»نطقه به منطقه فرق میکنه ممکنه BTS منطقه شما مشکل پیدا کرده باشهنقل قول:
Printable View
»نطقه به منطقه فرق میکنه ممکنه BTS منطقه شما مشکل پیدا کرده باشهنقل قول:
شايد بچه محل مايي.چون واسه منم صبح قطع بود و آنتن نداشت
من تماس گرفتم گفتن مشکل سراسریه چون مال منم تا صبح ساعت 9 خوب بود از 11 به بعد کلا خطم رفت
سلام دوستان
لطفا یک نفر مقادیر بخش cwmp رو در قسمت advanced از تنظیمات مودم رو واسم بزاره مودم bm632w
جواب این سوالم بدیدنقل قول:
وصل شدن یا نشدن ربطی به میزان آنتن نداره. یعنی برای من که اینطوریه. یعنی با 1 چراغ روشن هم وصل میشم ولی سرعت کمه. حالا بقیه شهر ها رو نمی دونم.نقل قول:
سلام بچه ها
من چیزی راجع به استفاده از نت بوسیله سیمکارت ایرانسل یا همرا اول نمیدونم.میخوام با لپ تاپ کانکت بشم,کسی میتونه بگه بجز سیمکارت و لپ تاپ به چه چیزهایی برای استفاده از اینترنت ایرانسل یا همراه اول احتیاج هست؟البته گوشی موبایل هم دارم ولی با لپ تاپ میخوام کانکت شم.
مرسی:n16:
ظاهرا" وایمکس ایرانسل بعد از قطعی چند ساعته دیروز صبح دوباره مثل چند ماه پیش کند شده!
:n12::n28:نقل قول:
دقیقاً ...نقل قول:
این تاپیک وایمکس هستش.نقل قول:
برای استفاده از اینترنت سیمکارت یا GPRS باید گوشی رو به لب تاپ وصل کنید و با گوشی به اینترنت وصل شید و روی کامپیوتر ازش استفاده کنید.
اگر لب تاپتوت سیمکارت میخوره می تونید مستقیم سیمکارت رو وصل کنید.
هرچند تا چند سال پیش این روش خوب بود الان با گسترش شرکت های ای دی اس ال و وایمکس دیگه کسی سمت اینترنت سیمکارت نمیره.
نقل قول:
یه سر به این دو تا تاپیک بزنید ، کمکتون میکنه!:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من احساس ميكنم از اول سال كيفيت وايمكس افت كرده. شما هم همين طور فكر ميكنيد؟ من سرويس يك مگ در مشهد رو دارم.
دوستان فکر نکنم زیاد سخت باشه ها!!!نقل قول:
firewall ---> low . tike set levelنقل قول:
nat ----> tikke hamash khorde
sip port > 5061
wan conn.... > auto
lan domain ----> hichi
sntp ---> enable auto tik dare
servere 1 > clock.fmt.he.net
servere 2 > clock.nyc.he.net
servere 3 > clock.sjc.he.net
servere 4 > clock.via.he.net
servere 5 > none
time zone > tehran
akhari ham tik nadare
Cwmp هم نداره برای من
ممنون از زحمتتون ولی من قسمت cwmp رو میخواستمنقل قول:
Advanced > CWMP
Periodic inform interval
ACS URL
ACS user name
ACS password (اگر میدونید)
Connection request user name
Connection request password (اگر میدونید)
برای من نداره این قسمتو شاید چون مودمو اپدیت کردمه :( شما چرا تنظیماتو ریست نمیکنی؟
سلام
دوستان یه سوال دارم. ( الان خودم ADSL با مودم wireless دارم )
من می خوام وایمکس بخرم ولی خیلی وقته که شنیدم در تهران اینترنت پر سرعت رایگان گذاشتند حالا نمیدونم که اگه هست
و خبر دارید ، شرایطش چطوریه؟ و اگه همه منطقه ها رو تحت پوشش قرار نمیده من همون وایمکس رو بخرم ...
و کلا وایمکسیاش راضیند؟:n17:
سلام دوستان، یچند تا سوال داشتم،
اگر من سرویس 512 بگیرم ماهی 8 گیگ، اعتباری، سرعت دانلود روی چند بسته شده؟ پینگ چطوره؟
شما چه سرویسی پیشنهاد میکنین؟ من دانلود ندارم، سرعت برام مهمه و کیفیت. ماهی هم 8 تا 10 گیگ استفادمونه همین.
من الان مبین نت دارم،با این مودم گرین پاکت دی اکس 350 میتونم برم رو ایرانسل یا باید عوض کنم مودمو؟
سرعت دانلود ایرانسل سرعت حقیقی و واقعیه. یعنی برای 512 سرعت دانلود 64 هست.نقل قول:
اگه سرعت و کیفیت برات مهمه ایرانسل خیلی خوب نیست. البته 512 باز قابل تحمله. ولی ای دی اس ال بگیری بهتره. ایرانسل تنها مزیتش بی سیم بودن و قابل حمل بودنشه.
راجع به مودم هم دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم ایرانسل قبول کنه و باید مودم جدید تهیه کنی.
نقل قول:
دوست عزیز من الان مبین نت دارم، و واقعا هم گرونه هم بی کیفیت، برای ای دی اسل هم اقدام کردم که ایکاش نمیکردم، کلی هزینه کردم بهوای اینکه همه چی اوکیه، بعد از یک هفته پیچوندنم گفتن خطت فیبره و نمیتونی ای دی اسل بگیری! میگن خودمون هم نمیدونستیم.
چطور میشه مودم های ایرانسلو به مبین تبدیل کرد، ولی بالعکسش نمیشه؟
سلام...
ظاهراً ایرانسل 2 - 3 روزیه با من مشکل پیدا کرده...
سرعتم از 10 صبح به شدت اُفت میکنه تا 5 صبح یه خورده بهتر میشه بعد داغون تا 10 که دیگه وحشتناک میشه...
هر کاری هم کردم... تعویض فرکانس ، جا به جایی مودم ، تماس با پشتیبانی...
امیدوارم درست شه چون دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
سرعت دانلود منم خيلي كم شده
سرعت يك مگ با دانلود منيجر بين 40 تا 50 بازي ميكنه :n03:
آنتنم هم بالاي85درصده.قبلن اينجوري نبود
من وایمکس ایرانسل 512 دارم چند وقتی هست که سرعتم خیلی اومده پایین سرعت دانلود حدود 50-60 هست که قبلاً 70-80 بوده این مسئله ای نیست ولی سرعت خود اینترنت و وب گردی خیلی اومده پایین.
مبین نت چه جوریاست سرعت وب گردیش اگه بهتر هست نسبت به ایرانسل من مبین نت بگیرم .
قیمت هاش که نسبت به ایرانسل بهتره.
سرعت دانلودم به قدری پایین اومده که اصلاً نمیتونم چیزی دانلود کنم :n27: .
تآیید میشه.نقل قول:
دوستان من قصد خری نامحدود 1 مگ ایرانسل رو دارم
شرایطی داره؟ چون تو سایت در مورد شرایط منصفانه و ... چیزی نگفته. واقعا نامحدوده؟
قیمت تعرفه ها رفته بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
عاشق این مدمم
ایا بگیرم
هنوز وایمکس ندارم
شهرمون سبزواره
بنظر شما بگیرم
شما راضید
عایا؟؟؟؟
۲-۳ روز میل ام را به سختی باز میکنم سرعت دانلودم فرقی نکرده ولی با میلم مشکل دارم ...
شما هم همین مشکلو دارین ؟
تایید میشهنقل قول:
علاوه بر میل کل سایت های Https به سختی باز میشن
من الان یک روز نمیتونم وارد اینترنت بانک ملت و ملی بشم
واقعا مزخرفه
از جایی که دانلود میکنم https هست . افتضاح بودن سرعت دانلود به همین خاطره ؟
512 دارم قبلاً سرعت دانلود طرفای 60 و یکنواخت بود ولی الان سرعت دانلود بشدت نوسان داره و طرفای 20 هست . این چه وضعیه آخه !؟
امکانش هست یک تست speednet با المان بزارید ؟
سرویس تایم اوت دارن؟
512 گرفتم بالاخره
ساعت 3 شب ، سرویس وایمکس ایرانسل >>>سرعت 18 کیلوباایت!!!
ایرانسل هم گرون کرده هم گند زده به سرویساش ، شما اشتباه کردی گرفتی منم این ماه ماهه آخره ، ۲مگ دارم اندازه ۱۲۸ کار میکنه.نقل قول:
هم گرون كرده هم كيفيتش گند زده.مالياتش هم زياد كره
هرچي طرح بدردبخور هم كه ميزاره ميگه مال تهران و البرز نيست :n03:
دوستان من وقتي به چيز پي ان وصل ميشم و يا وقتي به كريو وصل ميشم مودمم ريست ميشه....انگار كه تنظيم شده باشه كه به اينا وصل نشه....چكار بايد بكنم؟؟؟اصلا همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟مدلش fm130 هستش....خيلي رو اعصابمه....وقتي كه ميخوام از طريق واي فاي فايل رد و بدل كنم هم همين اتفاق ميافته...كسي چيزي ميدونه؟؟؟كسي همچين مشكلي با اين مدل مودم داره؟؟؟
ده درصد تعرفه ها رو بردن بالا ... کیفیت هم اومده پائین.
من می خوام مودمم رو به یه نفر بفروشم که طرف هم شهرستان هست، در مورد تغییر مالکیت کسی اطلاع داره به چه صورت هست ؟
تو سایتش یه سری توضیحات داده :
ولی دقیق من نفهمیدم من قرداد و براش بفرستم طرف که شهرستان میتونه تغییر مالکیت بده؟ یا اون باید مدارکشو برای من بفرسته من اینجا تغییر مالکیت و انجام بدم ؟ یا حضور دو طرف لازمه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره یه راهنمایی کنه
تماس گرفتم گفتن بخاطر قانون تنظیم مقرراته! میگه سرعت دانلود 512 بین 8 تا 64 عادیه!!!! نمیدونم چرا روی adsl این قانونا نیست من 1 مگ دارم 256 کیلو دانلود دارمنقل قول:
احتمالا بخاطر حماسه ای که در راه داریم! ( بخاطر قابلیت جابه جایی که داره) باشه شایدم تا اخر این طور بمونه
بلکل این وایمکس دیگه ارزش نداره