Silva، پسر پولداری که او را در نخستین تریلر بازی مشاهده کردیم. د سیلوا عضو یکی از گروه های خلافکاری Vice City بوده که تصمیم گرفته است که در Los Santos مستقر شود. او نیمه اسپانیایی است و فرزندی به نام Kevin دارد که یک Call of Duty باز بوده و فردی تنبل و بی مصرف معرفی شده است که نژادپرستی اش را در اینترنت بروز می دهد. با این حال وی مورد علاقه پدرش بوده و طبق اطلاعات منتشر شده، Albert در انتهای بازی نمی میرد.
- نقشه ی بازی 5 برابر بزرگ تر از GTA IV است و به سه بخش تقسیم شده است که تنها Los Santos تقریبا نیمی از آن را تشکیل می دهد. انواع مختلفی از هواپیما در بازی وجود خواهد داشت و ماشین ها و سلاح ها را نیز میتوانید شخصی سازی کنید.
- بخش مالتی پلیر بازی بر روی کنسول ها از 32 نفر پشتیبانی خواهد کرد، و در مورد PC چیزی منتشر نشده است. بازیکنان در بخش مالتی پلیر میتوانند تشکیل گنگ بدهند که با استفاده از درجه ی شهرت رده بندی خواهند شد. این گنگ ها می توانند به انجام کیف قاپی یا دزدی از انبار مهمات بپردازند.
هنوز راکستار نسبت به انتشار این شایعات واکنشی نشان نداده است.
منبع:
-
جدول فروش هفتگی انگلیس | Fifa Street همچنان در صدر
این هفته هم مانند هفته ی گذشته آخرین بازی ورزشی EA یعنی Fifa Street توانست عنوان پر فروش ترین بازی هفته را به خود اختصاص دهد. عنوان جدید کپکام و سری رزیدنت اویل، Resident Evil: Operation Raccoon City نیز جای Mass Effect 3 را در رده ی دوم گرفته است. عناوین پر فروش سال گذشته منجمله Battlefield 3، Modern Warfare 3، FIFA 12 و F1 2011 همچنان در این لیست حضور دارند.
نکته ی جالب این جدول حضور بازی Kid Icarus: Uprising کنسول 3DS است. که با این حال نتواسته جایگاهی بهتر از هفتم را بدست آورد.
1- FIFA Street
2 - Resident Evil: Operation Raccoon City
3 - Mass Effect 3
4 - FIFA 12
5 - SSX
6 - Modern Warfare 3
7 - Kid Icarus: Uprising
8 - Battlefield 3
9 - F1 2011
10 - Mario and Sonic at the London Olympics
منبع:
-
عکس هایی تایید نشده از بسته ی ویژه Assassin's Creed III
به تازگی در سایت ایتالیایی فروش بازی، Multiplayer.com عکس هایی تایید نشده ای از نسخه های ویژه ی بازی Assassin's Creed III منتشر شده است.
اولین عکس، مربوط به بسته ی Join or Die Edition که شامل DLC ـیی می شود؛ است. از دیگر محتویات احتمالی این بسته می توان به یک گردنبند با علامت سری و یک دفترچه خاطرات اشاره کرد.
دومین تصویر نیز همان بسته ی Join or Die Edition است با محتویاتی متفاوت. پس زمینه ی جعبه اصلی تصویری از پرچم آمریکا همراه با علامت سری است، در کنار آن مدالی که منسوب به کانر (شخصیت اصلی بازی) قرار دارد. دفترچه ی خاطرات جورج واشگنتن، مرحله اضافی Ghosts of War برای بخش سینگل پلیر و DLC Sharpshooter برای بخش مولتی پلیر، آخرین متحویات احتمالی Join or Die Edition هستند.
منبع:
-
عنوان بعدی سازندگان Syndicate مشخص شد
Starbreeze، سازنده ی عنوان Syndicate، عنوان بعدی اش Cold Mercury را که به صورت F2P (رایگان Free to play) عرضه خواهد شد، معرفی نمود.استدیوی Starbreeze در حال حاضر به دنبال قرارداد با ناشری برای عرضه ی این عنوان، که با کد رمز P13 شناخته می شود و توسط Josef Fares کارگردانی خواهد شد، می باشد
همچنین این استدیو با عرضه ی این عنوان به صورت F2P قصد خروج از بازار عناوین AAA را نخواهد داشت.مسئول سئوی این شرکت Mikel Nermark در این باره می گوید:"Starbreeze از تولید بازی های AAA دست بر نخواهد داشت."او در ادامه گفت:" در حال حاضر، استدیو در حال مذاکره با چندین ناشر برای تامین مالی هزینه های انتشار تولیدات تجاری می باشد اما در واقع ما به دنبال گسترش عناوین و مسائل تجاری استدیو به سمت شیوه های نوینی که به تازگی در حال رشد در صنعت بازی هستند می باشیم. من اطمینان دارم که Starbreeze در بازی های آینده اش موفق خواهد شد."
آخرین عنوان منتشر شده از Starbreeze، عنوان Syndicate بود که فوریه ی امسال برای PS3,Xbox 360, PC و توسط EA منتشر شد.
منبع:
-
آمار میلیونی Angry Birds در روزهای ابتدایی
Rovio اعلام نمود که آخرین نسخه از سری محبوب Angry Birds، با گذشت 3 روز از عرضه، مرز 10 میلیون بار دانلود را رد نموده است.این خبر اخیرا و در توییتی که این شرکت ارسال نمود، اعلام شد.متن توییت بدین گونه است:"Angry Birds در کمتر از سه روز، 10 میلیون بار دانلود شده است.ممنون از طرفدارانمان.گوش به زنگ خبرهای بیشتر بمانید."
این عنوان هفته ی گذشته برای iOS, Android, PC , MAC عرضه شد.همچنین نسخه ی Windows Mobile با اندکی تاخیر نسبت به دیگر پلتفرمها، به زودی عرضه خواهد شد.
منبع:
-
یوبی سافت: سومین قسمت از بازیAssassin's Creed توسط هشت استدیوی مختلف ساخته شده است
با انتشار اطلاعات تکمیلی از سومین قسمت از بازی Assassin's Creed، یوبی سافت اعلام کرده است که این نسخه در طی سه سال و توسط هشت استدیوی مختلف ساخته شده است.طبق بیانات Tommy Francois مدیر و کارگردان این پروژه ، این بازی نه تنها زمان زیادی را برای ساخت به خود اختصاص داده است بلکه بسیاری ازنیروی انسانی ما نیز صرف ساخت این نسخه شده است.وی در ادامه توضیح می دهد:"ساخت این عنوان نزدیک به سه سال طول کشیده است در حالی که چند ماهی تا تکمیل شدن و عرضه ی آن باقی مانده است.در حالی که این بازی محصولی از منترال یوبی سافت است اما توسط هشت استدیوی مختلف در سرتاسر دنیا ساخته و از طرف این استدیوها پشتیبانی میشود.این بازی بزرگترین نسخه از این سری از همه نظر خواهد بود"
منبع:
-
Robert Bowling اکتیویژن را ترک کرد
Robert Bowling دیروز در تویتر خود اعلام کرد دیگر در Infinity Ward و اکتیویژن کار نخواهد کرد. وی که برای طرفداران به عنوان FourZeroTwo شناخته میشود گفت:" امروز من از سمت خود در سری Call of Duty و به عنوان کارمند اکتویژن استعفا میدهم."
هنوز دلیلی برای این اقدام گفته نشدهاست اما اکتیویژن در اعلامیهای به Game Informer گفته" ما صمیمانه از رابرت برای تمام مدتی که با ما کار کرد تشکر میکنیم. او فردی قابل اعتماد و با ارزش در تیم Infinity Ward بود و امیدواریم با این تصمیم در آینده موقعیت بهتری نصیبش شود"
او در سال 2006 به عنوان مدیر روابط عمومی وارد تیم شد و با این که ارتقا پیدا کرد ارتباطش را با طرفداران از دست نداد به طوری که به یک صورت عمومی برای Call of Duty تبدیل شدهبود.
منبع:
-
Rovio استودیو Futuremark Games را خرید
Rovio ،سازندهی بازی محبوب Angry Birds، استودیو فنلاندی Futuremark Games Studio را خریداری کردهاست. این خرید باعث میشود تا استودیو بتواند در حالی که Futuremark بر روی بنچمارک (Benchmark) بازی ها و سخت افزار سه بعدی تمرکز میکند عناوین جدیدی بسازد.
Mikael Hed، مدیر اجرایی Rovio، در این رابطه گفت :" آنها افراد با تجربه و با استعدادی هستند و ما از اینکار بسیار هیجان زده هستیم. موفقیت ما به دلیل عالی بودن تیمی که داشتیم بود و اضافه شدن Futuremark یک ترکیب عالی است"
Rovio هفته قبل عنوان جدیدی از Angry Birds با نام Space را عرضه کرد.
منبع:
-
شایعه | عرضه Xbox محدود شده در اواخر 2013
بر طبق گفتههای MS Nerd، بلاگ نویس ناشناس و معروف در برملا کردن برنامههای آینده مایکروسافت، آنها در سال بعد یک سیستم جدید برای گیمرها خواهند داشت، اما این کنسول یک کنسول نسل آینده نخواهد بود. اطلاعات بدست آمده در سایت
بیان میکنند که مایکروسافت یک Xbox محدود شده را در انتهای 2013 عرضه خواهد کرد.
به گفته MS Nerd، این کنسول جدید چیزی شبیه به Xbox 360s خواهد بود اما کمی باریکتر.
این بلاگ نویس در ادامه ادعا کرده است که این کنسول که برپایه ARM است، روی عناوین آرکید و برنامههای کاربردی کینکت تمرکز خواهد داشت. تکنولوژی بکار رفته در این دستگاه از نظر قیمت با Apple TV، که هم اکنون با قیمت 100$ در خرده فروشیها به فروش میرسد، قابل رقابت خواهد بود.
MS Nerd در ادامه اظهار میکند که کنسول نسل بعد واقعی برای Xbox 360، حدوداً سال 2015 و همراه با نسل بعد Kinect عرضه خواهد شد.
نماینده مایکروسافت در این خصوص چنین موضعگیری کرده است:
" Xbox 360 راههای جدیدی را برای افزایش طول عمرش به جهانیان معرفی کرده است، مانند حسگر حرکتی کینکت و حرکت ابتکاری برای ایجاد دشبورد های جدید و بکار گرفتن شرکای جدید برای ایجاد کردن محتویات جدید و سرگرم کننده برای Xbox 360. ما همواره از خودمان پرسیده ایم که قدم بعدی برای پلتفرم ما چیست و چگونه باید برای افزودن بر طول عمر معمول آن حرکت کنیم. ما حرف بیشتری در مورد گمانه زنیها و شایعات مطرح شده نخواهیم داشت."
بنظر نمیرسد که بازیبازها یک موضعگیری رسمی در اینباره را به این زودیها شاهد باشند، همچنانکه مایکروسافت پیش از این تأیید کرده بود که آنها سخت افزار جدید Xbox را در E3 2012 نمایش نخواهند داد و بیان نموده بودند که سال 2012 تماماً در خصوص Xbox 360 خواهد بود.
منبع: