ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟
Printable View
ممنون آرمین جان بیشتر به دنبال جوون گرایی هستم این زاراته رو هم شانسی خریدم والان ترکونده بهترین بازیکن جهان هم شد.واقعا ازت ممنونم.
فقط چرا برا ن نمیرفت روز بعد؟
نقل قول:
بابا يكي به اين بنده خدا هم جواب بده بد نيست ها
سلام دوستان
من پچ 1.3.0.0 رو نصب کردم تا بتونم آنلاین بازی کنم
اینم لینک مستقیم پچ 1.3.0.0 :
آیا این پچ ، پچ رسمیه و همون پچ 1.03 ایه که همه میگن ؟کد:http://pes2010dl.konamionline.com/pes2010/patch/1.03/0d56b2b0b195b105e404fc4173d5911d/PES2010Patch103.zip
اگه کسی کرکش رو پیدا کرد یه جایی واسه منم آپ کنه
تو این بخش فقط یه سایت برای کرک معرفی شده که من نمیتونم ازش دانلود کنم (نصفه دانلود میشه)
يه سوال ديگه هم دارم :
من که پچ رسميه 1.3.0.0 کونامي رو نصب کردم ميتونم پچ گيم اکسس رو هم نصب کنم و آيا براي نصب اين پچ کيت سرور هم بايد نصب کنم ؟
و آيا پچي هست که بشه باهاش آنلاين بازي کرد ؟
اگه ممکنه لينک هم بدين ...
ممنون از لطفتون ...
موفق باشید
این زاراته توی کدوم تیمه؟نقل قول:
زاراتا هم بهترین بازیکن شد هم گلزن و هم پاسور
تیم خوبی جمع کردیا
کلا واسه خرید بازیکن های جوون باید به چه چیزیشون توجه داشته باشیم؟
تو لاتزيو جوانها معمولا سرعت پيشرفت خوبي دارند تقريبا ميشه بهشون اعتماد كرد مثل بوژان منز پدرونقل قول:
بابا يكي مشكل ما رو هم نگاه كنه ديگه بي زحمتنقل قول:
لطفا کمک دوستان .نقل قول:
البته من با همین 1 دکمه هم که تالا بازی کردم همچین بدک نبودم . میخواستم ببینم چیزای دیگه ای هم داره سریع تر ییشرفت کنیم . ایشالا سر الکس یا آقای خاص ما رو یسند کنه ، ببره تیمش :31:(الآن تو لاتزیو توب میزنم :27:)
سلام
من یه چند تا مشکل دارم اون تاپیک گفتم اما انگار اونجا فقط کپی پیست میکنن و اصلا پست ها رو نمیخونن
خب
1
یه چند تا فیس دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟
2
یه چند تا پیرهن دانلود کردم چجوری به بازی بچسبونم؟
سلام دوست من.نقل قول:
این زاراته توی کدوم تیمه؟
کلا واسه خرید بازیکن های جوون باید به چه چیزیشون توجه داشته باشیم؟
من خودم میخوام بزنم تو کار شریف دلالی:d بازیکن جوون 18-19 ساله بگیرم و 23-24 ساله بفروشم که واقعا سود توشه الان یه بازیکن 21 ساله دارم مدافع وسط هست و 88 هست. که اگه بیشتر بشه خیلی می ارزه.
متاسفانه من هنوز از لذت مستر لیگ زدن محرومم :41: آخه تا اسم و لباس و ... درس نشه فاز نمیده که برا اونم باید یچ بگیریم که اونم باید adsl م وصل شه که باز اونم یه 1 هفته ای کار داره :13:
نقل قول:صفحه 900 همین تاپیک پست 9000 :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام
مرسی
1.
این پس ادیتور رو از کجا دانلود کنم؟
2.
من پچ 1.1 و 1.2 و 1.3 رو دارم اما هیچ کدوم رو نمیشه ریخت
این ارر رو میده
the upgtare patch cannt be inistalled
my update diffrent versian
و...
مشکل کجاست؟
3.
وقتی کیت سروری رو دانلود میکنیم خودش فلدر gdb داره دیگه ؟ چون من یکی دانلود کردم همچین فولدری نداره
راستی
این چیزهایی که به اسم کیت هست رو میشه توی پچ گیمینگ اکسس هم پیاده کرد؟
مثلا میگن کیت استقلال و کل تیم استقلال رو داره
اینارو میشه مستقیم توی پچ گیمینگ اکسس ریخت یا باید از کیت سرور استفاده کنیم؟(آخه استفاده از کیت سرور واسه پچ گیمینگ جواب نمیده)
من یک گیمر pc و فیفا باز تیر هستم ولی تازگی pes رو هم امتحان کردم ولی نمیدونم چرا وقتی پاس کوتاه
میدم توپ جلوتر از بازیکن هدف میفته و توپ راحت از دست میره:19:
پاس عمقی میدی ؟ مثلثنقل قول:
یا پاس نرمال؟ X
چرا پست شما خونده شدجواب شما رو هم داده بودمنقل قول:
گفتم توی پست اول و ........
که همین مطالبی که آرمین خان زحمتشو کشیدن هم توی همون پست اول گذاشته بودم
سلام به همه دوستان.سال 2010 22 ساعت پیشاپیش مبارک....:11:
جدا؟؟!!یعنی پچ گیمینگ اکسز تغییرات رو مستقیما روی فایلهای اصلی ایجاد میکنه؟اینکه خیلی بد هستش.خوب شد گفتی فردا می خواستم برم بدانلودمش فکر میکردم با کیت تغییراتشو اعمال میکنه.نقل قول:
1.اینجا:نقل قول:
http://www.fifacz.com/special.php?id=97
2.برای این ارور باید install original که در صفحه اول تاپیک ادیت هم هست رو نصب کنی.
3.اگر هم داشته باشه معمولا فقط برای نمونه کیت یکی دوتا تیم رو داره.اگه نداره بلدی خودت بساز.اگر بلد نیستی آرمین (Krauser ) یه فول پک لینک داده تو پستهای قبلیش و میتونی دانلود کنی.
نقل قول:قبلا تست کرده بودم هیچ کدوم صدا رو مثل xp نمیکنه.لرزش تصویر هم همچنان دست از سر ما برنمیداره...نقل قول:
این لینک آخریه برای من بود؟ PEES_2010_2.2.0.0_setup برای چی هستش عزیزان؟
نه دوست مننقل قول:
جدا؟؟!!یعنی پچ گیمینگ اکسز تغییرات رو مستقیما روی فایلهای اصلی ایجاد میکنه؟اینکه خیلی بد هستش.خوب شد گفتی فردا می خواستم برم بدانلودمش فکر میکردم با کیت تغییراتشو اعمال میکنه.
اینم یه کیت سرور دیگه داره واسه خودش
حالا میخوام ببینم میشه توی همون چمن و ... اضافه کنیم یا باید یه کیت سرور جدا داشته باشیم؟
پچش حرف نداره
حتما دانلودش کن
راستی اگه کسی این کیت استقلال رو داره بذاره
ممنون
گورکاف تا 2015 بود ! 101 بود اورالش که بازنشسته شد اما توی 2014 اورالش به 103 هم رسید !نقل قول:
اگه منظورت از دیه گو، دیه گو آلوز دروازه بانه آلمریاس ! که مفت نمیارزید : دی اگر هم دیه گو ریباس هافبک یوونتوس منظورته ! که اونم مفت نمیارزید !
الان(2031-2032) بازیکنام با اورال :
*1.casillas 98
2*. ducortioux 106
3*.cordeiro 106
4*.libermahn 107
5.terry 101
6*.k. henry 103
7.robbie keane 95
8*.kaka 96
9.torres 86
11.gerrard 100
12*.antonelli 90
13*.baranorez 103
14.xabi alonso 96
15*.bortemin 97
16*.pelu 99
17.c seedorf 101
18.d. jarolim 96
19.mexes 100
20.c. metzelder 95
21.ambrosini 94
22.f. inzaghi 95
23.giggs 99
24*.ulmaadsen 93
25.marshal 79
26*.malafeev 103
اونایی که ستاره زدمو از youth team خودم اوردم !
2031!! یعنی مثلا جرارد و سیدورف و متزلدر بالای 40 سالشونه و اونقت اورال اینقد؟!!نقل قول:
یادمه تو 2009 بازیکنا سنشون که بالا می رفت کم کم افت می کردن!! این بر عکسه!
لینکشو میدی به مننقل قول:
دوست عزیز شما باید به تاپیک باتوم خورده ها مراجعه کنید نه اینجا...
سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.
خواستم ببینم راهی نیست بدون نصب پچ دوباره این بازیکن به حالت اول برگرده ؟
در ضمن شماره های تیم رئال مادرید و ویارئال هم محو شده و نشون داده نمیشه تو بازی
اگر ممکنه راهنمایی کنید من چکار باید بکنم ؟
نمی دونم این سوال پرسیده شده یا نه .....ولی شما این همه پچ و چیزای دیگه دادین بیرون ..یکی هم یه لطفی به ما بکنه بگه ببینیم که آهنگ های خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از این آهنگ خیلی خوشم میومد توی نت سرچ کردم با کیفیت 192 دانلودش کردم هر روزم گوش می دم بهش
Keane - Pretend That You're Alone
عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیهنقل قول:
بازیکنا بازنشسته میشن و دوباره از 18 سالگی میان .نقل قول:
نقل قول:
سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.
خواستم ببینم راهی نیست بدون نصب پچ دوباره این بازیکن به حالت اول برگرده ؟
در ضمن شماره های تیم رئال مادرید و ویارئال هم محو شده و نشون داده نمیشه تو بازی
اگر ممکنه راهنمایی کنید من چکار باید بکنم ؟
نه منم همچین مشکلی داشتم و میدونم مشکل شما از کجاست:نقل قول:
عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیه
1- در مورد اون بازیکن اگه پچ قدیمی شما لیگ آلمان رو داشته پس مطمین باش اون بازیکن رو برای لیگ آلمان ادیت کرده بودن و به یه بازیکن دیگه تبدیل کردن حالا که لیگ الان برای شما فقط بازیکنهای کنامی هست دیگه اون بازیکن به حالت خودش که کنامی ساخته بود برگشته.که اینجوری بدون تغییر به نظر من بهتره.
2-در مورد شماره ها هم بیشتر تیمها برای من هم اونجوری شدند البته تیمهایی که از طرف کنامی لایسنس شده بودند.شما وقتی دیدی کیت تیمی اونجوری شده برو و کیتش رو از داخل gdb پاک کن تا همون کیت اصلی کنامی براش بیاد مثل همون ریال.
وقتی پاس کوتاه میدم یعنی همون( A سبز) پاس جلوتر از بازیکن هدف میفته و به حریف میرسه.نقل قول:
نباید اینجوری بشه تازه برعکسش بیشتر پیش میاد یعنی پاس خیلی آرومتر و قبل از بازیکن میوفتهنقل قول:
تنظیمات رو یه بار از اول بزار (فکر میکنم با پاس عمقی دکمه اش جا به جا شده)
اگه هم می دونی اینجوری نیست واسه اینه که تازه ازFIFA اومدی pes زمان میبره عادت کنی یکم غیرمعقول هست کنترل این بازی !!
فایل PES2010_OPTION.bin که همه کاپها آزاد باشه از کجا پیدا کنم؟
قبلا هم گذاشته بودمنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/9788563/9f291db5/Unlocker_Option.html
http://jump.fm/DTFYP
http://www.2shared.com/fadmin/9788563/adcee44c/Unlocker_Option.zip.html
دوست عزیز ورژن جدید این پچ نیومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک چجوری دانلود میشه؟نقل قول:
توی صفحه جدید پایین کادر سمت راست یه همچین چیزی هست
Save file to your PC: click here
روی click here کلیک کنی سیو میشه
انگار باید یه آموزش بذارم واسه دانلود از آپلودسنتر های مختلف:31:
راستی اینا رو همه اش رو کپی نمی کنیا 3 تا لینک هست یکیش رو کپی کن من 3 تا گذاشتم جهت رفاه حال شما نکنه هر سه تا رو کپی می گیری paste می کنی؟ فقط یکیش رو کپی پیست کن
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟
کاملشو نداری؟ بازیکنان قدیمی آزاد نیستند؟نقل قول:
دوست عزیز اگه این آپشن رو کپی کنی تمام بازیکنان آزاد میشن تیم ها و ML Hidden
اگه ممکنه یه پچ معرفی کنین برای این مشکل تاخیر بازی و روون شدن بازی نه هیچ چیز دیگه کلا دنبال یه پچم برای بهتر شدن گیم پلی ممنون
بابا اینجا که همش شد پچ و مدو از انجور چیزا :2:
ترو خدا یه ترفندی چیزی بذارید که به دردمون بخوره....:46:
نقل قول:
دوست عزیز مشکل تآخیر از خود بازی هست و خیلی هم بحث بر انگیز شده مشکل اصلی مربوط به cpu هست که کنامی توی چند پچی که داده هر دفعه گفته مشکل حل شده ولی باز همینه ... البته با cpu های AMD وضعیت خیلی بهتره و مشکلات بیشتر روی cpu های intel هست .....
* واسه گیم پلی هم بهتره از آخرین پچ کنامی 1.03 استفاده کنید گیم پلی متحول شده و خیلی بهتر شده ... دقت پاس ها بهتر شده دروازه بان ها خیلی بهتر شدن و باورکردنی نیست ... گردش فیزیکی توپ بهتر شده ... دریبل ها نرم تر و واقیتر شده.
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟
نقل قول:از فشرده سازی خارج کنید؛ Load را بزنید ؛ و به قسمت سیو بازی بروید و فایل PES2010_OPTION.bin را انتخاب کنید و Save کنید.کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4359793&postcount=7269
وقتی وارد بازی میشوید؛ قسمتی که Level حریف را نوشته ؛ به صورا اتوماتیک نوشته شده SuperStar.
بای بای