من رفتم یه جا بلند گوی جامو 606 دست دوم تمیز داشت (دو تای بزرگش رو) میداد 000/1400 تومان...بنظرتون چطوریه.....:n06:
Printable View
من رفتم یه جا بلند گوی جامو 606 دست دوم تمیز داشت (دو تای بزرگش رو) میداد 000/1400 تومان...بنظرتون چطوریه.....:n06:
گرونهنقل قول:
5.0 جامو 428 1500
نقل قول:.دنون x500با بلند گو یاماها ( اکوستیک بلندگوها یاماها داشت که کوچک بودند ) حدود یک وجبامادقیمت مناسبتر بود.با امپ 500 دنون 1850دنون 2000 قیمت 2450
دنون x500باجامو 426( بدون ساب .) قیمت 2500
.دنون x500با بلندگوهای دنون 1312. قیمت2100
قیمت دنون 500= 1250
قیمت دنون ایکس1000=1970
این قیمت آک هستش یا دست 2 ؟نقل قول:
اگر آک هستش لطفا آدرس یا تلفن رو PM کنید.
تشکرنقل قول:
من احتمالا x2000 با Jamo S426 HCS3 رو میگیرم چون اینجور که برو بچه های جمهوری میگفتن تا 4 یا 5 ماه آینده خبری از سری 24ـه Pioneer و x1100/x2100ـه Denon نیست.
اتفاقی یه مغازه تو محل پیدا کردم که کالاهای صوتی تصویری قدیمی میفروشه. گرام- آمپای لامپی- تلویزیون لامپ خلائی و... دیروز یه 30 ساعت 40 دقیقه ای باهاش حرف زدم. آدرس فیس بوکشو داد هر کی دوس داره یه نگاه بهش بندازه
فروش رادیو گرام و اجناس قدیمی عتیقه
و
seyedrezaseyedali
اساتید محترم لطفا کمک کنید دستگاه من هم که همین مدل BDV-E880 است بعد از پخش 4 تا بلوری دیگه فقط دی وی دی پخش میکنه؟آپدیت میخواد یا کلا تعطیله؟
دیسک بلوری کپی پخش کردید دستگاهتون محافظ حق کپی رایت داره قفل شدهنقل قول:
احتمالا
تفاوت بلوری اصل با این 30 تومنیها چیه؟
با سلام خدمت مستر رایان و آقا داوود. من یه سیستم صوتی خانگی میخوام بگیرم منتها به جمع بندی و انتخاب نهایی نرسیدم. بودجه حدود 2 الی 5 تومن و نیازها و شرایطم اینه که تفکیک و وضوح صدا برام مهمتر از بلندی صداست و سیستم رو برای اتاق 15 متری خودم میخوام و اولویتم گوش دادن به موزیک و آهنگ های MP3 320kb هست و در درجه بعد گیم پلی استیشن3 و تماشای فیلم. آقای محمدپور پکیج فوکال برد با آمپ دنون ایکس2000 پیشنهاد داد و به نظر خودمم مناسبه و نیم نگاهی هم به ست بلندگوی جامو 426 و ساب فوکال و آمپ دنون ایکس1000 دارم و گزینه های دیگه هم میتونه مطرح باشه مثل پکیج دنون1312 یا پکیج یاماها یا وال سیبر یا ست فوکال سیب به همراه آمپ اونکیو. ضمنا یه سوال آماتور هم دارم اونم اینکه من که اولویت اولم پخش آهنگهای توی گوشیم از طریق سیستم صوتی با کیفیت 5.1 کاناله هست آیا نیازی به آمپلی فایر دارم؟؟ اصلا به زبان ساده وجود آمپ در ست سیستم صوتی به چه کار میاد؟ من بیش از اونکه قصد دیدن فیلمهای بلوری داشته باشم قصد دارم آهنگهای با فرمت MP3 گوش کنم و ضمنا خواهش میکنم که نگید یه جفت اسپیکر معمولی ارزان قیمت هم کارتو راه میندازه که صدالبته اینطوری نیست و من آهنگهامو میخوام با یه سیستم صوتی نیمه حرفه ای مثل فوکال یا دنون یا جامو گوش کنم. تجربه ی خودم هم توی تست صدا میگه که حتی آهنگهای 128k رو وقتی با یه سیستم خوب 5.1 کاناله گوش میدی تفاوت کیفیتش با پخش همون موزیک در یه جفت اسپیکر ارزان و معمولی از زمین تا آسمان و حتی بیشتر هم هست! اینطور نیست که بگیم هرکی اسپیکر فوکال یا مانیتور بگیره الزاما باید فقط فرمت flac گوش کنه و لاغیر
خوب بهترین پیشنهاد برای شما رفتن و شنیدن این سیستم هاستنقل قول:
مخصوصا این که کم تجربه هستید و نا اشنا به سیستم های مختلف
چندتا موزیک که براتون آشناست روی فلش ببرید و صداهای مختلف گوش کنید
امپلی فایر تقویت کننده سیستم شماست نمیتونید گوشی به بلندگوها وصل کنید و صدا براتون تقویت بشه
مدتی تو سیستم های مختلف بگردید
سپاس. البته چندان هم بی تجربه نیستم و سیستم های صوتی زیادی رو داشتم و با صدای با کیفیت و بی کیفیت تا حدودی آشنا هستم...
خب من تا چند روز پیش اسپیکر 5.1 کاناله داشتم و گوشی رو با فیش وصل کرده بودم و آهنگ گوش میدادم و مشکلی هم نداشت و فوق العاده هم صدا ولوم داشت هم شفاف بود (ولی طبیعتا ایده آل من نبود) منتها فروختم و قصد دارم سیستم بهتری تهیه کنم. حالا سوال اینجاست که اختصاص 2.5 میلیون هزینه برای خرید مثلا آمپ دنون2000 توجیه منطقی داره یا نه؟ بهتر نیست که از خرید آمپ منصرف بشم و پولشو برای خرید یه پکیج 5.1 فوکال بهتر از فوکال سیب اختصاص بدم؟
برادر اون پکیج سیب یا هرچی دیگه نیاز به امپ داره. خود صدا بده که نیستند:n05: بلندگوی 5.1 شما هم آمپ داخلی داشتهنقل قول:
سَوای فلسفه ی وجود آمپ ، اینکه x1000 یا x2000 بگیرید بستگی به خودتون داره چون تفاوت های مهمی با هم دارن مثلا x2000 بصورت 7.1 و x1000 بصورت 5.1 هستش همینطور Res ، x2000ـه 4K رو Pass through/Upscale میکنه در صورتیکه x1000 فقط Pass through میکنه (به نوعی فقط عبور میده).
این دو مدل 500 هزار تومن اختلاف قیمت دارن. خب من نیازی به 7.1 ندارم چون بهترین صدا 5.1 هست و بیشتر از این فقط مصرف تجاری و تبلیغی داره. 4k هم اگه منظورتون ویدئوهای 4K هست که اونم اصلا ضروری نیست و فعلا فیلمهای 4k و تلویزیون 4k فراگیر نشده. البته به نظر میرسه غیر از این مواردی که گفتی تفاوت دیگه ای هم داشته باشن؛ از جمله تفاوت در کیفیت خروجی و پرفورمانسنقل قول:
البته من تو پست قبلی نگفتم تنها تفاوتش اینا هستش فقط مهمترین هاش رو اسم بردم ، بحث محتوای 4K هم باز اینجا اصلا مطرح نیست چون هر 2 مدل بصورت پایه محتوای 4K رو پخش نمیکنن فقط عبور میدن (یعنی کار پخشش با دستگاه دیگه ای هستش حالا میتونه PC ، Laptop و... باشه) ولی تفاوت اصلی شون اینه که x2000 میتونه بسته به نوع TV و سیگنال تصویری که واردش میشه اون رو به 4K ارتقاء و TV نمایشش بده !نقل قول:
خب مسئله اصلی این نیستش که دنون x1000 با x2000 چه تفاوتی داره و اختلاف قیمتشون می ارزه یا نه، بحث اصلی اینه که وجود آمپ تا چه حد ضروریه و اصلا بدون وجود آمپ میشه موزیک با کیفیت گوش داد یا نه. ظاهرا باید شخصا گوشیمو ببرم و توی فروشگاه چک کنم. هم از نظر وجود پورت مناسب این کار و هم از نظر کیفیت صدای خروجی. اگه شد که کل 5 تومن بودجه رو به خرید بلندگو اختصاص میدم و اگر نشد بلندگو و آمپ با هم میگیرم. و یه مسئله دیگه اینه که اهمیت کدوم بیشتره؟ 50درصد بودجه برای بلندگو و 50 درصد برای آمپ خوبه یا اینکه اولویت رو باید داد به بلندگو یا داد به آمپ. (مثلا ایکس2000 میشه دو ونیم ملیون و بلندگوی فوکال سیب هم همین قیمته که میشه تقسیم هزینه 50/50 یا اینکه خرید آمپ ایکس1000 با بلندگوی فوکال برد که معنیش اینه که 60درصد هزینه صرف بلندگو و 40 درصد آمپ شده)
سلام دوست عزیز. احتمالا داری با دوستان شوخی میکنی !!دوستان دارن می گن اون بلندگوهای حرفه ای بدون امپ یعنی فقط دکور خونه و صدایی ازشون در نمیاد و به چیزی جز امپ وصل نمیشن و وروردیشون فقط دو تا سیم لخته .بعد شما باز میگی بلند گو بدون امپ بخرم:eek:....اذیتمون نکن:D
با توجه به اینکه زیاد دنبال فیلم نیستی و این سیستمها سینما خانواده هم هستند شاید بتونید خرید ارزون تری هم داشته باشید و سیستم فقط صوتی پیدا کنید .....با راهنمایی دوستان.موفق باشی .
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خب دوستان از اتاق فرمان به بنده اطلاع دادن که اسپیکرهای 5.1 و 2.1 که قبلا داشتم اکتیو بوده و داخل ساب آمپ داخلی داشتن ولی بعضی اسپیکرهای 5.1 حرفه ای موجود در بازار پسیو هستن و نیاز به آمپ جداگانه دارن. :n02: این از این. راجع به موضوع دوم هم ظاهرا باید اینطور بگیم که هر آمپی مناسب هر اسپیکری نیست و باید از نظر توان خروجی متناسب باشن. موضوعی که باقی میمونه اینه که آمپ دنون بهتره یا یاماها یا پایونیر و از اون طرف توی بحث تفکیک صدا و سه بعدی و گوش نواز بودن صدا بلندگوی کدام برند عملکرد بهتری داره؛ مانیتور اودیو، فوکال، جامو یا یاماها. (عبارت "کدام بهتره" یه عبارت نسبی نیست و مطلقه و منظور هم مشخصه و به معنی ارزش کیفیت و عملکرد دریافتی در ازای پول پرداختی هست؛ طبیعتا یه سوپر سیستم نیم میلیون دلاری در برابر مثلا محصولات خوش قیمت و با کیفیت جامو در بحث "Value" رنگ میبازه و ارزش کمتری داره)
دیافراگم برخی بلندگوها دارای یه برجستگی در میان خود و برخی تخت هست. آیا تفاوتی میان صدا و کارکرد این دو گونه هست؟
یه کم قضیه داره جالب میشه من خودم سوال میپرسم خودمم جواب میدم!! :D
در مورد اینکه کدام برند تولید کننده آمپ بهتره به یک جمع بندی کلی رسیدم؛ با یه تحقیق و بررسی مفصل توی ریویو های خارجی و گشت و گذار توی سایتهای پربازدید و معتبر مثل sound & vision , cnet , digitaltrends و... به این نتیجه رسیدم که یاماها بهترین ها رو تولید میکنه بعد پایونیر و بعد اونکیو. سونی و Marantz و دنون هم خیلی خوب هستن. نکته جالب اینه هر 6 تا برند ژاپنی هستن... بنابراین از خرید آمپ دنون منصرف شدم و سعی میکنم یاماها یا پایونیر یا اونکیو بردارم ولو اینکه هزینه بره بالاتر. بیشتر هم توی رویوها تاکیدم روی کیفیت صدا بود تا کیفیت تصویر. یه تحقیق مفصل هم راجع به بلوری پلیر انجام دادم و بر اساس رویو ها و همچنین سطح رضایتمندی خریداران به این رنکینگ رسیدم
1.oppo
2.سونی 3.پاناسونیک 4.ال جی 5.سامسونگ 6.پایونیر
بهترین راه اینه که بری و آوای تک تک این مدلها رو از نزدیک بشنوی. اما یکی می گفت که آوای آمپهای یاماها بیشتر سینمایی و دنون موسیقیایی تره. پایونیر رو نمی دونم. مرنتز هم در دید داشته باش.نقل قول:
موقع خرید یه کالا یکی از بدترین کارها اینه که با فروشنده مشورت کنی و بخوای مدل رو برات انتخاب کنه. هیچ بیزنس من و فروشنده عاقلی نمیاد از مدل و برندی تعریف کنه که توی مغازه موجود نداره، از مواردی که موجود دارن تعریف میکنن و از مواردی که فعلا توی فروشگاه موجود ندارن به شدت بد میگن. بعضی از فروشنده ها چون خودشون پایونیر ندارن ازش بد میگن درحالیکه میدونم پایونیر یکی از سلاطین صدا و تصویره و توی رنج قیمت خودش بهترین. آمپ هاشم توی ایران از آمپ های هم رده ی خودش قیمت کمتر و کیفیت بهتری دارن...
من یه اشتباهی کردم گفتم سیستم صوتی رو برای اتاق 15 متری میخوام و حالا فروشنده گیر داده میگه بلندگوی کوچیک باید ببری و حتی وقتی گفتم جاموی 606 یا پکیج یاماها چنده گفت حرفشم نزن مناسب فضای تو نیست! کلا هر نوع بلندگوی استند رو قیمت میگیرم قیمتشو نمیگه و میگه بلندگوهای ستلایت ببر مناسب اتاق شماست.
و اینکه اگر قرار بر از نزدیک شنیدن صدای محصولات بود دیگه مشاوره و نظرخواهی از دیگران چه معنی داره. شما توی فروشگاه محدودیتهای زیادی داری؛ فروشنده نمیاد 30، 40 تا کامپوننت صوتی رو برات تست کنه، زمان خیلی کمی هم داری، محیط و فضای فروشگاه هم با خونه مقداری متفاوته و خلاصه روش قابل اعتمادی برای خرید یه محصول دیجیتال نیست...
دوستان اگر ممکنه حداقل بگن که برای موزیک و گیم و فیلم با اولویت موزیک، جامو (مدل های 426 و 606 ) بهتره یا فوکال سیب. با توجه به اینکه خیلی از دوستان جامو دارن و آقای رایان هم فوکال سیب داره و تجربه کرده صداشو. نظر آقای برزین بیشتر روی جامو و نظر آقای محمدپور روی فوکال هست. ضمنا آمپ پایونیر vsx-1123 میتونه ست بشه و در کل انتخاب خوبیه یا نه؟
پایونیر از سلاطین کدوم بخش صداست ما خبر نداریم:n08:نقل قول:
اگر شنیدن روش درستی نیست مشاوره گرفتن از افرادی که حتی از ابتدایی ترین سیستم های صوتی و تصویری اطلاع ندارن و تو رویایی برندها بسر می برند درسته:n04:
شنیدن و پرورش گوش برای درک تفاوت ها همانطور که گفتید صحیح استنقل قول:
تا چند سال پیش بله یاماها سینمای تر و دنون موزیکال تر بود اما در مدل های جدید طبق نظر آقای برزین این محدودیت ها در اجرای گسترده صداها بسیار در یاماها و دنون کم شده است.
برای موزیک جامو پیشنهاد میکنم نسبت به فوکال سیب چون هنگام موزیک برای فوکال سیب حتما باید از ساب استفاده کنی و این شاید روش همه پسندی نباشه ولی بلندگوهای جامو تو موزیک نیازی به ساب ندارند و باس خوبی تحویلتون میدن.نقل قول:
ولی در کل من صدای فوکال خیلی دوست دارم.
اولا که شما توجه نکردی و نخوندی که من نوشته بودم "در رنج قیمت خودش بهترینه" بعدشم مشکل شما اینه که علاقه ای به گشت و گذار توی سایتهای خارجی مختص صدا و تصویر نداری و منبع اطلاعاتت فقط وبلاگ home theater هست که البته وبلاگ بسیار خوبیه ولی نباید منبع انحصاری شما باشه و سری به ریوی های خارجی بزن ببین در مورد پایونیر و سونی چی میگن. شما تقریبا به همه چی میگی قوطی پلاستیک. من صدای سینما خانگی های تجاری و دکوری سونی رو نشنیدم و نمیتونم حرفتو رد یا تایید کنم ولی در مورد لاجیتک z906 که به اون هم گفتی قوطی پلاستیک خوب میدونم که اینطور نیست و تمام سینما خانگی های هم قیمت خودشو لول میکنه و فوق العاده س (با توجه به قیمتش) در مورد پایونیر هم اصلا یه ذره شک نکن که یکی از سلاطین بی چون و چرای صوت و تصویر هست. شما با گوگل قهری یه سرچی بکن بزن Best A/V Receivers و بعدش یک سایت فقط و فقط یک سایت رو پیدا کن که یکی از آمپ های پایونیر رو جزء برترین آمپ های دنیا قرار نداده باشه. در زمینه بلوری پلیر هم پایونیر اگرچه حرف اولو نمیزنه ولی محصولاش عالیه. توی تصویر هم پایونیر سلطان بی چون و چرا و بی رقیب هست؛ سال 2005 یعنی 9 سال پیش پایونیر یه تلویزیون تولید کرد به نام Pioneer KURO و هنوز که هنوزه شرکتهای پرادعای سامسونگ و سونی و شارپ و توشیبا و فیلیپس و ال جی آرزوشونه که فقط به نزدیکیهای استاندارد کیفیت تصویر Pioneer Kuro برسن!! تازه با وجود اینکه پایونیر 8 ساله خط تولید تلویزیونهاشو جمع کرده و طبیعتا هیچ پیشرفتی نداشته و محصول جدیدی تولید نکرده!! دوست من این مدلهای سینما خانگی پایونیر رو که شما دیدی پایونیر اینها رو فقط برای آسیا میزنه، شما یه نگاهی به بلندگوها و آمپ های High End پایونیر بنداز بعد اینجوری بیا پایونیر رو مسخره کن و خندانک براش بذارنقل قول:
متشکرم. خب راستش من بیس سنگین و عمیق رو دوس دارم و بیسی که جامو داره بدون ساب احتمالا نمیتونه منو راضی کنه. و حتی اگه بلندگوی جامو بگیرم در کنارش یه ساب فوکال هم میگیرم. پس بحث ساب و بیس اینجا منتفیه و خواستم بدونم بین جامو و فوکال کدامیک تفکیک صدای بهتری داره توی ولوم پایین صدایی شفاف و کریستالی و سه بعدی و فراگیر که آدمو غرق کنهنقل قول:
ترجیح میدم با شما در مورد صدا تصویر بحث نکنمنقل قول:
نقل قول:
موافقم! :n01: منم هیچ علاقه ای به کل کل های متعصبانه و جانبدارانه ندارم و هدفم اینه که با تحلیل های منصفانه تجربیات و اطلاعات خودمونو به اشتراک بذاریم.
من هرجا که اطلاعات شما بدردم خوردم و منصفانه بود استفاده کردم و هرجا که دیدم دارید با کم لطفی سونی و پایونیر رو قوطی ساز خطاب می کنین متاسف شدم. شما هرگز آمپ و اسپیکر گران قیمت پایونیر یا آمپ و اسپکر خوب سونی رو تست نکردی. تصور شما از پایونیر سینما خانگی های یک تا یک و نیم میلیون تومنی فروشگاه راستین هستش! و اونها رو با پکیج های 20میلیون تومنی مقایسه میکنی! حداکثر هنر و اطلاعات شما اینه که ست آمپ دنون با بلندگوی جامو رو به دوستان توصیه کنی! و هر سیستم صوتی پایین تر از این رو قوطی و آهن پاره میدونی!
کلا بیخیالنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
نمی دونم من را می شناسی یا نه؟
نمی دونم یادت میاد که من چقدر و چند صفحه با این دوستمون اقا داوود بحث کردم سر سینما خانگی های سونی
اما هر کاری کردم نتونستم راضیش کنم که بابا همه مثل هم مایه دار نیستند که بیان 20 میلیون پا سیستم صوتی هزینه کنند اونم تو ایران
الان 80 درصد مردم خیلی هزینه کنند برای سیستم صوتی نهایت 1 تا 2 میلیون هست تازه اگر اهمیت بده به صدا
به نظر من که تو رنج محصول های تجاری و بازاری پایونیر و سونی دو برند عالی و قدیمی هستند و نسبت به پولی که براشون می دی راضیت می کنه
جریان این قوطی پلاستیکی را به دل نگیر همین اقای داوود به من گفتند سونی پلاستیکی و ...
اما من رفتم تست گرفتم از شیک 7 سونی فوق العاده قدرتمند بود چنان بیس می زد که قلبم تو سینه داشت می کند
اصلا هم پلاستیکی نبود و کاملا بانداش چوبی بود و هر باندش 32 کیلو وزنش بود و هر سابش 15 اینچ
فوق العاده بود
داوود جان تو کاره کیفیت صدا هست نه قدرت
که متاسفانه برای کیفیت صدا حداقل باید 20 میلیون پیاده بشی
برادر شما دیگه چرانقل قول:
ویدئوی سیستم من که دیدی؟ دیدی که زمین چطور میلرزه و از چه فاصله ای گلدون داشت کنده میشد
شیک سونی شما اون لرزه به سالن میداد که اگر بده کل فروشگاه دکورش میاد پایین
بیخیال بحث در مورد صدا بشید وقتی ابتدایی ترین اصول صدارو نمی دونید
گفتم بیخیال
می تونید برای گوش دادن به موسیقی با هر بلندگویی ساب رو وارد مدار کنید.ولی خب بعضی ها دوس ندارن و از مدار خارج می کنن.اگر هم ساب جدا خواستی بگیری من ساب فوکال پیشنهاد نمیکنم.و در کنار بلندگوهای جامو به نظرم ساب جامو بهترین گزینه باشه.صدای ساب های یاماها بسیار دوس دارم.نقل قول:
اگر بحث غرق شدن باشه که مطمئنا هیچکدوم از این سیستم ها شمارو غرق نمیکنه.اما در مورد تفاوت اینکه هر دو بلندگو تو یه سطح هستند تقریبا و تفاوت آنچنانی ندارند فقط به نظر من فوکال سیب وکال گرمتری داره.
اره داداش دیدم. اره شیک 7 هم وقتی بیسش را روشن کنی واقعا زمین می لرزید. تازه برای من با بیس خاموش برام تست گرفت که با همون بیس خاموش احساس می کردم زیر کفشم داره می لرزه حالا حساب کن بیس را روشن کنه چه میشهنقل قول:
رو امپلی شیک 7 سونی عکس یک قلب گذاشته که یعنی کسانی که ناراحتی قلبی دارند جلوش نرند
بعدشم داش داوود این سونی که من دارم میگم دو تا ساب 15 اینچ 38 سانت داره در واقع 30 اینچ ساب بیس تولید می کنند اون وقت با سابه خودت که 12 اینچ بیشتر نیست مقایسه می کنی:n04:
این سیستم سونی 2850 وات قدرت داره الان حتما می گید واتش واقعی نیست اما اگر واقعی هم نباشه حداقل 1800 یا 2000 وات را تولید می کنه خیلی وحشتناک هست
50 تا ولوم می خوره . دوستم یکی داره ازش می گه رو ولوم 10 خونه را جر میده.
داداش بحث هوا هم که جابه جا می کنه سبستم شما چیز زیاد مهمی نیست چون الان من تازگی یک اسپیکر لاجیتک z623 خریدم 200 وات بیشتر نیست اما سابش تا دو متر یا بیشتر هوا جا به جا می کنه می خوای برات فیلم بزارم؟
عرض کردم بیخیالنقل قول:
بی خیال بحث کردن فایده نداره.
یک وقت فکر نکنی من چیزی نمی فهم نه این طور نیست می تونم درک کنم منظورت چیه
می دونم که کیفیت صدا از همه چیز بالاتره حتی از قدرت
اما دیگه چه کنیم ما که پول نداریم یک سیستم کیفیتی با 20 میلیون حداقل یک چیزی که کیفیت داشته باشه ردیف کنیم.
مجبوریم با همین سیستم های معمولی بازار که کیفیتشون معمولی هست سر کنیم.
ولی همچنان من سر حرفم هستم که سونی و پایونیر و پاناسونیک بهترین برند های بازاری یا به قول شما تجاری هستند
بی خیال بحث کردن فایده نداره.
یک وقت فکر نکنی من چیزی نمی فهم نه این طور نیست می تونم درک کنم منظورت چیه
می دونم که کیفیت صدا از همه چیز بالاتره حتی از قدرت
اما دیگه چه کنیم ما که پول نداریم یک سیستم کیفیتی با 20 میلیون حداقل یک چیزی که کیفیت داشته باشه ردیف کنیم.
مجبوریم با همین سیستم های معمولی بازار که کیفیتشون معمولی هست سر کنیم.
ولی همچنان من سر حرفم هستم که سونی و پایونیر و پاناسونیک بهترین برند های بازاری یا به قول شما تجاری هستند
نه برادر من هیچ فکری نمیکنمنقل قول: