خرید اینترنت پر سرعت تا 50 هزار تومن
من می خوام اینترنت پر سرعت بخرم می خوام ماهی 50 هزار تومن هزینه کنم . به نظر شما چی بخرم ؟
ممنون .
ایا در isp های مختلف افت سرعت اپلود در شب هم وجود دارد یا فقط دانلود افت داره؟
سلام دوستان در حال حاظر من از مخابرات درام 128 نا محدود که میخواستم 512 بگیرم که اومدن سرعت اپلود کم کردن دو هفته هم هست که کلا ترکیده تصمیم گرفتم عوض کنم
من فقط سرعت اپلود برام مهمه در طول 24 ساعت ولی چون د روز اکثر ای اس پی ها هیچ مشکلی ندارن نه تو دانلود نه اپلود فقط این سوال دارم که در ساعات رایگان سرعت اپلودم کم میشه یا نه؟
اگر مشکلی نداره شاتل برای من بهترین گزینس چون ساعات رایگانش زیاده اونوقت پارس انلاین شبا چطوره؟
با تشکر
كم شدن خود به خودي از حجم ترافيك اينترنت adsl
با سلام.
چند وقتي ميشه، از حجم ترافيك اينترنتم خود به خود كم ميشه و اكانتم خالي ميشه. رفتم با مسئول isp صحبت كردم، تو شبكه موضوع رو بررسي كرد و گفت هر چي هست از رو سيستم خودت داره دانلود ميشه و ربطي به ما نداره.
اولشم خودم فكر مي كردم كه يكي داره از اكانتم استفاده ميكنه، اما با مسئول isp كه صحبت كردم بهم گفت كه داره از ip و mac address خودت دانلودها انجام ميشه.
آپديت خودكار ويندوز هم كنترل كردم، خاموشه.
برنامه ي تورنت هم رو سيتمم نصب نيست.
bitdefender هم دارم و ويروسي پيدا نكرده.
مودمم هم وايرلس نيست.
دوستان نرم افزاري چيزي وجود نداره كه بتونه بگه اين چه نرم افزار يا ويروسي هست كه خود به خود دانلود ميكنه و حجم اكاتم رو خالي مي كنه. يعني دنبال يك نرم افزارم كه يك جورايي دقيقا بهم بگه چه چيزايي رو سيستمم دانلود و يا آپلود ميشه.
تشكر.