از نفهمی و بیسوادی مسوولانشهنقل قول:
وگرنه یکی نیست بگه برای نیم درصد گوشی/تبلتهای بازار که از LTE پشتیبانی میکنن کدوم آدم عاقلی میاد اینهمه هزینه برای راه اندازی تجهیزات 4G کنه؟
واقعا چند کلاس اینا درس خوندن که الفبای بازاریابی رو هم بلد نیستن
Printable View
از نفهمی و بیسوادی مسوولانشهنقل قول:
وگرنه یکی نیست بگه برای نیم درصد گوشی/تبلتهای بازار که از LTE پشتیبانی میکنن کدوم آدم عاقلی میاد اینهمه هزینه برای راه اندازی تجهیزات 4G کنه؟
واقعا چند کلاس اینا درس خوندن که الفبای بازاریابی رو هم بلد نیستن
من دیشب 19 گیگ دانلود کردم همون 19گیگ کم شده و خوب بوده
ولی بچه ها یه سوال من چند شب پیش ها انداختم تورنت دانلود کنم تازه فایل هایی بود که سید بالا نداشت حدود 100 تا ولی سرعت رو 1مگ بود و تو یه شب 15 گیگ تورنت گرفتم
اما دیشب چند تا فایل گذاشتم هر کدوم جند هزار تا سید داشت ولی سرعت هیچ جوره از 200 تا بیشتر نمیشد
نمیدونم چه جوریه این تورنت خوب دانلود نمیده
سلام.
دوستان اینجا تاپیک بحث در مورد بی مسئولیتی مدیران ایرانسل یا بررسی درست یا غلط بودن برنامه هاشون نیست ،
اینجا تاپیک بحث و برررسی سرویس 3G و 4G ایرانسله. در مورد خود سرویس ها بحث کنید.
وارد مسائل بی ربط نشید که تاپیک فضای تخصصی خودش رو حفظ کنه !
این پست رو یک تذکر در نظر بگیرید.
اتفاقا به نظر من کاملا با فکر و هوشمندانه دارن جلو میرن
نسل سه به مراتب از پهنای باند کمتری بر روی انتن ها برخورداره و الان در اکثر کشورها به مشکل خوردن و به حدی به مشکل خوردن که با اینکه در ارائه پهنای باند هیچ مشکلی ندارن اما بی تی اسهای نسل سه کشش تعداد زیاد مصرف کننده را ندارن و برای همین اکثرا دارن سوییچ میکنن به نسل ۴
من نمیدونم چرا اعتقاد داریم باید از نسل عقب مانده نسل سه استفاده کنیم بعد که به مشکل خوردیم مجدد هزینه کنیم و بریم روی نسل ۴.
کشورهایی مانند کره به این دلیل سرعت اینترنتشون از کشورهایی مانند امریکا بالاتره که چون دیرتر وارد عرصه اینترنت شدن از تجهیزات زیرساخت جدیدتری استفاده کردن و عملا از امریکا و .... جلو افتادن.
نسل ۴ از پهنای باند به مراتب بالاتری برخورداره و ip base هست منظور این نیست که صرفا سرعت بالاتری داشته باشه بلکه همزمان به تعداد زیادی مصرف کننده میتونه با سرعت مناسب پهنای باند اختصاص بده که در نسل سه خیلی محدود تره.
لذا ایرانسل با هوشمندی داره در شهرهای پر جمعیت با مصرف کنندهای زیاد که میدونه به زودی ظرفیت نسل سه جواب نخواهد داد مانند تهران مشهد شیراز و ... بجای نسل سه از نسل ۴ استفاده میکنه تا بعدا نیاز به هزینه مجدد و ... نباشه.
Sent from my iPad Air (IOS 8.1)
خب دیگه چون یه سری دوستان از مسئولین ایرانسل و mtn آفریقا جنوبی بیشتر میدونن حالا اینکه چرا این دوستان بیکار موندن و مقامی توی اپراتورها ندارن من نمیدونم !نقل قول:
آخه چون دست زیاد شده نمی صرفه !نقل قول:
سلام
دوستان امکان استفاده همزمان از adsl و اینترنت 4g روی یک سیستم وجود داره؟
بعد اقای محترم من یه سوال دارم از حضروتون ، شما که این همه با توپ پر از نسل چهارم دفاع میکنی میشه بفرمایید برای یه کسی که میخواد مودم نسل 4 تو خونش داشته باشه چقدر باید هزینه کنه ؟ مودم من زیر 500 تومن جایی ندیدم ، ولی همین کارو میشه با یه مودم110-120 تومنی بکنه ، ایا واقعا با این وضع سرعت و اینترنت و بسته و قیمت مودم صرفه داره نسل چهارم؟نقل قول:
واسه شما ندارهنقل قول:
واسه خیلی ها داره!!! دیدم ک میگم
بله با نرم افزار Connectify Dispatch میتونید اینکار رو انجام بدید.نقل قول:
این همون نرم افزاره میاد با هم ادغام میکنه ی سرعت بالاتر میده؟نقل قول:
بله البته باید مثلا یکی با یو اس بی یا لن وصل بشه یکیش با وایرلس. البته ادغام می کنه و خوبه اما عالی نیست برای چنین کارهایی لودبالانسرهای سخت افزاری بهترننقل قول:
بله. همونه.نقل قول:
فکر نمی کنم 2100 اصلا مرتبط باشه. فرکانس صدا و سیما 2600 نیست بلکه بین 500 تا 900 مگاهرتزه درباره کانالهای یو اچ اف قدیمی فکر کن فرکانسهاش یادت میادنقل قول:
نه اقا احساسی داری برخورد میکنی ما ت کرج یک نفرم ندیدیم بره مودم فورجی بخرهنقل قول:
منم پولشو ندارم و نمیخرم ولی خیلی ها دیدم ک مودوم 300 تومنی موبین نت و گیگ 8 تومن رو میخریدن 4 جی هم میخرن و واسشون مهم نیستنقل قول:
تست 3G ایرانسل در 2 روز اخیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من خودمم تست کردم،تعدا دروز های بسته نامحدود اضافه میشه به بسته های عادی شبانه :دی
26 روز از بسته شبانه من مونده بود،1 بسته نامحدود یه روزه خریدم،الان توی مشخصات حساب زده 99 گیگ تا 28 روز :دی
+
البته برای فعال کردن بسته نامحدود حجم بقیه بسته های شبانه باید کاملا تموم شده باشه (0 کیلوبایت) حجم که تموم بشه تعداد روز های باقی مونده 0 نمیشن (مثلا میزنه 0 کیلوبایت تا 20 روز ) و بعد میشه بسته نامحدود فعال کرد.
.سرعت شبانه ایرانسل در اردبیل
دوستان عزیز یک سوال داشتم مثلا بیای طرح شبانه نانحدود یک روزه رو فعال کنی از 2 تا 8 صبح هرچقدر بتونی دانلود کنی محدودیت نداره ؟
از کجا میشه فهمید انتن خونه یا نزدیک ترین انتن 4G هست یا 3G
بسته های نامحدود محدودیت حجمی 99 گیگ دارن،ولی خوب توی یه شب اگه حداکثر سرعت رو داشته باشین نهایتا 20-30 گیگ میشه دانلود کرد.نقل قول:
در مورد انتن،ساده ترین روش این هاینترن تگوشی رو فعال کنید،بقل آنتن علامت 3g,H+,H نشون داده بشه یعنی 3g هست،LTE یا 4g هم باشه یعنی 4g :|
به جز این میشه از نرم افزار هایی مثل Cellmapper استفاده کرد یا از داخل تنظیمات گوشی و بخش Mobile Networks.
شمایی ک هی تحریم تحریم میکردین الان دارین بسته نامحدود میخرین؟واقعا که.یعنی یادتون رفته افزایش قیمت رو؟؟؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
اهواز
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما چند بار سیگنال دارید؟ منهای 98 چیه RSRP یا rssi?نقل قول:
اگر شما با rssi -98 چنین سرعتی داشتید خیلی عجیبه
این تست منه
پس معلومه سیگنالم خیلی وحشتناکه که این آپلودمه
اما مودمم میزنه -87 rssi
اگر برای شما RSRP میشه 98 منهای 21 که سیگنال خوبیه
خب اینکه خوبه وقتی میشه برای نسل بالاتر هزینه کرد برای چی روی نسل پایینتر کار کنن اما در کل روی تمام دکلهای که تجهیزات نسل 4 نصب شده نسل 3 هم نصب شده امروز هم رفتم بازار موبایل تمام مردم که میخواستن گوشی بخرن دنبال گوشی بودن که نسل 4 را هم ساپورت کنه 3g باطری گوشی را نابود میکنه اما 4g اینجوری نیستنقل قول:
دمت دگرم رفیق خیلی قشنگ باگ ایرانسل رو پیدا کردی:n09: شک نکن الان جاسوسای ایرانسل اینجان و بزودی رفع باگ میشه:n07:نقل قول:
اما خدایی تا رفع باگ نشده از این 123 گیگ با قیمت 13 تومن با سرعت حداقل 100 و حداکثر 2500 نهایت استفاده رو ببرید:n02:
من که 2 ماهه ایرانسلو تحریم کردم و تا قیمتا مثله قبل نشه استفاده نمیکنم:n32::n32::n25::n25:
تا جایی که میدونم سیگنال برحسب dbm هست من تا سیگنال ۱۰۶ـ هم سرعتم همینه احتمالا بخاطر خلوتی دکل هست. البته بقول اقا رضا هردو اپراتور پهنای باند بالایی رو برای اهواز اختصاص دادننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان آدرس سایتی رو می خواستم که پوشش شبکه اپراتورها رو با توجه به نوع شبکه روی نقشه نشون میداد
دوستان دکل های جدیدی ک به فورجی تجهیز میشن آیا همزمان تری جی هم تجهیز میشه یا نه فقط یکیشون تجهیز میشه؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
81 شهر تحت پوشش اینترنت نسل سوم قرار دارد و نه 120 شهر
آمار ایرانسل کذب است
با بررسی های میدانی، لیست شهرهایی را که تحت پوشش اینترنت نسل سوم ایرانسل قرار دارند بشرح میباشد:
در این جدول، آخرین شهرهایی که به شبکه نسل سوم پیوسته اند با رنگ قرمز مشخص شده است؛ همچنین مشخص می گردد تحت پوشش قرار گرفتن 120 شهر که مکررا از سوی ایرانسل اعلام می شود، کذب محض است و مجموعا 81 شهر تحت پوشش نسل سوم قرار دارند که 10 شهر از این 81 شهر نیز چند روز بیشتر نیست که به این تعداد افزوده شده اند. ایرانسل پیش از این و اول دی ماه ادعای تحت پوشش قرار گرفتن 100 شهر را داشت و اکنون این آمار کذب به 120 شهر رسیده است و با این حال، هیچگاه لیست مشخصی برای مشخص شدن تعداد شهرها ارائه نمی کند که این خود دلیلی بر کذب بودن ادعاهای این اپراتور است.
افزایش مناطق تحت پوشش اینترنت همراه نسل سوم
* مناطق تحت پوشش نسل سوم ایرانسل: [ادعای ایرانسل]
در حال حاضر 120 شهر (تا پایان سال به 200 شهر خواهد رسید)
* آخرین شهرهای تحت پوشش قرار گرفته استان خوزستان (نسل سوم):
اهواز، آبادان، دزفول، شوش، اندیمشک، بهبهان، گتوند، شیبان
* شهرهای در حال توسعه استان خوزستان تا پایان سال (نسل سوم): [ادعای ایرانسل]
بندر امام، بندر ماهشهر، ایذه، مسجد سلیمان، خرمشهر، امیدیه، رامهرمز، شادگان، شوشتر، حمیدیه
* مناطق تحت پوشش نسل چهارم ایرانسل:
در حال حاضر 13 شهر (تا پایان سال 35 شهر شامل مراکز استانها) [ادعای ایرانسل]
* لیست شهرهای تحت پوشش نسل چهارم:
آبادان، اهواز، دزفول، ارومیه، بابل، تبریز، تهران، قزوین، قم، کرج، مشهد مقدس، شیراز و همدان
بر چه اساسی 4 جی میکنن؟ همدان؟ اگه اشتباه نکنم جمعیت 15 کشور رو داره! خیلی از کلان شهر ها جز لیست نیستن
تست شبانه
اردبیل
سلام در استان تهران شهر اسلامشهر،چهاردانگه، نسیم شهر،سبزدشت،گلستان،قلعه میر،رباط کریم و نصیر شهر نسل چهارم فعال میباشد
هرگونه اطلاعات ایرانسل کذب نیست
سلام در استان تهران شهر اسلامشهر،شهر قدس، ملارد،شهریار،چهاردانگه، نسیم شهر،سبزدشت،گلستان،قلعه میر،رباط کریم و نصیر شهر نسل سوم و چهارم فعال میباشد
هرگونه اطلاعات ایرانسل کذب نیست
تا پایان سال هفده شهر خوزستان فعال میشود
99 درصد 3 جی هم هستندنقل قول:
همانطور که گفته همدان برای اینکه مرکز استانهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
تست سرعت 3G ایرانسل در تبریز:
قدرت سیگنال دهی:
محتوای مخفی: SS
سرور داخلی:
سرور خارجی: