نگران نباش درخواست شورا بده با توجه به تعداد کم واحد بعدم مشکل نظام وظیفه نداری اگر معدل کلم بالای 11 باشه آموزش موافقت میکنه -یا یه (با مشورت مدیر آموزش)یه انصراف بده یه هفته ای پس بگیر کاملا قانونی ولی بذار اخرین گزینه
Printable View
نگران نباش درخواست شورا بده با توجه به تعداد کم واحد بعدم مشکل نظام وظیفه نداری اگر معدل کلم بالای 11 باشه آموزش موافقت میکنه -یا یه (با مشورت مدیر آموزش)یه انصراف بده یه هفته ای پس بگیر کاملا قانونی ولی بذار اخرین گزینه
دوستان سلام
امروز رفته بودم دانشگاه برای انجام کارهای فارغ التحصیلی، رفتم پیش مدیر گروه
که فرم رو امضا کنه گفت قانونی اومده که طبق اون نمره ی افـتاده ی ورودی های
90،91 و افرادی که الان دانشجو هستن، از معدل کل شون حذف میشه ظاهرا این
قانون اسفند گذشته "تصویب شده" ولی هنوز ابلاغ نشده طبق چیزی که تو سایت
به من نشون داد برای همه ی دانشگاه ها از جمله آزاد الزامی هست.
انگار هنوز دستورالعملش ابلاغ نشده اما تصویب شده این قانون. مدیر آموزش هم
تایید کرد و گفت ما هم منتظر ابلاغ دستورالعملش هستیم.
کسی از جزئیاتش اطلاعی داره؟!
با تشکر مهران...
سلامنقل قول:
حوب شد دیگه. معدل کل میره بالا...:n26:
سلام دوستان
رشته داروسازی تو دانشگاه آزاد شهرستان حداکثر رتبه ای که میخواد چنده؟ و اینکه شهریه داروسازی دانشگاه آزاد چقدره؟
ممنون
دوستان سلام،
میخواستم ببینم ملاک تاریخ فارغ التحصیلی که تو مدرک بنده میخوره چی هست ؟ بعضی ها میگن تاریخ دفاع ، چون من دفاعم تیر هست و هنوز یه ترم دیگه درس دارم .:n35:
سلام دوستان
کسی اطلاع داره افرادی که در کارشناسی پیوسته"بدون آزمون" دانشگاه ازاد ثبت نام میکنن،کی و چه زمانی باید برای ثبت نام قطعی به واحد مربوطه مراجعه کنن؟ یه سری شنیدم میگن ۴۸ ساعت بعد از ثبت نام اینترنتی و با داشتن پرینت ثبت نام و انتخاب رشته مورد نظر میتونن به دانشکده مراجعه کنن ولی یه عده هم میگن اوایل شهریور باید برای ثبت نام نهایی برن؟ اگه دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم.
کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید توی مرداد ماه احتمالا نتیجه ثبتنام بدون ازمون میاد و شما بعد از اون میتونید برید دانشگاه ثبتنام کنید
زودتر از اون موقع که اعلام بشه فکر نکم ثبتنام کنن مگر برای کاردانی و واحد های شهرستان که دانشجو کم دارند.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا درس هایی که ما در رشته ای می خونیم در تمام دانشگاه های دنیا یکی هستن؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
کسی معرفی به استاد داشته تا حالا ؟ میخواستم بدونم به چه صورتیه ؟ فقط پول اون واحد باید داد شهریه ثابت هم اضافه میشه ؟ باید صبر کنیم همه نمرات بیاد بعد معرفی به استاد گرفت یا قبلش هم میشه ؟
این ترم ، ترم اخرمه همه رو پاس کنم تمومه ولی یه درس 3 واحدی دارم که استادش نرمال نیست بعید هم نیست بندازه حوصله هم ندارم چند روز وقت بذارم بخونم بعد بریم امتحانش ما رو بندازه :دی میخوام معرفی به استاد بگیرم .
سلام دوستان....
من ترم گذشته دانشجوی واحد تهران غرب بودم ولی توی تکمیل ظرفیت رفتم تهران جنوب........درس ریاضی بنده در دانشگاه قبلی پاس نشد و توی این دانشگاه من ریاضی رو با استاتیک که پیش نیازش ریاضی هست هم نیاز کردم.....ایا مشکلی پیش میاد؟درس حذف میشه؟
سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید...الان چند روزه سر این موضوع استرس دارم و 2بارم زیر سرم رفتم...
من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:
سلام
درصورتی میتونید همنیاز کنید که درس پیشنیاز رو ترم قبل یا حذف کرده باشید یا افتاده باشید.
اموزش ببینه حذف میکنه
نقل قول:
الان شما همون علوم تحقیقات هستین هنوز؟
ترم اول رو کلا سر کلاس نرفتین امتحانم ندادین؟ ترم دوم چی؟ بازهم انتخاب واحد کردین و سر کلاس نرفتین؟:n27: خب چه کاره ایه ؟
براتون غیبت رد میکنن و فکر کنم اگر مجدد بخواید برید سر کلاسا باید اول شورا تایید کنه بعد شهریه های عقب افتاده رو بدین بعد برید از ترم اول بشینید سر کلاس!
کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید!
نقل قول:
ترم اول رو کلا سر کلاس نرفتین امتحانم ندادین؟ ترم دوم چی؟ بازهم انتخاب واحد کردین و سر کلاس نرفتین؟:n27: خب چه کاره ایه ؟
براتون غیبت رد میکنن و فکر کنم اگر مجدد بخواید برید سر کلاسا باید اول شورا تایید کنه بعد شهریه های عقب افتاده رو بدین بعد برید از ترم اول بشینید سر کلاس!
کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید![/QUOTE]
درود بر شما......
صرفا جهت اطلاع عرض میکنم.دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاهی معتبر است.
بنده دوستی داشتم که رتبه 2 کنکور دکترا رو به دست اوردند و دانشگاه تهران و علوم و تحقیقات پذیرفته شدند.با تحقیقاتی که به عمل اوردند نهایتا دانشگاه علوم و تحقیقات رو برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظرشون انتخاب کردند... .
سطح کیفی دانشگاه های تهران جنوب و علوم و تحقیقات بسیار بالاست و اساتید بزرگی در اونها تدریس میکنند.یکی از همین اساتید اعتقاد داشتند که اساتید دانشگاه های دولتی که در این دو دانشگاه تدریس میکنند اوقات بهتر کاریشون رو به این دو دانشگاه تخصیص میدن چون از لحاظ مالی هم یک مقدار متفاوت هست....
این رو هم درنظر بگیرید که اگر بر فرض محال در کنکور در دانشگاه مورد نظرتون پذیرفته نشدید چه خواهید کرد؟به عقیده بنده میتونید از مرخصی استفاده کنید....
وقت بخیر...
نقل قول:
کاره جالبی نیست شما که دوست ندارید علوم تحقیقات بخونید کلا برید انصراق بدین و بخونید دولتی یا غیر انتفاهی قبول شید![/QUOTE]
درود بر شما......
صرفا جهت اطلاع عرض میکنم.دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاهی معتبر است.
بنده دوستی داشتم که رتبه 2 کنکور دکترا رو به دست اوردند و دانشگاه تهران و علوم و تحقیقات پذیرفته شدند.با تحقیقاتی که به عمل اوردند نهایتا دانشگاه علوم و تحقیقات رو برای ادامه تحصیل در رشته مورد نظرشون انتخاب کردند... .
سطح کیفی دانشگاه های تهران جنوب و علوم و تحقیقات بسیار بالاست و اساتید بزرگی در اونها تدریس میکنند.یکی از همین اساتید اعتقاد داشتند که اساتید دانشگاه های دولتی که در این دو دانشگاه تدریس میکنند اوقات بهتر کاریشون رو به این دو دانشگاه تخصیص میدن چون از لحاظ مالی هم یک مقدار متفاوت هست....
این رو هم درنظر بگیرید که اگر بر فرض محال در کنکور در دانشگاه مورد نظرتون پذیرفته نشدید چه خواهید کرد؟به عقیده بنده میتونید از مرخصی استفاده کنید....
وقت بخیر...
سلام دوستان
میخواستم بدونم سیستم انتشار دفترچه سوالات آزمون دانشگاه آزاد به چه صورته؟مگر پس از آزمون نباید منتشرش کنه چرا اصلا لینک دانلود دفترچه هاش نیست و فقط بعضی سایتها گذاشتن برا فروش نه نماد اعتماد هم که ندارند، اصلا این سایتها از کجا اوردن سوالاها را!!؟؟؟:n35:
نقل قول:
سلام
سایت سنجش که همیشه اعلام میکنه کلید سوالات رو اما من توی ازمون ندیدم که کلید سوالی مطرح شده باشه توی لینک های سایت هم چیزی نیست این مورد.
منم همینو موندم اینا از کجا اوردن یک نمونه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم اگه پرداخت کنم سوالی در کاره اصلا یا نه!
نقل قول:
لینکی که دادین خیلی کلیه و اغلب سوالات ازمون استخدامیه.
این لینک سوالات کنکورش آزادش کجاست؟؟
اینجاست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یلام
دوستان شهریه برای دوره کارشناسی نرم افزار ترمی چقدر میشه حدودا؟
شیهریه ثابتش چقدره؟شهریه متغییرش چقدر میشه؟
نقل قول:
سلام
شهریه ثابت از پارسال بهمن ماه 15% افزایش پیدا کرده یعنی الان برای شما که میشید ورودی 94 چیزی حدود 800 تومن.
شهریه متغیر هم بستگی به واحد هایی که اخذ میکنید و عمومی و عملی و تئوری بودنشون محاسبه میشه.
اگر طبق چارت هر ترم واحد انتخاب کنید یعنی 18 19 واحد شاید در حدود ترمی یک میلیون صد ،یک میلیون دویست بشه.
خب این که کلید سوالات نیست!نقل قول:
این بانک سوالات رو شما میتونید از کتاب های بانک سوال تهیه کنید که 5 تا کنکور توش هست!
انقلابم ریخته دفترچه کپی شده سوالات به همین قیمت!
دارم کتاب تا سال 92 هستننقل قول:
وقت ندارم برم بیرون اخر هفته کنکوره
نقل قول:
بنظر میرسه سایت معتبره
سایت هایی که شاپرک دارن میشه رد گرفت محصولی رو که خریدین
جای نگرانی نداره
والا درگاه بانکی هم نداره چه برسه به شاپرک!نقل قول:
درگاه پارس پال داره که با یه فتوکپی کارت ملی و کارت بانک راحت میشه پارس پال گرفت[emoji52]
من فوق دیپلم زبانم الان بخوام مدیریت کارشناسی بخونم چقد طول میکشه لیسانس مدیریت بگیرم؟یعنی پیش نیاز داره؟
بچه ها تهران شمال چجوریه؟
نقل قول:
سلام
کاردانی به کارشناسی 4ترمه یعنی 2 سال
بدون کنکورم که هست دیگه راحته ثبتنام میکنید و بعد از اعلام نتایج میرید ثبتنام
پیشنیاز که ترم اول چند واحد به عنوان پیشنیاز در نظر گرفتن برای دانشجویان غیر مرتبط که اون هارو باید اخذ کنید.
تهران شمال که خیلی خوبه هم استاداش هم همه چیش ولی نمیدونم بدون کنکور پذیرش داره یا نه و یا شرط معدلش چه جوریه.
نقل قول:
درسته شاپرک نداره!
نمیتونید برید کتابشو بخرید؟ تا سال 93 رو داره
سلام دوستان
این تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد چیه داستانش؟
ممنون
کسی میدونه آزاد واحد تبریز بدون آزمون ثبت نام میکنه؟
و اینکه من کاردانی پیوسته نرم افزار کامپیوتر دارم بعدش رفتم خدمت تموم کردم الان دوباره میخوام بخونم ولی نه نرم افزار و نه رشته های فنی دیگه! میخوام مترجمی یا آموزش زبان انگلیسی بخونم ولی تو پورتال رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم جریان از چه قراره یعنی مگه ناپیوسته همونی نیست که از دیپلم میخونی لیسانس میگیری خب پس کاردانی ناپیوسته چه صیغه ای هست؟
الان منی که مدرک کاردانی پیوسته دارم کدوم رو برای تغییر رشته انتخاب باید بکنم؟
دوستان یه سوال
کسی که دانشجوی کارشناسی پیوسته باشه و نصف واحدهاش رو گذرونده باشه میتونه مدرک معدل کاردانی بگیره و انصراف بده؟ شرایطش سخته؟
ممنون
نقل قول:
طبق آیین نامه دانشگاه ازاد :
ب ) به آن دسته از مقتضياتي كه حداقل 85 واحد درسي را در يكي از مقاطع كارشناسي ارشد پيوسته و كارشناسي گذرانده اند، مدرك كارداني در رشته مربوط اعطاء خواهد شد.
ج ) با آن دسته از مقتضياتي كه حداقل 70 واحد درسي را در يكي از مقاطع كارشناسي ارشد پيوسته و كارشناسي پيوسته گذرانده اند، مدرك كارداني عمومي اعطاء خواهد شد.
بند (ب) تبصره 3 : متقاضياني كه در دوره كارشناسي يا كارشناسي ارشد پيوسته تحصيل نموده اند و نمي توانند در دوره هاي مزبور ادامه تحصيل دهند، و يا مايل به ادامه تحصيل نباشند، با رعايت تبصره 3 مي توانند از مقطع كارداني فارغ التحصيل گردند.
تبصره 3 : دانشجويان ورودي سال تحصيلي 76 – 77 به بعد كه به لحاظ مشروط شدن بيش از حد نصاب، از ادامه تحصيل در دوره كارشناسي محروم مي شود، در صورتي كه واحدهاي درسي مقطع تحصيلي پايين تر رشته مربوط را تا سقف مجاز، با موفقيت گذرانده باشد، و ميانگين كل نمرات آنها در اين واحدها كمتر از 12 نباشد، مي توانند با رعايت ساير مقررات مربوط، مدرك مرسوم مقطع تحصيلي پايين تر را در آن رشته تحصيلي دريافت نمايند. در صورتيكه رشته تحصيلي دانشجو در مقطع تحصيلي پايين تر وجود داشته باشد، مي توانند با نظر گروه آموزشي مربوط به يكي از رشته هاي نزديك به رشته تحصيلي خود، در مقطع تحصيلي پايين تر با موافقت سازمان مركزي دانشگاه تغيير رشته دهد و پس از تطبيق واحدها با رشته جديد و گذراندن واحدهاي كمبود و رعايت ديگر مقررات در آن رشته ، فارغ التحصيل شوند. بديهي است تطبيق واحدها و تعيين دروس كمبود، بر عهده گروه آموزشي رشته جديد است.
سلامنقل قول:
کاردانی پیوسته شامل دانش آموختگانی است که بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند. کاردانی ناپیوسته شامل دانش آموختگانی که پس از گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند.
شما الان اگر بخواهید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید و یک رشته دیگه تا جایی که میدونم باید طبق مدرک کاردانی یعنی اگر ناپیوسته هستید ناپیوسته یا اگر پیوسته هستید پیوسته انتخاب کنید
برای تغییر رشته هم مشکلی نیست،یکی بود توی کلاسمون که کاردانی خیاطی داشت و الان داره کارشناسی نرم افزار میخونه!!! کاملا بی ربط!
اقا خوب تفاوت کاردانی پیوسته با ناپیوسته و کارشناسی پیوسته با نا پیوسته چیه باز:|(در مورد تعداد واحد هایی ک باید بخونی و اعتبار مدارک!؟)نقل قول:
بعد ایا راسته هر دانشگاهی ک کاردانی بری همونجا برای کارشناسی همه واحداتو قبول میکنن؟ یعنی جایی دیگع بری کامل تطبیق نمیدن نه؟ بعد ی چیزی
بدون پیش دانشگاهی وارد کاردانی بشی بهتره یا با مدرک پیش؟ دقیقا نمیفهمم چی فرقشونه پس دو تا کاردانی میرن :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
نقل قول:
کارشناسی پیوسته که طول دوره آن، معمولاً چهار سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره پیش دانشگاهی و پذیرش از طریق قبولی در آزمون سراسری است. پذیرش دانشجو دردانشگاههای سراسری، آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی انجام میگیرد.
کارشناسی ناپیوسته که طول دوره آن، معمولاً دو سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره کاردانی و شرکت در آزمون ورودی کاردانی به کارشناسی است.
یعنی چی منظورتون که کاردانی هرجا باشی کارشناسی همه واحد هارو قبول میکنن؟؟وقتی شما توی ثبتنامش شرکت کنید دیگه نیازی به تطبیق نیست!
فرق نداره با پیش برید کاردانی یا با دیپلم.وقتی با دیپلم برید ترم اول چند واحد به عنوان جبرانی پاس میکنید
اگر با کاردانی پیوسته برید کارشناسی پیوسته باید 6 واحد جبرانی بگذرونید و برای ناپیوسته 12 واحد (طبق چیزی که در چارت اموزشی من نوشته برای رشته نرم افزار)
در مورد تعداد واحد بگم که برای پیوسته 82 واحد و برای ناپیوسته 76 واحد میگذرونید در کارشناسی
اعتبار مدارکشون مثل همه و هر دو معتبر هستند.
سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی درمورد شرایط اخراج دانشجوی کارشناسی ارشد دارین بگید...استرس منو ازپا دراورده
سلامنقل قول:
اخراج به چه دلیلی بوده؟>
سلام دوستان، برای سراسری یه فرم تایید معدل وجود داره که وقتی میخوای در ارشد ثبت نام کنی برای دانشگاه ثانویه لازمه!
برای ازاد باید چیکار کرد؟
هنوز اخراج نشدم ولی ترسش باهام هست ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی درمورد قوانین دانشگاه ازاد دارید راهنماییم کنید چون فقط اینجارو میشناسم که میتونم مشکلمو مطرح کنم...
من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟