منم موافقم یکم خرج کنی خیلی راحتی مخصوصا از لحاظ سرعت....نقل قول:
آره بابا خیلی وقته....نقل قول:
Printable View
منم موافقم یکم خرج کنی خیلی راحتی مخصوصا از لحاظ سرعت....نقل قول:
آره بابا خیلی وقته....نقل قول:
دوستان اینم تست بدون وی پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل قطعی ها رو منم هفته قبل داشتم خوب شد ... البته هنوزم کمی از آثارش هستا ولی خیلی خوب شده به نظر من مشکل از مخابراته....
منم همه ی شکم به مخابراتهنقل قول:
اتفاقا منم دیروز یه قطعی شبانه داشتم....نقل قول:
سلام
چرا برای اشتراک یک ماهه 3 گیگ ولی برای اشتراک 3 ماهه فقط 5 گیگ ترافیک می دهند؟!!! (ECO128)
خوب شما اگه 3 ماهه 9 گیگ میخوای ماهی یک بار شارژ کن یا همون موقع هزینه 3 ماه ماهی 3 گیگ را پرداخت کن!:20::46:نقل قول:
اخه سه ماهه یکم ارزون در میاد....نقل قول:
خوب چیكار كنند میخوانند ترافیكتو زودتر تموم كنی بیای 10هزار تومن بدی 1 گیگ ترافیك بخرینقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
خيلي زياد ميگيرن بابت 1 گيگ
شما 1 گيگ فايل رو بدي برات دانلود كنن ميشه 500 تومن. هزينه DVD و پستش هم ميشه 1500 تومن.
با سلام به همه
بچه هایه شاتلی 512 اکو دانلود شبانش شده 1 مگ؟
آقای parsa205 تو اون تاپیک گفتند که شده 1 مگ که شبانه چیزی حدود 2.5 گیگ و ماهیانه چیزی حدود 75 گیگ میشه دانلود رایگان داشت آیا درسته؟
این چیزیه که ایشون گفتن:
شاتل از ساعت 1 تا 7 رایگانه ....با سرعت 1MB در این مدت میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی که تو کل ماه میشه 75 گیگ واسه یک ماه!که اگه در 12 ماه یک سال ضربش کنی میشه 900 گیگ در سال
نقل قول:
اینا سیاستشونه تا ترافیكت زود تومم شد كه بعدش سه راه داری
1.خرید ترافیك
2.دوره جدید زودتر شروع بشد
3.قطع شی
نقل قول:
نه بابا چه خبره eco512 همونی كه هست هست هیچی اضاف نشده
موفق باشید
یک سیاست دیگه هم دارن:31::27:نقل قول:
جذب مشتری
ای بابا . بابام برد دانشگاه گفت باید گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشی ! (اینو یکی توضیح بده)
ببینم از مهر کارخونه بابام چه طور باید استفده کنم ؟؟
اصلا همه این كارا برا همینه و یسنقل قول:
موفق باشید
دوستان امروز واسه من یه پیش فاکتور صادره شده که غیر از هزینه ART Home دو تا پست سفارشی هم داره!!زنگ زدم پشتیبانی فروش گفت باید نامه بنویسی فکس کنی شرکت که از دفعه ی بعد پست سفارشی تو فاکتورت نباشه!:13:
کسی میدونه هزینه این پست سفارشیا واسه چی هست؟چون خود شرکت که جواب درست حسابی بهم نداد:41:
به دلیل تکراری بودن حذف شد!
کسی نیست جول بده ؟ مردیم از بی اینترنتی !
خالی بندیهنقل قول:
برای من هنوز 512 س
برای منم همون 512 هست(128):20:نقل قول:
بابات برد دانشگاه؟!:13::31:نقل قول:
خوب اگه گفتن گواهی اشتغال به تحصیل بگیر ببر ولی معمولا یک متن هست که باید بدی دانشگاه تا تایپش کن اونجور..
خوب وقتی مهر شرکت داری با شماره ثبت یک فرم بهت میدن تکمیل کن و شماره ثبت و مهر شرکت بزن تمام........
برای منم 512 هست البته شاید در روزهای آینده به عنوان هدیه بکننش 128:31:نقل قول:
جدی ؟؟؟!!نقل قول:
نکنه میخواستی برات تبدیلش کنن به 1 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست سفارشی:13::18:نقل قول:
عــــجـــب:18:
مگه اداره پست زده:27:
اره چرا که نه..:27::31:نقل قول:
ظاهرا درست شده، چون دیگه اون پیغام رو نمیده.نقل قول:
بستگی داره به مرکز مخابراتیت، اگه شلوغ باشه و پورت خالی کم باشه یه 24 ساعت نمیکشه که رانژه رو جمع میکنن و معلوم نیست که بازم پورت خالی گیرت بیاد یا نه. ولی اگه مرکز مخابراتیت خلوت باشه معمولا قبلش باهات تماس میگرن و تذکر میدن که میخوایم رانژه ت رو برداریم بیا پول وده!:نقل قول:
ساده ست، چون ارزونتره.یعنی اگه 1 ساله بگیری میشه ماهی 1 گیگ، ولی هزینه ش نسبت به 6 ماه و 3 ماه و 1 ماه ارزونتره. حجم کمتر= هزینه کمتر:31:نقل قول:
راستی چرا مصرف اینجا اینقدر رفته بالا؟؟! 5 تا صفحه همین تاپیک رو خوندم 5 مگ مصرف شد!!!
دوستان لازمه من اینجا یه مطلبی رو روشن کنم یکی از دوستامون تو تاپیک سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت این حرف رو راجع به شاتل زدند:
من نگفتم با 512 شاتل دارم شبا با سرعت 1 مگ دانلود میکنم....تمام محاسبات من واسه کسی که خط 1Mbps از شاتل بگیره بعدش با صبانت مقایسه کردم....البته سرویس 1 مگ کلا نا محدوده و این خسیس بازی های صبا نت رو نداره....نقل قول:
Pinging google.com [74.125.67.100] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1631ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1953ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1734ms TTL=50
Reply from 74.125.67.100: bytes=32 time=1227ms TTL=50
Ping statistics for 74.125.67.100:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1227ms, Maximum = 1953ms, Average = 1636ms
شاتل
نقل قول:
البته شما اگه یه مقایسه بین قیمت 1 مگ شاتل با 1 مگ صبانت بذاری میفهمی خسیسی یعنی چی
در کل من نمیخوام طرف داری از جایی بکنم ولی شما نباید 1 مگ نامحدو رو با 1 مگ محدود مقایسه کنی آخه با عقل جور در نمیاد اصلا!
شما درست میگید مقایسه من درست نبود...:11:نقل قول:
سلام...بچه ها من سرویسم امروز تموم میشه...میخوام دوباره شارژش کنم ولی نوشته تو سایت آخرین مهلت پرداخت 20 م بوده...حالا اگه امروز پرداخت کنم چی میشه؟؟؟
یه دو شب هست که اینا دارن اینترنت من رو ساعت 4 قطع میکنن
دیشب بیدار موندم دیدم بله قطعش کردن
دیدم ساعت 4 هست مزاحمشون نشم یه موقع خواب باشن دیگه رفتم خوابیدم
میتونه عمدی باشه؟ آخه دقیقا 4 این اتفاق میوفته و دو شبه داره تکرار میشه
بعد این پشتیبانیش مثله آقا پلیسه شبا بیدارن بزنگم بهشون؟
منم یرا دانلود شبانه امروز تا ساعت 4 بیدار بودم خیلی قطعی اینترنت داشتم شما هم داشتید
موفق باشید
شما ها برای گرفتن 512 چه سختی هایی که نمیکشید! :31:نقل قول:
من رفتم گفتم 512 بدین گفتن چشم... بفرمایید :27:
یعنی چی؟نقل قول:
نکنه شاتل هم سرویس 128 میده سرعتش رو میکنه 512 ؟
اول با قسمت فروش هماهنگ کن تا اگه لازم باشه اون تاریخ رو درست کنن بعد برو پول رو بریز. برای من هم این طوری بود مشکلی پیش نیومد!نقل قول:
خوشبختانه برای من هر شب 1280 مگ دانلود میکنه :10:نقل قول:
سلام
میخواستم از شانل ای دی اس ال بگیرم
ولی تو سایتشهیچی نفهمیدم
این Eco و Art چیه
من چی بگیرم خوبه؟
یکی منو راهنمایی کنه
اره منم دیشب بیدار بودم و قطعی زیاد بود و از یکی از دوستان هم خبر دارم و اونم قطعی داشته:41:نقل قول:
اره دیگه چند وقته که بعضی از کسانی که eco-128 دارن تبدیل شدن به 512:31:نقل قول:
البته تعداد این افراد هم کم نیست
سلامنقل قول:
ببین art کلا کیفیت بهتری داره , گرونتره , در ماه ترافیک بیشتری داره , علاوه بر شبانه رایگان پنجشنبه و جمعه هم رایگانه,
ولی این به معنی بد بودن eco نیست , اکو هم شبانه رایگان داره ,سرعت دانلود یکمی نوسان داره , ترافیک کمتر داره و ارزونتر هست . کلا eco سرویس اقتصادیه
اگه سرویس ART 1 به بالا بگیرید حداقل تو روز میتونید 400 مگ (ماهانه 12 گیگ) با سرعت 128K دانلود کنید شبها هم 400 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. اما هزینه این ART 1 زیاده یعنی 28 تومن در ماه. پنج شنبه و جمعه هم کلا رایگان.نقل قول:
و اگه ECO 128 یک ماهه بگیرید هر روز میتونید 100 مگ (ماهانه 3 گیگ) با سرعت 128K دانلود کنید شبها هم 400 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. هزینه این ECO 128 هم 14 تومن در ماه.
اگه ECO 512 یک ماهه بگیرید هر روز میتونید 100 مگ (ماهانه 3 گیگ) با سرعت 512K دانلود کنید شبها هم 1300 مگ مجانی (1الی7) بگیرید. هزینه این ECO 128 هم 19 تومن در ماه. سه ماهه هم بگیری هر ماه 1.6 گیگ میتونی در طول روز دانلود کنی هزینه سه ماه هم میشه 42 تومن.
هزینه اولیه برای رانژه هم 15 تومن است و اگه کارت طلایی پیدا کنی میشه 5 تومن
تا حالا کسی رو بوده که 128 گرفته باشه و سرعتش دانلودش 60 نشده باشه؟نقل قول:
برای شبانه هم 60 است؟
شیطونه میگه بجای اینکه 42 تومن بدم به 512 اکو بیام 128 اکو رو بگیرم با 30 تومن :5:
ارهنقل قول:
گفتم که برای بعضی ها فقط 512 شده و جالبیش اینه که سرعتشون از کسانی که واقعا 512 دارن هم بیشتره مثلا با 70 دانلود میکنن:31:
شبانه هم سرعتشون همینه
فکر خوبیه اگه به شانست اطمینان داری این کارا بکن:27:
پس یعنی 128 اکو بگیرم ؟
اکثرا از این سرویس استفاده میکنن؟
بله 128 اکو یک ماه بگیر اگه دیدی سرعتش 512 است که عالی میشه اگه 128 بود و دیدی برات کافی نیست ماه بعد بگو 512 بدند. البته اگه مدارک نخواند برای 512 .نقل قول:
نه مشکلی نیست!نقل قول:
اگر هم قطع بشه و پرداخت هم کنی مشکلی نیست/مهم اینه که پرداخت بشه:31:
شما رفتی گفتی 512 بده ماکه 128 گرفتیم شده 512:27::46:نقل قول:
برای بعضی ها شده 512
اینم دانلود دیشب من /تازه حدود یک ساعتی دانلود نکردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اکو 128 بگیر شاید شانست خوب بود و مثل لپ لپ512 جایزه گرفتی:31:نقل قول: